Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Introducere

Frankfurt School din Finance & Management este o școală de afaceri acreditată AACSB, EQUIS și AMBA, condusă de cercetare, care acoperă fiecare aspect al afacerii, managementului, activității bancare și finanțelor. Un portofoliu impresionant de servicii – de la cursuri universitare la programe de educație executivă, de la proiecte de cercetare la consultanță – înseamnă că Frankfurt School acționează ca consilier, catalizator și partener educațional pentru companii și organizații, pentru persoane care se lansează în noi cariere și pentru directori cu experiență. . Ca centru de activitate intelectuală și practică, școala de afaceri formulează soluții avansate pentru lumea afacerilor, finanțelor și managementului, unde agendele și problemele sunt în continuă schimbare.

Oferim cursuri de înaltă clasă și opțiuni de educație continuă în șapte divizii de programe diferite. Menținem patru centre de cercetare specializate și derulăm numeroase proiecte internaționale de consultanță. Toate activitățile educaționale, de cercetare și consultanță sunt axate pe finanțe și management. Prin finanțe înțelegem activități financiare interfuncționale la toate companiile care se ocupă de managementul financiar. Iar prin management, înțelegem conducerea corporativă clasică, în care managerii desfășoară angajații și resursele în așa fel încât obiectivele companiei să fie îndeplinite cât mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Frankfurt School din Finanțe și management își are originea în sectorul financiar, dar astăzi serviciile noastre se bucură de o apreciere din ce în ce mai mare și în alte sectoare de afaceri. În viitor, vom continua să ne extindem rețelele naționale și internaționale cu comunitatea de afaceri.

Programe internaționale

Directorii de astăzi se confruntă cu provocări majore pe piețe extrem de diversificate și dinamice, concurență globală în creștere și clienți și furnizori din ce în ce mai autonomi.

Într-un mediu de afaceri atât de complex, organizațiile care supraviețuiesc sunt cele care au strategii bine dezvoltate și manageri foarte calificați. Programele de educație pentru executivi îi pot ajuta pe directori să-și aprofundeze abilitățile de conducere și management, le pot oferi oportunitatea de a învăța din cele mai bune practici și de a stabili o rețea de egali cu unii dintre cei mai de succes lideri și companii din întreaga lume.

Frankfurt School din Finanțe și management are 50 de ani de experiență în educarea directorilor și angajaților. Oferim numeroase programe de educație pentru executive și alte instruiri personalizate, concepute pentru a se asigura că directorii sunt capabili să îndeplinească cerințele pieței exigente de astăzi.

Portofoliul nostru

Programele noastre educaționale includ predare la fața locului cu o facultate cu înaltă calificare și experiență, auto-studiu, formare pe web și îndrumare, precum și examene și certificări recunoscute la nivel internațional.

Frankfurt School oferă o gamă largă de domenii în domeniul bancar și financiar, management general și leadership. Clienții beneficiază de expertiza și experiența de predare a celor aproape 3.000 de profesori și experți adjuncți, care susțin prelegeri și materiale educaționale în germană, engleză, franceză, spaniolă și rusă.

Oferim educație pentru executiv la toate nivelurile, de la juniori până la seniori, inclusiv educație pentru executiv la nivel de consiliu, într-o gamă largă de companii sau instituții din domeniul financiar și din alte industrii.

În special în domeniul programelor personalizate de educație pentru executivi, Frankfurt School oferă o mare varietate de servicii:

 • analiza nevoilor de formare
 • proiectarea programelor educaționale personalizate
 • producerea personalizată a materialelor de seminar și a cărților de studiu
 • Platforme de e-learning și administrare de programe de formare pe web în numele clienților noștri

Programe de master

Când ați pus bazele unei cariere de succes cu o diplomă de licență, următorul pas este să vă dezvoltați cunoștințele și să vă dezvoltați abilitățile. La Frankfurt School de la Finance & Management, vă puteți alătura unui program de master în oricare dintre cele șapte divizii de specialitate – fiecare oferindu-vă pregătire temeinică pentru un viitor rol de conducere; fiecare permițându-vă să obțineți în mod sistematic acel avantaj vital față de concurenții dvs. Majoritatea programelor noastre de master sunt predate în limba engleză, ajutând la deschiderea ușii către o carieră internațională.

Ar trebui să se aplice studenții pretențioși și intensivi, foarte motivați, care sunt interesați să învețe despre aspectele cheie ale finanțelor și băncilor într-o perioadă de timp scurtă.

Repere

 • Prelegeri și tutoriale conduse de experți din industrie
 • Mici grupuri de discuții
 • Vizite la instituții financiare
 • Interacțiunea dintre studenți din întreaga lume
 • Activități de teambuilding, sociale și sportive
 • Excursie culturală la Heidelberg (inclusiv o vizită la celebrul lor castel)
 • Explorarea mâncărurilor, băuturilor și culturii germane (inclusiv un tur de oraș cu ghid)

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Germania

  Întrebări