Keystone logo
© Penn State Great Valley
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Introducere

Cea mai mare universitate privată din New Jersey, FDU este o instituție non-profit, non-sectară, multicampus. Fondată în 1942, FDU a obținut statutul de patru ani în 1948 și aprobarea ca universitate în 1956.

Universitatea oferă peste 100 de programe de licență și studii superioare, inclusiv programe de doctorat în farmacie, practică de asistență medicală, psihologie clinică și psihologie școlară; și o școală de afaceri acreditată de AACSB. Programele de studii sunt oferite în două campusuri din New Jersey și în două locații FDU din afara SUA: Wroxton College, în Oxfordshire, în Anglia, și Vancouver Campus, în British Columbia, Canada.

Cei peste 12.000 de studenți ai FDU, cu frecvență integrală și cu frecvență redusă, urmează programe de calitate orientate spre carieră, cu programe adaptate nevoilor lor - zile, seara și weekend-uri.

Curriculumul reflectă o misiune a educației globale și o fundație a unui Core renumit la nivel național.

Misiune

Universitatea Fairleigh Dickinson este un centru de excelență academică dedicat pregătirii cetățenilor lumii prin educația globală. Universitatea se străduiește să ofere studenților înțelegerile multidisciplinare, interculturale și etice necesare pentru a participa, a conduce și a prospera pe piața globală a ideilor, comerțului și culturii.

Angajament

Declarația de angajament de diversitate, echitate și incluziune a Universității Fairleigh Dickinson

Fundamental pentru misiunea, viziunea și valorile sale de bază, Universitatea Fairleigh Dickinson (FDU) se angajează să creeze și să cultive un mediu de campus divers, echitabil și incluziv, care încurajează respectul și înțelegerea reciprocă între studenți, profesori, personal, administrație și absolvenți.

FDU îmbrățișează o cultură a minții deschise, a diversității de gândire și a expresiei culturale. Universitatea încurajează perspective multiple pentru a îmbogăți experiența educațională pentru comunitatea universitară. FDU pune accent pe înțelegerea experiențelor și perspectivelor culturale prin cultivarea unei comunicări respectuoase între membrii comunității FDU.

Universitatea se concentrează pe asigurarea faptului că studenții, profesorii, personalul, administrația și absolvenții prosperă personal și profesional într-un mediu global pentru a contesta și a respinge diviziunea rasială, prejudecățile, privilegiile sistemice și opresiunea. În acest scop, FDU nu tolerează discriminarea sau prejudecățile bazate pe rasă, religie, identitate/exprimare de gen, orientare sexuală, sex, statut, vârstă, naționalitate și clasa socioeconomică.

Istorie

Fondată în 1942 de Dr. Peter Sammartino și soția sa, Sylvia (Sally), Universitatea Fairleigh Dickinson a devenit cea mai mare universitate privată din New Jersey. Astăzi, peste 11.500 de studenți din 32 de state și 72 de țări sunt înscriși în cele două campusuri ale Universității din nordul New Jersey și campusurile sale internaționale din Wroxton, Anglia și Vancouver, Canada. Începând ca un colegiu de doi ani, Fairleigh Dickinson sa extins la un curriculum de patru ani în 1948 pentru a satisface nevoia de învățământ superior în nordul New Jersey. În 1954, a fost oferit primul program de studii superioare, un master în administrarea afacerilor, iar Bergen Junior College a fost achiziționat ca un al doilea campus, acum Metropolitan Campus. În 1956, Fairleigh Dickinson a câștigat statutul de universitate și, un an mai târziu, proprietatea Vanderbilt-Twombly de 178 de acri a fost achiziționată în Madison pentru a servi drept un al treilea campus, acum Florham Campus.

FDU a devenit prima universitate americană care deține un campus în Anglia când a achiziționat Colegiul Wroxton de la Trinity College, Universitatea Oxford. Deschis în 1965, Colegiul Wroxton oferă studenților americani cursuri de absolvire și de licență, precum și o experiență culturală îmbogățitoare. Fostă mănăstire din secolul al XIII-lea, Colegiul Wroxton este acum un conac iacobean frumos restaurat și modernizat. În 2007, FDU a început cursurile la unitățile din Vancouver, British Columbia, Canada.

FDU și-a menținut angajamentul de a lărgi orizonturile globale și de a promova o mai bună înțelegere internațională. În 2000, Consiliul de Administrație a adoptat o misiune concentrată pentru FDU: să pregătească studenții pentru cetățenia mondială prin educație globală.

Fiecare dintre campusurile universitare are un caracter și o vitalitate unice. Studenții beneficiază de studiile la o universitate cuprinzătoare care oferă o gamă largă de programe și cursuri, dar se bucură și de o atmosferă de căldură și atenție personală întâlnită de obicei la instituții mult mai mici.

Astăzi, FDU oferă peste 100 de programe de licență la nivel de asociat, bacalaureat, master și doctorat. Gama sa largă de oferte, împreună cu profunzimea și expertiza facultății sale, Universitatea Fairleigh Dickinson este pregătită să servească cetățenii din New Jersey și nu numai.

Pilonii FDU

Societatea Pillar a Universității Fairleigh Dickinson a fost înființată în 2001 de către președintele Michael Adams, pentru a recunoaște acele persoane excepționale care, de-a lungul timpului, au adus contribuții extraordinare la caracterul și calitatea universității, comunității și culturii sale.

Adjudecare

Prezentarea unui cec de 1000 USD prezentat la Convocare în fiecare toamnă. Beneficiarii din Vancouver își vor primi premiul în timpul cinei înainte de începere din Vancouver. Numele destinatarului trebuie să fie înscris pe o placă individuală – prezentată destinatarului. Un pin FDU este acordat fiecărui beneficiar. În plus, beneficiarii Pillar sunt invitați să participe la procesiunea ceremoniei de începere pentru campusurile lor respective.

criterii

 • Persoană care servește la FDU într-un rol care nu este facultății de cel puțin zece ani și sub rangul de vicepreședinte asistent, vicepreședinte asociat sau vicepreședinte.
 • Persoana demonstrează o înțelegere aprofundată a misiunii și istoriei FDU.
 • Individul promovează civilitatea în campus.
 • Individul servește drept model pentru alți angajați și studenți ai FDU.
 • Persoana demonstrează un nivel ridicat de preocupare față de studenți și alți membri ai comunității universitare.
 • Persoana ar trebui să fie implicată activ în comunitatea FDU, dincolo de cerințele sale specifice de muncă.

Proces

În primăvara fiecărui an universitar, Biroul de Resurse Umane pregătește o scrisoare către comunitatea FDU, listând criteriile pentru atribuire, solicită nominalizări și stabilește un termen limită publicat.

Studenții și asistenții absolvenți nu au voie să nominalizeze.

Nominatorii trebuie să fie angajați cu FDU cel puțin trei ani.

Nominalizările trebuie depuse individual cu o recomandare. Nominalizările petițiilor de grup nu vor fi acceptate.

Este încurajată renominalizarea candidaților anteriori, care nu au fost selectați anterior, dar care sunt încă eligibili.

În absența unui număr suficient de nominalizați, comitetul poate accesa grupul anterior de nominalizați din ultimii doi ani.

Membrilor actuali calificați ai Societății Pilon li se va permite să trimită o nominalizare. Toți beneficiarii actuali ai Pilonului, la promovarea la gradul de vicepreședinte asistent, vicepreședinte asociat sau vicepreședinte, își vor păstra poziția de pilon, dar sunt excluși din procesul de nominalizare și alegere.

Nominalizările vor fi transmise Biroului de Resurse Umane și verificate pentru respectarea criteriilor de eligibilitate menționate mai sus.

Biroul de Resurse Umane va furniza membrilor activi ai Societății Pilon o copie a tuturor formularelor de nominalizare eligibile și va include un formular de vot. Membrii vor fi instruiți să trimită buletinele de vot înapoi către Resurse Umane.

Biroul de Resurse Umane va determina rezultatele, selectând nu mai mult de un destinatar din fiecare campus major din New Jersey și campusul din Vancouver și va comunica în consecință cu Biroul Președintelui, Operațiuni Universitare și Comunicații.

Anunturi si acordarea premiilor Pillar

O scrisoare semnată de Președintele Universității va fi trimisă fiecărui premiat. Numele sunt transmise vicepreședintelui senior pentru operațiuni pentru a fi incluse în programul de convocare și scenarii, și către Executivul campusului din Vancouver pentru includere în programul Cina înainte de începere. Numele sunt transmise, împreună cu nominalizările, Biroului de Comunicații pentru elaborarea unei citate de 100-200 de cuvinte care să fie citite la convocarea din New Jersey sau Cina de pre-început de la Vancouver. Copii ale tuturor nominalizărilor vor fi înaintate Preşedintelui pentru a fi păstrate la dosar, în mod confidenţial, timp de doi ani. Citările trebuie să fie revizuite de către beneficiar înainte de prezentare. NOTĂ: Vicepreședintele senior pentru operațiuni citește citarea; Președintele transmite premiul. Destinatarii sunt încurajați să facă o scurtă declarație de acceptare (50 de cuvinte). Biroul de Resurse Umane își rezervă dreptul de a revizui periodic procedurile și de a face recomandări Biroului Președintelui.

Caracteristici Campus

O singură universitate. Patru campusuri. Și Online.

Viața în campus la Universitatea Fairleigh Dickinson este diferită de orice altă universitate. FDU oferă studenților experiențe interesante și diverse, indiferent de interesele lor. Studenții pot alege dintre două campusuri distincte din New Jersey, oportunități unice în străinătate și o gamă largă de oferte online.

Campusul Florham

 • FDU are două campusuri principale în Statele Unite. Campusul Florham, din Morris County, New Jersey, este un mediu colegial perfect pentru imagine. Un conac vechi de un secol Vanderbilt-Twombly, un teren proiectat de Frederick Law Omsted, un program puternic de viață studențească și facilitățile și activitățile tradiționale fac din Florham genul de loc la care visează oamenii.

Campusul Metropolitan

 • Campusul Metropolitan, din Teaneck, New Jersey, este, prin contrast, un mediu rapid, orientat profesional, într-un cadru suburban, care se hrănește cu energia orașului New York din apropiere și deservește un amestec de studenți rezidențiali și de navetă. Multe dintre programele de afaceri, profesionale, științifice și de asistență medicală ale FDU - absolvenți și licențe - au sediul aici.

Campusul Vancouver

 • Cel mai nou campus al Universității a fost deschis în 2007 în Vancouver, Columbia Britanică, și include studenți și profesori din întreaga lume. Campusul din Vancouver oferă studenților una dintre puținele oportunități de a obține o diplomă universitară americană în timp ce studiază în Canada.

Colegiul Wroxton

 • Campusul britanic al FDU, Colegiul Wroxton, oferă studenților posibilitatea de a studia în străinătate într-un mediu intensiv. Wroxton este situat în inima Angliei rurale, dar este încă la doar 70 de mile de Londra. FDU oferă, de asemenea, un program extins de studii în străinătate și colaborează și cu alte instituții din SUA.

Programe online

 • Ca parte a misiunii sale educaționale globale, FDU a încorporat programele de licență online în abordarea sa de predare și învățare. Conceput pentru a ajuta profesioniștii care lucrează să își atingă potențialul maxim, programele noastre online oferă o modalitate convenabilă de a câștiga acreditările de care au nevoie pentru a prospera.

  Clasamente

  Universitatea Fairleigh Dickinson este mândră de numeroasele recunoașteri pe care le câștigă în mod regulat. Mai jos sunt câteva momente importante recente.

  • Universitatea Fairleigh Dickinson este clasată pe locul 14 în școlile cu cea mai bună valoare din nord de către US News & World Report's Best Colleges 2023. Universitatea este, de asemenea, clasată de US News printre cele mai bune universități regionale din nord (#63). În plus, programele de licență ale Universității în afaceri, informatică și inginerie au fost desemnate printre primele din țară. Universitatea se află pe locul 41 în cele mai bune colegii pentru veterani printre universitățile regionale din nord și printre cei mai buni performanți pentru mobilitate socială (# 28).
  • Programele postuniversitare ale Universității Fairleigh Dickinson în domeniul nursing (master și DNP), MBA part-time, afaceri publice și psihologie sunt clasate printre cele mai bune din țară de către US News & World Report's Grad School Rankings (2022).
  • Universitatea Fairleigh Dickinson este clasată printre „Cele mai bune colegii ale Americii” de revista Forbes (2022).
  • Universitatea Fairleigh Dickinson a fost desemnată printre „Cele mai bune colegii pentru banii tăi 2020” de revista Money. FDU a fost, de asemenea, numită de Money printre cele mai bune colegii din America (2020).
  • AcademicInfluence.com (AI) a clasat FDU pe locul patru cel mai bun colegiu din New Jersey și pe cel mai bun colegiu mic și pe cea mai bună instituție de arte liberale din stat (2022).
  • FDU este clasat pe locul 2 „Hidden Gem” în New Jersey de către College Raptor (2023).
  • Madison NJ, sediul campusului Florham, a fost numit cel mai sigur oraș universitar al treilea din America de către SafeWise (2021).

  „Fairleigh Dickinson este pe locul 14 în școlile cu cea mai bună valoare din nord.” — US News & World Report

  • Silberman College of Business este clasat printre „Cele mai bune școli de afaceri” de Princeton Review (2022).
  • Școala Internațională de Management al Ospitalității, Sportului și Turismului a FDU a obținut o recunoaștere proeminentă, citând programele sale de ospitalitate printre cele mai bune la nivel național și global. Acestea includ:
   • Clasat pe locul 7 pentru cele mai bune școli de ospitalitate și management hotelier din lume de revista CEOWORLD (2022).
   • Clasat pe locul 5 pentru cel mai bun program de diplomă în managementul ospitalității din țară de către Best Value Schools (2021).
   • Clasat pe locul 6 pe lista TheBestSchools.org cu cele mai bune programe de ospitalitate ale națiunii (2021).
   • Clasat pe locul 17 pentru cel mai bun master în managementul ospitalității din țară de către Best Value Schools (2021).
   • Clasat pe locul 23 pentru programele de management al ospitalității de licență de top și pe locul 30 pentru programele de management al ospitalității de masterat de top din țară, după rangul colegiului (2020).
   • Clasat pe locul 26 pentru MS în Studii de management al ospitalității de către Eduniversal (2021).
   • Școala Internațională de Management al Ospitalității, Sportului și Turismului este membru al Școlilor Hoteliere de Distincție (HSD). HSD este o organizație internațională nonprofit cu sediul în Statele Unite ale Americii, care acreditează școli și programe de ospitalitate de foarte înaltă calitate prin măsurarea rezultatelor învățării studenților în raport cu standardele profesionale. Elevii care absolvă școlile HSD primesc HSD Visual Transcript™. Acest lucru oferă angajatorilor informații concrete despre talentul și competențele relevante pe care acești absolvenți le aduc angajatorilor lor.
   • Universitatea Fairleigh Dickinson a câștigat câteva locuri de top în clasamentul global PLEXUSS 2021. Programele de licență în artele teatrale și scrierea creativă au fost clasate pe locul 1 în New Jersey, în timp ce filmul și criminologia s-au clasat pe locul 2 în stat. În plus, asistența medicală a fost numărul 3 în New Jersey, în timp ce inginerie electrică și inginerie au fost numărul 6 și, respectiv, 7 (2021).
   • Potrivit raportului Proiectului Equality of Opportunity privind rolul colegiilor în mobilitatea intergenerațională (2017), Universitatea Fairleigh Dickinson a fost clasată în topul universităților din stat și națiune pentru a ajuta studenții să treacă de la categoriile de venituri mai mici la clasa medie și superioară. De fapt, 24% dintre studenții care absolvă FDU cresc cu două sau mai multe chintile de venit. FDU ocupă locul 80 pentru mobilitate din 578 de colegii private selective la nivel național.
   • Colegiul Silberman de Afaceri al FDU este recunoscut ca o „Școală de afaceri excelentă” la nivel mondial printr-un sondaj Eduniversal (2020). Eduniversal a clasat, de asemenea, programele de master FDU printre cele mai bune la nivel global și din America de Nord. Acestea includ, în clasamentele Best Masters din America de Nord: Marketing digital (#15), Contabilitate (#19), MBA (#32), Afaceri internaționale (#38) și Executive MBA (#44) (2021). Acestea includ, de asemenea, în clasamentele Best Masters World: Supply Chain Management (#98) (2021).
   • FDU este pe locul 49 pentru cel mai bun master în comunicare din America de Nord de către Eduniversal (2021).
   • FDU se află pe locul 61 în Topul Programelor de Licență în Contabilitate de către Best Value Schools (2021).
   • Ghidul programelor de masterat a clasat FDU drept unul dintre cele mai bune 10 programe de master în impozitare (2020).
   • Școala de educație Peter Sammartino din FDU este clasată pe locul 4 pentru cel mai bun doctor în educație în învățământul superior din țară și pe locul 24 pentru cel mai bun program de învățământ secundar din țară de către Best Value Schools (2021).

  „Școala internațională de management al ospitalității, sportului și turismului a FDU se află pe locul șaptea printre cele mai bune școli de management hotelier și de ospitalitate din lume (2022).” — Revista CEOWORLD

  • Școlile Best Value au clasat FDU unul dintre cele mai bune 25 de programe de doctorat în programe de psihologie legală (2021). În plus, Masterul în psihologie criminalistică a fost clasat pe locul 8 în țară de CollegeRank (2020). GreatValueColleges.net a clasat FDU pe locul 19 pe lista celor mai accesibile 30 de programe de masterat în psihologie criminalistică (2020).
  • Masterul în știința sănătății este clasat pe locul 8 în Top 15 Master în programe de cercetare clinică prin Ghidul de diplomă de asistență socială (2021) și este, de asemenea, pe locul 16 în țară de către cele mai bune colegii acreditate (2021).
  • Hispanic Outlook in Higher Education Magazine a clasat Campusul Metropolitan al FDU printre primele 100 de universități americane pentru hispanicii care obțin primele diplome de master (2016).
  • Programul de asistență medicală al FDU este clasat pe locul 6 pentru Master of Science în Nursing – Sisteme informaționale în țară de către Best Value Schools (2021). RNCareers.org a clasat programul de îngrijire al FDU pe locul 2 în New Jersey și pe locul 72 la nivel național (2021). Henry P. Becton School of Nursing and Allied Health este clasată printre primele școli de asistență medicală din SUA (#68 în regiunea Mid-Atlantic) de Nursing Schools Almanac (2021). De asemenea, EveryNurse.org a recunoscut FDU drept unul dintre cele mai bune programe RN la BSN (nr. 6) din New Jersey (2022).
  • Learn.org a numit Universitatea Fairleigh Dickinson #21 în cele mai bune 50 de diplome de informatică (2020–2021).
  • FDU se află pe locul 12 pe lista GradReports a celor mai bune 25 de colegii de criminologie (2020).
  • FDU este clasat pe locul 2 în New Jersey pentru animație și în primele 25 la nivel național (# 24) printre școlile care oferă un BA în animație de Animation Career Review (2022).
  • FDU este clasat pe locul 5 din primele zece programe școlare de design grafic din New Jersey (2022), Clasamentul colegiilor, de Animation Career Review (2022).
  • FDU este clasat pe locul 28 de CollegeRank pentru cea mai bună licență în film din țară (2021).
  • Intelligent.com a clasat FDU printre cele mai bune programe de master online în inginerie electrică pe locul 16 în țară și printre cele mai bune din nord-est (2021).
  • FDU a fost clasat pe locul 35 pe cel mai bun program de master online la prețuri accesibile în inginerie informatică de către Ghidul programului de master (2020).
  • FDU a fost redesemnată drept Centru Național de Excelență Academică în Educația pentru Apărare Cibernetică până în 2026 de către Agenția Națională de Securitate și Departamentul pentru Securitate Internă.
  • Value Colleges, un ghid online independent pentru cele mai bune valori în învățământul universitar și absolvent, a numit FDU printre Top 50 Cele mai bune programe de vară preuniversitare (2021).
  • Absolvenții FDU se clasează în primele 20 la sută dintre cei care câștigă venituri în rândul colegiilor și universităților naționale, într-un raport salarial PayScale College bazat pe câștigurile după absolvire, câștigurile la mijlocul carierei și satisfacția în muncă.

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Madison

   285 Madison Avenue, 07940, Madison

   • Teaneck

    1000 River Rd, Teaneck, 07666, Teaneck

    • Vancouver

     842 Cambie St, Vancouver,, BC V6B 2P6, Vancouver

     • Wroxton

      Church St, Wroxton, Banbury, OX15 6QF, Wroxton

      • New York

       New York, Statele Unite ale Americii

       Întrebări