Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management MBA în Management Internațional al Sănătății (IHM)
Frankfurt School of Finance & Management

MBA în Management Internațional al Sănătății (IHM)

Frankfurt, Germania

20 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 39.500 / per year

În campus

Introducere

De ce un MBA în sănătate?

Frankfurt SchoolMBA cu fracțiune de normă în Managementul Sănătății Internaționale este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății care lucrează pentru a oferi o înțelegere aprofundată a afacerii internaționale de asistență medicală.

Programul își propune să dezvolte lideri responsabili în domeniul sănătății și să-i doteze cu abilități practice de afaceri, abilități antreprenoriale avansate, expertiză în leadership și integritate, pentru a stăpâni provocările dintr-un sector globalizat de asistență medicală.

Încurajează o conștientizare sporită a problemelor, tendințelor și practicilor care pot influența viitorul. Locații internaționale de studiu din Europa, America și Asia și un corp studentesc divers asigură o experiență cu adevărat internațională.

Studii cu fracțiune de normă, muncă cu normă întreagă

În 10 module, fiecare modul rezidențial durează 7 zile, participanții obțin o bază academică și reală relevantă pentru o carieră în sectorul sănătății în timp ce lucrează cu normă întreagă. Echilibrul dintre învățarea în campus și în afara campusului asigură o întrerupere minimă a vieții profesionale.

Repere

 • Perspectivă globală: locații internaționale, facultate și participanți
 • 20 de luni de program de studii cu fracțiune de normă, inclusiv teza
 • Aplicare ușoară - nu este necesar GMAT sau GRE pentru admitere
 • Curriculum inovator, cu accent pe managementul general în asistența medicală
 • Mediu de învățare interactiv
 • Acces la practicieni de profil înalt (prestator și furnizor)
 • Rețea profesională extinsă
 • Acreditat de mai multe agenții internaționale

Focus la nivel mondial

În întreaga lume – în fiecare spital, clinică, laborator și organizație legată de asistența medicală, există echipe de profesioniști în domeniul sănătății cu înaltă calificare concentrată pe practicile de afaceri care conduc industria de asistență medicală.

Ei sunt medici, administratori, manageri și directori care își asumă un rol activ în modelarea lumii asistenței medicale prin conducerea lor.

MBA IHM oferă o experiență internațională unică și captivantă cu:

 • locatii internationale
 • Facultatea internațională
 • studenti internationali.

Experiență de învățare

Antreprenorial, internațional, intercultural

Experimentați un program de MBA cu un accent cu adevărat internațional în ceea ce privește sistemele și piețele de sănătate, locațiile, studenții și partenerii academicieni, precum și corporativi.

În epoca globalizării, o înțelegere intimă a culturilor străine poate fi atât un atu academic valoros, cât și o experiență personală îmbogățitoare.

Nu există o modalitate mai bună de a învăța despre diferite sisteme de asistență medicală, practici și piețe din întreaga lume decât să le vizitezi!

lucru in echipa

Studiați cu colegi de clasă din întreaga lume și faceți schimb de experiență, în timp ce apelați la experți de frunte în domeniul sănătății naționali și internaționali: în spitale sau clinici sau organizații precum sănătate și biotehnologie, farmaceutice, dispozitive medicale, furnizare de servicii, tehnologia informației, companii de consultanță și agentii guvernamentale.

Sau conectați-vă cu absolvenți care lucrează în industrie și aprofundați mai mult în diverse sectoare de îngrijire a sănătății.

Învățare inovatoare: Planul de afaceri antreprenorial

O asistență medicală eficientă necesită leadership, abilități solide de luare a deciziilor și expertiză. În plus, necesită gândire antreprenorială și dorința de a inova în modul în care sunt furnizate serviciile de sănătate.

Într-un domeniu condus de inovație, este vital să țineți pasul. Un plan de afaceri solid poate fi diferența dintre doar o idee și o afacere de succes. În procesul de creare a unuia, veți dezvolta o înțelegere a planificării strategice, a situațiilor de piață și a avantajelor competitive.

Învățarea studiului de caz

MBA IHM se bazează pe un amestec de învățare teoretică susținută și consolidată cu studii de caz și lucru în grup după modelul de predare Harvard.

Studiile de caz au fost adaptate pentru a îndeplini obiectivele clasei - bazate pe situații din lumea reală și concentrate pe îngrijirea sănătății. În plus, participanții noștri sunt rugați să-și aducă propriile cazuri legate de muncă. Lucrul în echipă și prezentările de grup sunt alte elemente cheie.

Prelegeri și vizite la fața locului

Liderii industriei se alătură studenților din medii și culturi diferite pentru a discuta despre provocările și oportunitățile actuale din viața reală într-un cadru internațional de asistență medicală.

Apar multe oportunități, atât în campus, cât și la diferite vizite la fața locului, pentru a se angaja cu experți în domeniul sănătății, jucători cheie din industrie și antreprenori inovatori în domeniul sănătății.

Coaching

MBA IHM Leadership Coaching oferă coaching individualizat conceput pentru a vă satisface nevoile oriunde vă aflați în călătoria dvs. spre atingerea potențialului dvs. de leadership.

Parteneri internaționali și locații

Scopul nostru: să oferim acces la rețele globale influente

La Frankfurt School , MBA International Healthcare Management ajută profesioniștii să atingă acel echilibru delicat între asistență medicală și management. Este programul de premieră de acest gen și este susținut de parteneri internaționali remarcabili:

Universitatea Johns Hopkins Carey Business School

Predarea afacerilor ținând cont de umanitate: Universitatea Johns Hopkins Carey Business School dezvoltă lideri de afaceri îndrăzneți și transformă organizațiile, comunitățile și societatea prin perspective diverse, educație multidisciplinară și antreprenoriat conștient global.

Profilul clasei

Participanții vor fi manageri superiori sau cu potențial ridicat, cu acreditări mari în organizațiile de îngrijire a sănătății, care doresc personal să avanseze și să caute poziții de responsabilitate și conducere sporite în viitor.

Evenimente de informare

Doriți să aveți o impresie de primă mână despre cum sunt cu adevărat școala noastră de afaceri și programul nostru de MBA? Faceți cunoștință cu directorul programului MBA din Frankfurt, discutați cu studenții actuali, participați la o prelegere la clasă sau vizitați campusul nostru. Totul este posibil prin prelegeri programate individual și prin serile noastre obișnuite de MBA!

Exemple de prelegeri

Vizitați o clasă de MBA în acest semestru pentru a discuta un studiu de caz cu personalul academic și studenții actuali MBA. Aceasta este șansa ta să

 • experimentați subiecte tipice de la clasă,
 • tehnici de predare și
 • metode de învățare.

Nu ezitați să contactați echipa noastră de MBA pentru a aranja o vizită la campus, inclusiv un tur ghidat al campusului

Serile MBA

Aflați mai multe despre programele noastre de MBA și EMBA la una dintre serile noastre de MBA! Beneficiați de conversațiile personale cu profesorii și directorii noștri de programe și aflați ce program vă poate ajuta să vă realizați întregul potențial.

Admitere

Curriculum

Acreditări

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări