Keystone logo
FIA Business School - Profuturo MBA pentru Americi
FIA Business School - Profuturo

MBA pentru Americi

São Paulo, Brazilia

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

The Americas MBA este un program comun între patru școli de afaceri distinse - FIA, ITAM, Universitatea Simon Fraser și Universitatea Vanderbilt. Oferă un MBA unic în management internațional, cu accent pe cele patru economii majore ale Americii, integrând studenți din Brazilia, Mexic, Canada și SUA. Patru economii dinamice ale Americilor – Un program unic de MBA.

Programul se concentrează pe îmbunătățirea leadership-ului strategic pentru profesioniștii din companiile internaționale, oferind un mediu academic provocator pentru a discuta și a practica concepte aprofundate de management pe cazuri reale în modelele economice, culturale și manageriale ale Americilor și ale arenei internaționale, ca bine. Cu toate cursurile în limba engleză, programul este dezvoltat în primul an cu cursuri de vineri și sâmbătă la fiecare două săptămâni în Brazilia.

În al doilea an, programul trece prin conceptele de bază cu patru module intensive suplimentare în Canada, Brazilia, Mexic și SUA. Aceste module constau în imersiuni comune cu studenți din universitățile menționate mai sus, care sunt universități de vârf în țările lor, desfășurate la fiecare două luni. Integrarea studenților include interacțiuni academice, profesionale, culturale și personale care susțin o perspectivă dinamică și largă pentru a deveni un adevărat lider pe arena internațională.

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare