Keystone logo
Foster School of Business, University of Washington Programul De MBA De Seara
Foster School of Business, University of Washington

Programul De MBA De Seara

Seattle, WA, Statele Unite ale Americii

0 Years

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Profesioniştii care doresc avantajul competitiv de o diplomă de MBA, dar de asemenea, doresc să continue să lucreze full-time, te uiţi la trei ani, Michael G. Foster School of Business seara MBA Program. În plus faţă de aceleaşi caracteristici mare găsit în program full-time - un curriculum riguroase, eco-funcţionale esenţiale în afaceri, facultate experimentaţi, care sunt extrem de cunoştinţe şi receptiv, şi hands-on de oportunităţi de învăţare proiectate pentru a îmbunătăţi team-building şi leadership competenţe - Seara Programul MBA are avantaje unice la program.

Prezentare generală a programului

Seara Master of Business Administration Programul oferă o cale foarte eficientă de a îmbunătăţi afacerea dvs. şi abilităţi de management şi revitaliza cariera dvs. potenţial. Touted ca un program de model pentru alte universităţi, acest respectat la Universitatea din Washington, programul oferă aceeaşi educaţie ca nostru de prestigiu zi program full-time MBA într-un format care să cuprindă lucru profesionişti.

Cei mai mulţi studenţi seara MBA au o situaţie ocupării forţei de muncă, care este suficient de stabil pentru a lua cu privire la cerinţele riguroase de clase la nivel de absolvent, timp de studiu şi întâlniri de grup. Nu este surprinzator, media de vârstă, experienţă de muncă şi cariera progresul pre-MBA de studenţi seara sunt mai mari decât cel al studenţilor zi. elevii de seară sunt cel mai probabil de a utiliza cunoştinţele acumulate în cadrul programului pentru a avansa cu angajatorul lor actuală sau pentru trecerea la o poziţie mai bună într-un domeniu conex, de multe ori înainte de a finaliza gradul.

elevii de seară să ia cu două şi patru cursuri de credit de peste 10 trimestre consecutive de 10 săptămâni. Primele şapte sferts constau în cea mai mare parte din clase de bază necesare; restul de trei sferts oferă studii avansate într-o varietate largă de domenii de afaceri. Elevii participă la cursuri, în general, serile de luni şi miercuri de la aproximativ 6 cincisprezece-9:40 în timpul primelor şase trimestre. De-a lungul cursuri de bază, grupuri de studiu atribuit de cinci-şase oameni se intalnesc, de obicei, o dată pe săptămână, pe o altă noapte. cursuri opţionale sunt oferite în şedinţă de trei ore blocuri o dată pe săptămână de luni până joi, noaptea. Elevii iau, de obicei două electives în fiecare din ultimele patru trimestre. Unii studenţi să ia o suplimentare de electivă sau înscrii într-un optional oferit in timpul zilei pentru a absolvi devreme.

Programe de specialitate - Adu-ti viitorul în Focus

Seara Programul MBA ofera mai multe programe speciale ca opţiunile pe care le puteţi urmări, ca parte a electives dumneavoastră.

Certificat de Programe


Centrul pentru Inovare si Antreprenoriat şi Global Business Programul oferă oportunităţi în afara sălii de clasă să se concentreze dvs. de învăţare. În plus faţă de posibilităţile de a obţine din lumea reală experienţă şi crearea de reţele, veţi câştiga un certificat în domeniul dumneavoastră de concentrare.

Alte domenii vizate de studiu în care aţi putea fi interesat include:

  • Logistica comerţului mondial şi Transport (GTTL)
  • Certificat Programul de Management de Mediu
  • Studii de Real Estate

Diplome Dual


În cazul în care interesele dvs. pe termen lung interval mai multe discipline academice, un grad mai multe sau program de gradul dual poate fi alegerea potrivita pentru tine. Această opţiune permite elevilor să câştige un MBA în timp ce completarea un grad absolvent al doilea. Pentru a fi eligibile, studenţii trebuie să se aplice şi să fie acceptate de ambele programe. Vă rugăm să reţineţi că, deşi seara cursuri de MBA sunt oferite pe o bază part-time, cursuri prin alte şcoli pot fi pe un full-time sau pe timp de zi numai.


Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare