Keystone logo
FIA – Fundação Instituto de Administração

FIA – Fundação Instituto de Administração

FIA – Fundação Instituto de Administração

Introducere

Lansat in 1980, Programul de Studii de viitor sprijină ambele organizații publice și private în îmbunătățirea proceselor lor de planificare pentru a prognoza mai bine și să se ocupe cu schimbările survenite în mediul de afaceri și să pună în aplicare oportunități pentru construirea viitorului dorit.

PROFUTURO este responsabil pentru premium programe de MBA internaționale în Brazilia. Echipa noastra lucreaza cu cel mai înalt standard internațional care oferă programe de MBA și de scurtă durată, precum și cursuri în companie, concepute pentru a satisface nevoile fiecarei companii individuale.

Extensivă fundal în cercetare, contribuie în mod semnificativ la companii cu cunoștințe de consultanță susținute de prospective, metodologii avansate adecvate pentru caracteristicile și condițiile specifice cu care se confruntă.

Programe Profuturo:

International Executive MBA - grup cel mai dinamic și cu experiență din Brazilia de studenți executive crearea și implementarea strategiei corporative internaționale. Foarte apreciat și referință pe piață din cadrul directorilor executivi. seminarii internaționale în China, India, Europa și SUA sunt incluse ca parte integrantă a programului.

MBA International - Un MBA cu adevărat multiculturală predate în limba engleză și a oferit în Full-time și Part time formate. În prezent, o medie de 13 naționalități în clasă, elevii noștri conștienți cultural și diverse, să se concentreze pe consolidarea și schimbul de cunoștințe, experiențe și modele de afaceri din întreaga lume, a beneficiat de o excursie de studiu internațional în SUA și oportunitatea de a dezvolta un proiect de consultanta in organizaţiile braziliene de renume.

Americas MBA - Oferit în asociere cu școlile de top de afaceri din Canada, Statele Unite ale Americii și Mexic, programul acoperă inițial concepte de bază de management al afacerilor în Brazilia. În a doua parte a programului de până la 15 directori cu experiență din cele mai dinamice economii din America se alăture timp de o săptămână în fiecare țară cufundat în specialitatea fiecărei școli, pentru a face schimb și de a analiza modele de afaceri și a celor mai bune practici în mod critic. In plus, grupuri mixte de 4-6 elevi din toate școlile lucreaza la un proiect de consultanta-viata reala pentru o companie internațională într-una dintre cele patru țări, care prezintă rezultatele finale organizației client la sfârșitul celui de al treilea și ultimul semestru al curs.

Strategic Consulting și cercetare

Executive Education - înscriere deschise si de companie

 • Leadership pentru viitor
 • Managementul strategic și de planificare
 • Profuturo Seminarii
 • seminarii internaționale și interne de conducere
 • Cursuri de specializare
 • In-companie Cursuri

Locații

 • São Paulo

  Profuturo – Programa de Estudos do Futuro R. José Alves Cunha Lima, 172, 05360-050, São Paulo

 • São Paulo

  FIA - Unidade Nações Unidas Avenida das Nações Unidas, 7221, 05425-902, São Paulo

Întrebări