Keystone logo
Foster School of Business, University of Washington Executive MBA
Foster School of Business, University of Washington

Executive MBA

Seattle, WA, Statele Unite ale Americii

0 Months

Engleză

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Țintește mai sus. Obțineți mai mult.

Bucurați-vă într-o experiență stimulativă și interactivă de învățare, unde vă schimbați ideile cu 40-50 de colegi cu experiență în Școala de Afaceri Michael G. Foster de la Universitatea din Washington, Executive MBA Program.

Prezentare generală a programului

Un program la nivel național la o universitate de cercetare cu o reputație internațională, Universitatea din Washington Executive MBA Program (EMBA) oferă o educație riguroasă de afaceri pentru mid-și senior-manageri și directori. Experți profesioniști din întreaga America de Nord aleg programul UW Executive MBA deoarece le permite să lucreze cu normă întreagă și să câștige un MBA în doar 21 de luni.

O școală de afaceri de nivel superior
Școala de afaceri Michael G. Foster de la Universitatea din Washington are membri de la facultate și este una din cele patru școli de afaceri din SUA care dețin certificarea internațională EQUIS de la Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management. Școala Foster de Afaceri este acreditată de AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business.

Experienți și inovativi
Beneficiați de 20 de ani de cunoștințe care pregătesc manageri capabili și directori pentru o conducere remarcabilă. UW EMBA oferă instrumente de afaceri de vârf și cercetare și conectează studenții cu o rețea extinsă de lideri de afaceri influenți și absolvenți. Participați la o educație integrată și cuprinzătoare de management general care subliniază conducerea și gândirea strategică. Luați cunoștințele, instrumentele și abilitățile de lucru în echipă pentru a vă aplica imediat la locul de muncă.

Viziunea unui CEO
Învață să gândești ca directori de top, cu accent pe forțele care modelează organizațiile, piețele și economiile globale. Aflați cum să planificați înainte, să evaluați situațiile, să conduceți echipe, să luați decizii informate și să evaluați rezultatele.

Formatat pentru a vă potrivi vieții
Continuați cariera în timp ce câștigați un MBA în 21 de luni (septembrie - iunie, cu vară oprit). Alegeți un program regional săptămânal sau programul lunar al Americii de Nord pentru a vă echilibra studiile cu angajamentele de muncă și de familie.

Facilități și suport excelent
Concentrați-vă pe învățarea cu ajutorul personalului EMBA. Se oferă cărți, materiale, înregistrarea cursurilor și cazarea (pentru studenți lunari), precum și parcare gratuită și multe mese.

Curriculum

Curriculumul de 21 de luni creează o fundație solidă a fundamentelor afacerii. Studiile de caz și proiectele de grup leagă teoria de practica curentă a afacerilor. Temele bazate pe tendințele actuale ale afacerilor, inclusiv impactul tehnologiei și globalizarea, sunt derulate prin întregul curriculum.

Elevii folosesc adesea organizațiile proprii ca laboratoare, aplicând lecțiile învățate în sala de clasă și apoi reintroducând rezultatele în clasă pentru discuții suplimentare.

Seminar de studiu internațional

Pe o piață globală, directorii au nevoie de cunoștințe de primă importanță despre inovațiile operaționale, noile practici de afaceri și problemele economice critice care afectează întreprinderile din alte țări. Pentru a accentua această perspectivă globală, programul Executive MBA oferă un seminar culminant de studiu internațional. Conexiunile valoroase, informațiile și informațiile pe care elevii le oferă înapoi din turneul de studiu fac din această caracteristică o investiție de mare rentabilitate pentru ei și organizațiile lor sponsorizatoare.

Seminarul internațional este opțional. În general, are loc între trimestrele de iarnă și de primăvară din al doilea an. Costul elevului aproximează 3.000 $ plus costul biletelor de avion.

Public țintă


Conceput pentru managerii de nivel mediu și mai înalt și directorii cu zece sau mai mulți ani de experiență de lucru, programul Executive MBA se concentrează pe fundamentele afacerilor din perspectiva unui lider.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare