Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Introducere

FHSU este lider transmite-gândire, Universitatea antreprenorială din Midwest. Avem o inscriere de mai mult de 13000 de studenți și oferă sute de programe de certificat și de gradul la nivel de masterat entității asociate, de licență și prin 28 departamente academice. Ne atrage studenți obiectiv orientate care doresc oportunități de învățare premier atât interiorul și în afara sălii de clasă, combinate cu atenție extraordinară unu-la-unu și suport.


Profesori noastre sunt mai buni profesori care motivează elevii să dezvolte talentele lor unice. Ca rezultat, studenții noștri absolvent cu o apreciere profundă a cunoștințelor, precum și competențe profesionale și de încredere care le oferi un avantaj competitiv în carierele lor, acum și pentru o durată de viață.


Situat la jumătatea distanței între Denver și Kansas City, FHSU este o comunitate primitoare, în centrul istoric al Hays, o comunitate care celebrează rădăcinile sale de frontieră și sensibilitate moderna - cafenele, unul-de-un-un fel restaurante, cumpărături, și o arte vibrante scenă.


Fort Hays Universitatea de Stat a avut mult timp o politică de a face informații disponibile și asigură conformitatea cu HEA federale și legislației HEOA.

Afaceri Academic

Fie ca sunteti un elev de liceu, în vestul Kansas în căutarea de a începe cariera ta colegiu, un membru al armatei caută pentru a finaliza gradul dumneavoastră, sau un Educatie cautata profesională continuă, Fort Hays Universitatea de Stat oferă sute de studii, certificate și opțiuni de curs de la nivel de licență și de absolvent.

Fort Hays Universitatea de Stat urmărește să ofere tuturor persoanelor cu oportunități educaționale inovatoare, accesibile și la prețuri accesibile. Prioritatea noastra de top este de a dota studenții cu educația în profunzime, hands-on experiența practică și de perspectivă internațională necesare pentru a avea succes, angajat membri ai forței de muncă secolului 21.

  • Oportunități de învățare cu adâncime de exceptie
  • Facultate restante care livra o atenție excepțională și de sprijin
  • Așteptare de angajament social, civic, profesional și
  • Dezvoltarea de parteneriate care aduc împreună culturi, perspective, și de gândire
  • Inovație care conduce soluții

Viitoare International Students

Există trei moduri în care puteți aplica pentru a participa la Universitatea de Stat din Fort Hays ca un student international: ca un absolvent student, ca un student student, ca o engleza ca a doua limbă Student.

Puteți obține acces la 22 de programe postuniversitare disponibile pentru studenții internaționali, inclusiv de afaceri, știință, și programe de gradul IT. Există peste 60 de programe acreditate pentru a alege să majore în calitate de student. De formare în limba engleză este disponibil de la început prin niveluri avansate de limba engleză de competență.

Campus


Fort Hays Universitatea de Stat este un campus sigur, frumos și prietenos cu aproximativ 4300 de studenți iau cursuri on-campus, inclusiv aproximativ 270 din 24 tari diferite. Profesorii și personalul nostru sunt cunoscute pentru atenția lor personal excepționale și sprijinul acordat studenților, și asistență pentru studenții internaționali este, de asemenea, în loc, cum ar fi limba engleză ca programul a doua limbă, și personalul dedicat pentru a oferi ajutor pentru studenții străini în Servicii International Student birou.

FHSU este situat în Hays, Kansas, la jumătatea distanței dintre Denver și Kansas City, cu de patru ori pe zi serviciile aeriene către și de la Denver, Colorado. Elevii se bucură de beneficiile vieții oraș mic, în contextul cultural larg de o universitate cu acces la zonele metropolitane importante din Statele Unite.Locații

  • Wichita

    600 Park Street

    Întrebări