Keystone logo
Flanders Business School Executive MBA (EMBA)
Flanders Business School

Executive MBA (EMBA)

Antwerp, Belgia

2 Years

Olandeză

La zi

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Executive MBA axat pe antreprenoriat

Flanders Business School consideră antreprenoriatul și inovarea drept una dintre cele mai importante chei ale progresului social, chiar dacă dăm o interpretare largă cuvântului „antreprenoriat”. Pentru noi, antreprenoriatul cuprinde mult mai mult decât simpla deschidere a unei noi companii. De asemenea, se referă, de exemplu, la crearea de noi activități în cadrul organizațiilor existente (antreprenoriat corporativ sau intrapreneurship).

Ne place să vedem campusul nostru ca un loc de discuții deschise despre inovare, strategie și management (modelul de afaceri): scopul nostru este să sprijinim cât mai mult posibil inițiativa personală a studenților noștri. Facem asta cu o minte deschisă, într-o cultură a libertății și solidarității. De aceea, avem un puternic accent interdisciplinar și multidisciplinar și colaborăm activ cu parteneri din Olanda și din străinătate.

Concentrați-vă pe antreprenoriat și inovare: Executive MBA este esențial

Programul nostru Executive MBA este, fără îndoială, cel mai bun exemplu al ambiției noastre. Acest curs de doi ani oferă o combinație de pregătire teoretică și momente de coaching individual, care sunt construite în jurul traiectoriilor antreprenoriale din viața reală a participanților înșiși.

Experiența noastră este că, pe parcursul acestui proces, studenții au o perspectivă mai bună despre ei înșiși: ambițiile lor, punctele forte și punctele lor de îmbunătățire. Ei culeg beneficiile acestui lucru, atât în mediul lor profesional, cât și în cel personal. Prin urmare, suntem ferm convinși că programul nostru Executive MBA vă va pregăti pentru următorul pas în cariera dumneavoastră profesională.

„Programul Executive MBA de la Flanders Business School intensifică antreprenoriatul prin dezvoltarea atât a perspectivelor de afaceri, cât și a celor personale în afara zonei normale de confort, oferindu-vă o viziune nouă și alternativă asupra provocărilor de afaceri.”

An Van Gerven, director al unității de afaceri Vaccinuri, Pfizer

Influență puternică asupra dezvoltării carierei

Peste 70% dintre absolvenții noștri confirmă că educația lor de MBA la Flanders Business School a avut o influență puternică până la foarte puternică asupra cursului carierei lor. Absolvenții noștri sunt mai conștienți de rolul lor în cadrul companiei lor - și de perspectivele lor viitoare sau lipsa acestora. În combinație cu faptul că își dezvoltă competențele prin formare, aceasta înseamnă că deseori iau decizii decisive. Aproximativ jumătate dintre absolvenții noștri aleg să-și realizeze ambițiile antreprenoriale demarându-și propria afacere sau activitate independentă. În plus, obținerea diplomei de MBA duce la mai multă credibilitate și credit în cadrul companiilor și înseamnă adesea un prim pas către promovare și/sau o poziție la nivel executiv.

O diplomă și un plan de afaceri concret, fezabil

La Flanders Business School abordăm antreprenoriatul ca pe un proces pe care fiecare dintre studenții noștri îl experimentează într-un mod personal. Alegem să plasăm această traiectorie în centrul pregătirii noastre, ceea ce este evident și din structura programului nostru.

În rest, veți găsi toate disciplinele din programa noastră pe care le veți găsi și într-un curs de MBA „standard”. Prin urmare, combinația dintre o bună pregătire în management cu traiectoria antreprenorială personală face ca MBA al Flanders Business School să fie unic: pregătirea noastră oferă talentelor antreprenoriale oportunitatea de a se dezvolta optim și de a contribui cu adevărat la viitorul companiei lor. Acesta este și motivul pentru care acordăm constant atenție cazurilor concrete și ne facem timp pentru a discuta despre cele mai bune practici. Acolo unde este posibil, pornim și de la cazurile furnizate de participanții înșiși.

Cursul nostru Executive MBA diferă cel mai mult de cursurile tradiționale de MBA prin faptul că vă solicită să furnizați dovada de competență pentru a vă califica pentru titlul de MBA. Pe lângă examinarea tradițională a cunoștințelor teoretice, veți fi evaluat și în funcție de capacitatea dumneavoastră de a pune aceste cunoștințe în practică. În al doilea an al cursului de MBA, sunt oferite spațiu și îndrumări pentru a vă pune în practică ambițiile antreprenoriale. Înveți să cauți o oportunitate de afaceri valoroasă, să o aperi în grup și să-ți dezvolți ideea până când aceasta se bazează pe cercetare, rezultând un plan de afaceri viabil.

Prin urmare, la Flanders Business School nu doar absolviți cu o diplomă, care contează ca dovadă a cunoștințelor și aptitudinilor dvs., ci și cu o atitudine antreprenorială și cu un plan de afaceri concret. Prin urmare, suntem încrezători că MBA-ul nostru vă va pregăti și pentru următorul pas în carieră!

Vino să ne cunoști în timpul sesiunilor de informare MBA sau contactează-ne

Flanders Business School invită profesioniști ambițioși pentru o seară de discuții. Candidații MBA se pot familiariza cu viziunea FBS despre antreprenoriat și inovare, programul și abordarea, fără obligații și într-o atmosferă informală. Este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a ne întâlni lectorii, membrii personalului și absolvenții noștri.

Un curs predat în olandeză cu perspectivă internațională

Atenție la interacțiune

În timp ce unele școli de afaceri aleg să ofere întregul program în limba engleză, ceea ce le permite să recruteze la nivel internațional, noi, cei de la FBS , am optat să oferim formarea noastră de MBA în principal în olandeză. Aceasta este o alegere conștientă, care este o extensie a conținutului MBA-ului nostru. Lucrăm pe baza dezvoltării și aplicării unor modele de afaceri noi și concrete pentru actorii locali. Mai mult, am observat că utilizarea olandeză ca limbă de comunicare permite mai multe discuții și o interacțiune mai fluidă în timpul diferitelor seminarii.

Desigur, această alegere pentru olandeză înseamnă că aproape toți studenții noștri MBA provin din Flandra. Cu toate acestea, păstrăm și perspectiva internațională, chiar globală necesară. O perspectivă asupra contextului internațional în care operează companiile astăzi este pur și simplu indispensabilă. Internaționalizarea deschide noi perspective de creștere, chiar și pentru companiile care încep mici.

Introducem componenta internațională în curriculumul programului nostru de MBA prin, printre altele, cursul internațional, care este organizat la fiecare doi ani pentru primul și al doilea an de MBA împreună și care face parte permanentă din programul nostru. De asemenea, veți găsi această componentă în briefing-uri executive cu o abordare internațională, proiecte regulate de schimb și vizite la instituțiile noastre partenere. Acestea sunt deschise studenților noștri MBA și absolvenților noștri. Ne propunem să organizăm două programe internaționale pe an.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare