Keystone logo
© Uni.
Flanders Business School

Flanders Business School

Flanders Business School

Introducere

Educație de afaceri la intersecția de antreprenoriat și management

Flanders Business SchoolFondată în 1977, a fost până în prezent o instituție independentă. Acest lucru ne permite, în deplină libertate, de formare personală și concepte excentrice pentru a dezvolta croitor studenții noștri. Suntem mândri că suntem aproape de partenerii noștri de afaceri și sunt în măsură să răspundă în mod flexibil la nevoile lor, chiar dacă această schimbare.

În 2013 Flandra Business School a fost un partener apropiat - peisaj cu KU Leuven. Astfel, locurile de muncă FBS campus acum complet integrat în campusul adiacent KU Leuven în Korte Nieuwstraat. Colaborarea strânsă cu Universitatea oferă studenților noștri posibilitatea de a se bucura de-a lungul vecinătatea unei instituții de cercetare de conducere cu o lume - largă rețea și o mulțime de experiență în aproape toate domeniile. Ei pot folosi biblioteca din campus, baze de date de cercetare, cursuri de calculator și alte state-of-the-art resurse de calcul universitare. Realizăm acest parteneriat sunt fericiți în logo-ul nostru și de identitate corporativă.

În plus, FBS este, de asemenea, orientat pe plan internațional; pe măsură ce lucrăm cu Kellogg School of Management (Chicago) și Institutul Indian de Management Calcuta (IIMC).

Flanders Business School va, de la concentrarea asupra antreprenoriatului, un loc de dezbatere deschisă cu privire la strategia, managementul și inovarea ca cheile de la progresul social.

Ca o scoala de afaceri, oferim studenților noștri o educație care se bazează pe o combinație de cercetare științifică de înaltă calitate și cele mai bune practici recunoscute, încurajăm inițiativa personală și reflecție critică într-o cultură de consultare, cooperare, solidaritate și libertate. Prin urmare, FBS este foarte interdisciplinare și multidisciplinare orientate și lucrăm în mod activ cu partenerii de acasă și în străinătate.

FBS reprezintă o participare activă la dezbaterea socială și economică, precum și la dezvoltarea societății cunoașterii.

misiune

Antreprenorii ghidat și de a permite lideri de afaceri.

viziune

Întreprinderile și antreprenorii sunt o parte vitală a tesatura noastre economice. Flanders Business School dorește să le sprijine în mod activ.

La FBS vedem faptul ca o provocare de a crea valoare pentru ambii parteneri și studenții noștri.

Noi credem că o afaceri- aprofundată (sau de management) de formare, cu accent pe dimensiunea practică a antreprenoriatului poate face o diferenta - deci: Educație de afaceri la intersecția de antreprenoriat și management. De asemenea, este motivul pentru care în programele noastre combină cunoștințele și abilitățile de la cursuri de afaceri convenționale, cu cazurile pe care studenții noștri - sunt realizate - aproape toți întreprinzătorii înșiși.

Cu noi ai venit cu o diplomă, o atitudine antreprenorială și un plan!

valorile

  • Excelenta in tot ceea ce facem
  • Implicarea participanților și cazul lor
  • domeniul internațional de colaborări

Locații

  • Antwerp

    Flanders Business School Sint-Katelijnevest 26-28 , 2000 , Antwerp

    Întrebări