Keystone logo
Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Introducere

Școala Internațională de Finanțe Fanhai, Universitatea Fudan (FISF) este o școală de afaceri înființată în conformitate cu modelul de management și standardele școlilor de afaceri de top din lume, concentrându-se pe educația de talente financiare de ultimă generație și pe cercetarea financiară a grupurilor de reflecție. Școala a fost înființată la sfârșitul anului 2016 și a fost deschisă oficial în iunie 2017, cu o echipă de bază a facultății compusă din cercetători remarcabili recrutați din întreaga lume.

FISF aspiră să urce în liga școlilor de afaceri de nivel mondial cu influență globală și internă în următorii 5-8 ani. În acest scop, Școala se angajează să educe viitorii lideri printr-o pedagogie inovatoare, cea mai bună din clasă. De asemenea, este hotărât să conducă cercetări de ultimă generație care să ne promoveze înțelegerea economiilor chineze și internaționale și să informeze luarea deciziilor în sectoarele public și privat.

O școală grozavă are nevoie de oameni minunați. Acesta este motivul pentru care FISF construiește o facultate de bază a mai mult de 80 de cercetători de renume mondial ca profesori permanenți și numiți, toate cu experiență dovedită în cercetare și predare. Lor li se va alătura o echipă de profesori clinici care dețin funcții cheie în organizații internaționale, agenții guvernamentale și întreprinderi de succes pentru a completa învățarea la clasă cu bogăția lor de experiență din lumea reală.

Cursurile deschise și cursurile de formare internă ale Programului de educație executivă (EE) sunt în plină funcționare acum. Programul Elite Master of Finance (EMF) și-a înscris prima cohortă de studenți în septembrie 2018. În septembrie 2019, Programul Finance MBA (FMBA) și Programul Finance EMBA (FEMBA) își vor întâmpina primul lot de studenți. În plus, programul de finanțare DBA, programul de doctorat în finanțe, programul de licență și programul comun de studii vor fi lansate în viitorul apropiat.

Dintre toate programele, curriculum-ul programelor EMF și FMBA va încorpora atât studii teoretice, cât și învățare experiențială, care îi va ajuta pe studenți să facă legături cu instituții financiare internaționale și interne, întreprinderi și guvern. Mai mult, studenții au acces și la oportunitățile de stagiu în companii în care lucrează studenții noștri executivi din Finanțele DBA, FEMBA și EE.

În plus față de o facultate remarcabilă și programe de clasă mondială, avantajul strategic al FISF este consolidat și mai mult de cele două locații privilegiate ale campusului - una în Centenara Universitate Fudan din districtul Yangpu, alta în zona pilot-inovare financiară recent dezvoltată din Bund, oferind un spațiu convenabil. acces la profesioniștii care lucrează în oraș.

Cu sprijinul puternic al părților interesate cheie și angajamentul său față de excelența academică, FISF se străduiește să devină una dintre cele mai importante școli de afaceri din lume pentru finanțe, deservind comunitățile de afaceri din China și nu numai.

Locații

  • Yangpu District

    Han Dan Lu,220, , Yangpu District

    Programe

    Întrebări