Keystone logo
Frank G. Zarb School of Business, Hofstra University Executive MBA
Frank G. Zarb School of Business, Hofstra University

Executive MBA

Hempstead, Statele Unite ale Americii

20 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Scoala de Frank G. Zarb de afaceri oferă un 48 sh Programul Executive MBA (EMBA), pentru acele persoane fizice care deţin mijloc de a-senior la nivel de funcţii de conducere în privat industrie, guvern şi sectorul non-profit. Acesta este organizat pentru a permite managerilor de lucru posibilitatea de a continua angajamentelor lor profesionale în acelaşi timp să participe pe deplin la un program de MBA lockstep care este de douăzeci de luni în lungime.

&nbsp

Obiectivele programului Executive MBA

&nbsp

 • Oferi o educaţie de management absolvent duce la gradul de MBA pentru cei studenţii calificaţi care posedă cel puţin şapte ani de conducere (sau echivalent), experienţa şi pentru care un loc mai adecvat pentru desfăşurarea de MBA ar fi structura şi mediul de modul executiv al livrare.
 • Oferă o perspectivă profesionale adecvate, expunerea largă pentru a zonelor funcţionale de afaceri, instruire specializate în aspectele de conducere de afaceri, cursuri de integrativa Capstone şi o componentă internaţională de rezidenţă pentru a promova competenţele la nivel mondial.
 • Servi nevoile speciale ale elevilor EMBA printr-un program lockstep care încurajează interacţiunea în rândul studenţilor.

&nbsp

Programul Descriere

&nbsp

Programul de 20 luni a programului de Executive MBA este format din şapte semestre consecutive. Primele 12 luni ale programului (patru semestre) combină o imagine de ansamblu a funcţiilor de afaceri diferite, în contextul procesului decizional şi de management. Finală opt luni ale programului (trei semestre) adopta o metodologie mai interdisciplinar şi de studiu intens de afaceri internaţionale. Practică Internaţional de Management este realizat la începutul acestui cadru de timp opt luni.

&nbsp

Fiecare grup se va întâlni iniţial în luna septembrie a fiecărui an. Clasele convoca la 8a.m. şi de a încheia în jurul valorii de 18 Sesiunile sunt efectuate pe o alternativ toată ziua vineri / sâmbătă program, cu sesiuni fiind organizate toată ziua de vineri o săptămână şi apoi toată ziua sâmbătă din săptămâna următoare pentru un total de patru zile de clasă complet în fiecare lună. Parcursul unei zile obişnuite, de timp este alocat pentru pauze scurte şi o perioadă de prânz. Prin această structură, instructorii sunt capabili de a ajuta studenţii în optimizarea timpul alocat pentru a construi pe competenţe care sunt în proces de dezvoltare şi completarea competenţelor care le-au stăpânit deja.

&nbsp

&nbsp

Programul Cerinţe

&nbsp

Cursul de studiu în EMBA Programul include o reprezentare din toate domeniile funcţionale de afaceri, precum şi reşedinţe specifice orientate spre directori de lucru si profesionisti. Această structură este după cum urmează:

 • Componenta I iniţială Executive MBA Residency, 1 sh
 • Componenta II Core EMBA, 31 sh
 • Componenta III internaţional Practică de administraţie, 6 sh
 • Componenta IV Cluster executiv, 10 sh

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Industrial and Systems Engineering/MBA - Rezidential
  • Auburn, Statele Unite ale Americii
 • The Rotman - SDA Bocconi Global Executive MBA - GEMBA
  • Milan, Italia
  • Mumbai, India
  • + 6 Mai mult
 • Afaceri (MBA)
  • Fort Wayne, Statele Unite ale Americii