Keystone logo
Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Introducere

Rețetă pentru studii dublu succes - Fit pentru practica

În 1993, Universitatea de Științe Aplicate (FHDW) a fost stabilit ca una dintre primele universități private din NRW. Între timp, studiu pe 1.900 de tineri la cele cinci locații Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann și Marburg. FHDW concentrat studiul lor cu privire la spectrul de domenii de afaceri și informatică de afaceri, pe care le oferă dublu și part-time de licență și programe de masterat.

Combinația dintre teorie și practică este reteta succesului FHDW. În studiile dublu de licență, ea îmbină pe întreaga durată perioadele egale de a învăța la universitate, cu faze practică în companii partenere. Trei luni dureaza o etapă, apoi trece elevii din nou domeniul lor de activitate. Aproximativ 600 de companii sunt implicate în rețeaua lor de cooperare. Ei iau adesea pe taxele de școlarizare, în tot sau în parte, și să ofere firma absolvenților după absolvire unul. În acest fel, cea mai mare parte a studenților FHDW are un loc de muncă deja la încheierea acestuia.

În plus față de integrarea strânsă de teorie și practică, grupurile mici, supravegherea intensivă de facultate care practica faze în companiile partenere și un număr de ofertă internațională cooperare absolvenți de facultate un studiu cu oportunități de carieră extrem de atractive.

Fapte

 • Fondată în 1993 ca una dintre primele colegii private din Renania de Nord-Westfalia - Locație: Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann, Marburg - peste 1.900 de studenți și 5.000 de absolvenți - dual și part-time de licență și programe de masterat - de formare practică în companii - orientarea International - Small grupuri de studiu, sprijin individual - Studiu de Start: octombrie și ianuarie

Locații

 • Paderborn

  Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) Hauptstraße 2, 51465 , Paderborn

  • Paderborn

   Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) Meisenstraße 92 , 33607, Paderborn

   • Paderborn

    Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) Marie-Curie-Straße 6, 40822 , Paderborn

    • Paderborn

     University of Applied Sciences FHDW Fürstenallee 3 - 5, 33102 , Paderborn

     Întrebări