Keystone logo
Final International University in Cyprus Master of Business Administration (MBA)
Final International University in Cyprus

Master of Business Administration (MBA)

Turkish Republic of Northern Cyprus, Cipru

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 7.850

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Informatii generale

Repere

MBA-ul nostru internațional în limba engleză este:

 • Învățat complet în limba engleză.
 • Oferă oportunități pentru experiențe de studiu atât în Cipru de Nord, cât și în orașul renumit mondial Istanbul.
 • Oferă o abordare flexibilă, cu opțiuni disponibile atât pentru teză, cât și pentru non-teză.
 • Deschis atât studenților internaționali, cât și studenților ciprioți.
 • Proiectat în conformitate cu standardele și orientările europene și sistemul european de transfer de credite.

Aplicații

Candidații ar trebui să aibă:

 • O diplomă de licență relevantă.
 • Un scor minim de IELTS Academic 6.0, TOEFL IBT 75 sau 69 la Oxford English Test (administrat la FIU), sau o calificare echivalentă în limba engleză aprobată de Rectoratul FIU.

Reîncărcare în limba engleză

Școala de limbi străine FIU oferă cursuri pregătitoare intensive de limba engleză pentru studenții care nu pot îndeplini cerințele de competență lingvistică.

Montreal offices

Scopurile și rezultatele programului

Programul MBA este conceput pentru a educa lideri și manageri care sunt capabili să se adapteze la schimbări în lumea afacerilor în schimbare rapidă, capabili de gândire critică și rezolvare de probleme și care sunt familiarizați cu abordările actuale și tradiționale de management. Oferă absolvenților cunoștințe avansate, abilități și competențe în domeniul administrării afacerilor. și cu formarea analitică, au nevoie în mediul de afaceri din ce în ce mai competitiv.

Până la sfârșitul programului, este de așteptat ca studenții să aibă o cunoaștere avansată a dimensiunilor academice, profesionale și practice ale administrării afacerilor și, în acest context, vor avea:

 • A demonstrat abilitatea de a comunica idei complexe, critice și originale și interacțiuni în medii academice și profesionale.
 • A arătat capacitatea de a utiliza abilități analitice, critice și de rezolvare a problemelor în setările de cercetare aplicată și de a propune soluții creative și inovatoare practicii profesionale.
 • A arătat o înțelegere detaliată a conceptelor și terminologiei de bază și de susținere și a demonstrat o cunoaștere teoretică și practică a relațiilor interdisciplinare, relevante pentru domeniul academic și profesional specific.
 • A demonstrat capacitatea de a planifica, executa și evalua în mod sistematic și analitic munca în contexte academice și profesionale prin abordări individuale și colaborative de studiu și muncă.
 • A aplicat abilitățile, cunoștințele, responsabilitățile și angajamentul față de calitatea necesară practicii academice și profesionale avansate și demonstrând o înțelegere critică a cadrelor teoretice.
 • Angajament demonstrat față de învățarea pe tot parcursul vieții și capacitatea de a planifica, evalua și îmbunătăți atât practicile academice și profesionale autonome, cât și cele de echipă.
 • A arătat competențele academice și profesionale necesare pentru progresul ulterior, inclusiv publicarea lucrărilor academice și rapoartele profesionale care afișează o comandă a procedurilor de cercetare pentru colectarea și interpretarea datelor.
 • Afișat un nivel ridicat de aderență și un angajament față de etica academică și profesională și responsabilitățile civice și sociale, inclusiv protecția mediului, probleme de sănătate, securitate și securitate și justiție.
 • Răspunsuri practice și profesionale demonstrate la globalizare, precum și abilitățile sociale și lingvistice necesare pentru o comunicare interculturală eficientă într-un context academic și profesional.
 • A demonstrat capacitatea de a utiliza în mod avansat aplicațiile matematice, științifice și digitale necesare în contextul domeniului lor academic și profesional.

Cerințe de absolvire

Cerințe de absolvire (MBA cu teză):

Un total de 10 cursuri - 5 cursuri obligatorii și 5 elective - (30 de credite / 120 ECTS) trebuie parcurse. Pentru a avea succes într-un curs, studentul trebuie să primească cel puțin o notă „C”. Un seminar și o teză trebuie, de asemenea, finalizate și teza susținută cu succes.

Cerințe de absolvire (MBA fără teză):

Un total de 12 cursuri - 5 obligatorii și 7 elective - (36 credite / 120 ECTS) trebuie parcurse. Pentru a avea succes într-un curs, studentul trebuie să primească cel puțin o notă „C”. Un proiect de absolvire trebuie, de asemenea, finalizat și apărat cu succes.

Pentru a absolvi, programul trebuie să fie finalizat cu un CGPA minim de 3,00 (din 4).

Oportunități de carieră

Absolvenții MBA au oportunitatea de a găsi poziții manageriale în numeroase domenii în cadrul întreprinderilor naționale și internaționale care operează în sectorul public și privat, inclusiv vânzări și marketing, contabilitate și finanțe, logistică, resurse umane, comunicare corporativă, dezvoltare de afaceri și departamente de achiziții și producție .

Studenții care finalizează MBA ar putea dori, de asemenea, să urmeze o carieră academică în administrarea afacerilor prin doctorat. programe.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare