Keystone logo
Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Florida Institute of Technology

Introducere

Totul a început cu 37 de cenți

Florida Tech a fost fondată în 1958 ca „Colegiul de inginerie Brevard”. Totul a început ca o idee în mintea lui Jerome P. Keuper, un fizician vizionar care lucrează la Cape Canaveral.

După cum ar spune tradiția universitară, Keuper și-a exprimat dorința de a crea o universitate științifică și tehnologică unui prieten la o băutură la un pub local. Auzind conversația, un coleg patron a împins 37 de cenți în schimb pe bar și a spus: „Aici este prima ta donație, Jerry. Acum, du-te și construiește acel colegiu.”

Deci, Keuper a făcut-o. Și ceea ce a început cu 37 de cenți ca o școală de noapte pentru primii „rachete” ai programului spațial al SUA este acum o universitate națională de cercetare cuprinzătoare, recunoscută la nivel mondial pentru excelența în pregătirea studenților pentru carierele viitorului.

Valorile de bază

 • Cercetare în beneficiul întregii omeniri
 • Educație pentru o viață de succes
 • Cetățenie globală pentru o lume mai bună

Declarație de misiune

Florida Institute of TechnologyMisiunea lui este de a oferi educație de înaltă calitate unui corp de studenți divers din punct de vedere cultural, pentru a pregăti studenții pentru a intra în forța de muncă globală, pentru a căuta oportunități de învățământ superior și pentru a servi în comunitățile lor. Universitatea încearcă, de asemenea, să extindă cunoștințele prin cercetare de bază și aplicată și să servească diversele nevoi economice, culturale și societale ale circumscripțiilor noastre locale, de stat, naționale și internaționale.

În sprijinul acestei misiuni, ne angajăm să:

 • Promovarea dezvoltării studenților prin promovarea și susținerea unei culturi instituționale productive a evaluării, care să conducă la îmbunătățirea continuă a programelor academice și administrative
 • Dezvoltarea unei culturi organizaționale care prețuiește și încurajează curiozitatea intelectuală, un sentiment de apartenență și un scop comun între profesori, studenți și personal, precum și căutarea excelenței în toate eforturile
 • Recrutarea și dezvoltarea unor cadre didactice excelente pentru a deveni lideri în domeniile lor respective și savanți recunoscuți la nivel internațional
 • Obținerea recunoașterii ca instituție de educație și cercetare eficientă, inovatoare, axată pe tehnologie
 • Recrutarea și păstrarea unui corp de studenți excelent, foarte selectat și divers din punct de vedere cultural
 • Îmbunătățirea continuă a calității vieții în campus pentru toți membrii comunității universitare
 • Oferirea de oportunități de creștere personală și de carieră atât studenților tradiționali, cât și netradiționali, precum și membrilor facultății și personalului
 • Asigurarea și menținerea acreditării profesionale pentru toate programele adecvate

138708_Clean_Room.jpg

Suntem Florida Tech

Ceea ce suntem este o universitate privată, mixtă, rezidențială, intensivă în cercetare, care acordă doctorat, situată în Melbourne, pe însorita „Coasta Spațială” din Florida. Dar cine suntem noi este mult mai mult. Suntem o comunitate de cercetători, savanți și studenți veniți din întreaga lume. Suntem ingineri, aviatori, inovatori, lideri, educatori, sportivi și astronauți. Avem creierul oamenilor de știință în rachete și inimile lui Panthers. Suntem Florida Tech.

Suntem Necruțători

Florida Tech este o universitate de lideri și cursanți — o comunitate diversă de studenți, personal, profesori și absolvenți care sunt uniți în căutarea necruțătoare a măreției.

Suntem Internaționali

Studenți din peste 90 de țări din întreaga lume aleg să trăiască și să învețe la Florida Tech, făcându-ne o universitate cu adevărat globală. Când spunem #You AreWelcome Here, vorbim serios.

Creăm Viitorul

Una dintre principiile principale ale misiunii Florida Tech este promovarea științei și tehnologiei în beneficiul Pământului și al tuturor locuitorilor săi. Deci, asta facem.

Avem Mândria Pantera

S-ar putea să simți asta prima dată când vizitezi campusul, în ziua în care absolvești sau la un moment dat între ele. Dar când o vei face, vei vedea că Panther Pride este mai mult decât spiritul școlii. Este o familie.

Facem conexiuni

Florida Tech este mândră să facă parte din comunitatea Brevard County și își urează bun venit vecinilor să exploreze numeroasele oportunități personale, profesionale, corporative și culturale pe care le avem de oferit.

Suntem STEM

Există un motiv pentru care Florida Tech este cunoscută drept Universitatea STEM™ din Florida. Pentru a spune simplu: Știința, Tehnologia, Ingineria și Matematica sunt în ADN-ul nostru. Acest lucru face din STEM o forță motrice din spatele a ceea ce suntem, a ceea ce facem și de ce existăm.

Locații

 • Melbourne

  West University Boulevard,150, 32901, Melbourne

Întrebări