Keystone logo
© General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly

Introducere

La General Assembly, oricine poate deveni pregătit pentru a începe o carieră în domeniul codării, al datelor sau al designului UX, obținând competențele tehnice solicitate în trei sau opt luni. Taberele de inițiere General Assembly sunt conduse de instructori care sunt practicieni experți în domeniul lor, susținute de o platformă de servicii de carieră pentru a găsi un loc de muncă pe care îl puteți iubi și îmbunătățite de o rețea de peste 100.000 de absolvenți din întreaga lume.

Taberele de inițiere sunt programe pentru începători, cu puține sau deloc condiții prealabile. Studenții discută cu echipa de admitere de la General Assembly pentru a-și explora trecutul, obiectivele profesionale, stilul de învățare, eligibilitatea pentru burse și opțiunile de finanțare care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. În calitate de absolvent, veți avea un portofoliu de proiecte individuale și de echipă care să arate managerilor de angajare că sunteți pregătit pentru un loc de muncă, o platformă de servicii de carieră care să vă ghideze în căutarea unui loc de muncă și o rețea de profesioniști care și-au transformat carierele.

Misiune

Misiunea Adunării Generale este de a promova o comunitate globală de indivizi împuterniciți să urmeze munca pe care o iubesc. Viziunea noastră este de a deveni o companie recunoscută în întreaga lume pentru construirea unor căi transparente către cea mai transformatoare muncă din industrie. Facem acest lucru prin:

 • Oferirea celei mai bune educații practice și de cea mai bună calitate în tehnologie, afaceri, date și design.
 • Asigurarea accesului la oportunități care să dezvolte abilități, încredere și libertate în carieră.
 • Dezvoltarea unei rețele mondiale de antreprenori, practicieni și participanți care investesc
  în succesul fiecăruia dintre ei.

Cea mai bună cale spre o nouă carieră în domeniul tehnologiei

Faceți conexiunile potrivite

Profitați de o rețea de aproape 100.000 de absolvenți de la companii de tehnologie de top din întreaga lume - plus o rețea globală de parteneri de angajare de aproape 20.000 de angajatori de top care au încredere în absolvenții GA. Ca parte a grupului Adecco, avem o acoperire de neegalat - pentru oportunități de carieră de neegalat.

Fiți pregătiți pentru un loc de muncă din prima zi

Obțineți competențele tehnice reale și practice de care aveți nevoie pentru a începe o nouă carieră sau pentru a vă muta într-un nou rol - plus competențele transversale de care aveți nevoie pentru a fi pregătit pentru un loc de muncă chiar înainte de prima zi.

Învățați de la PROS din industrie

Învățați de la instructori cu experiență în lumea reală în companii de top din domeniul tehnologiei. Ei au fost acolo - și știu ce caută angajatorii de top la talentele din domeniul tehnologiei.

Obțineți coaching de carieră pentru a alimenta succesul

Lucrați individual cu un antrenor de carieră dedicat - și obțineți îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

Admitere

Politica și procedura de admitere

Admiterea la orice curs General Assembly , cu excepția celor oferite în Georgia, necesită ca studentul să aibă o diplomă de liceu sau echivalent (Diplomă de învățământ general - GED) sau o diplomă de la o instituție de învățământ superior acreditată de o asociație de acreditare recunoscută de SUA Departamentul de Educatie. General Assembly nu admite studenți cu abilități de beneficii.

Studenți internaționali și servicii în limba engleză

General Assembly nu oferă servicii de viză potenţialilor studenţi din alte ţări sau servicii în limba engleză. De asemenea General Assembly nu garantează statutul de student sau orice taxe asociate. General Assembly nu oferă cursuri de limba engleză ca a doua limbă. Toate instrucțiunile au loc în limba engleză. Cunoașterea limbii engleze este documentată de:

 • Interviul de admitere.
 • Primirea documentației de studii prealabile, conform Politicii de admitere.
 • Primirea unui punctaj de examen Test de Engleză ca Limbă Străină (TOEFL) de 80 sau mai mare pentru testul bazat pe Internet și 550 sau mai mare pentru testul pe hârtie.

Procedura de admitere

Procesul nostru de admitere este conceput pentru a evidenția trăsăturile de bază pe care le-am văzut ajutând studenții să reușească în și după program. După ce aplicați, o revizuim și mutam candidații selectați înainte la un interviu telefonic. În timpul acestui interviu, vom afla mai multe despre trecutul dvs. și veți avea șansa de a pune întrebări. Dacă interviul telefonic are succes, vă vom trece la o evaluare de diagnostic și/sau o lucrare de pre-admitere (dacă este cazul cursului ales de dvs.).

După ce ați parcurs toți pașii necesari în acest proces, veți primi confirmarea admiterii de la reprezentantul dvs. de admitere.

Burse și finanțare

GA-type-header GA-m-bottom-md hero-callout--header">Cum să-ți permiti GA

GA-type-body GA-m-bottom-sm hero-callout--subhead">Potențialul nu este definit de situația financiară – oportunitatea nu ar trebui să fie diferită. La General Assembly , credem că toată lumea ar trebui să poată accesa o carieră tehnologică cu o creștere mare. Investiția în educație este un pas mare, de aceea oferim o gamă largă de finanțări.

Opțiuni dintr-o privire

Finanțarea nu ar trebui să vă împiedice niciodată să începeți o carieră împlinită. Indiferent de locul în care vă aflați în călătoria dvs. de educație, opțiunile noastre de finanțare au fost concepute ținând cont de dvs. Iată o detaliere a opțiunilor noastre:

Planul de rate

Împărțiți-vă plățile de școlarizare pe tot parcursul cursului în rate.

Credite

Solicitați un împrumut cu unul dintre cei mai buni parteneri de creditare din industrie.

Împrumut cu cota de venit (ISL)

Amânați plata școlarizării și rambursați-l ca procent din venitul dvs. odată ce obțineți un loc de muncă care câștigă cel puțin 40.000 USD/an.¹

Beneficiul GI Bill®

Veteranii își pot folosi beneficiul GI Bill® pentru a învăța în anumite campusuri din SUA.

Sponsorizarea angajatorului

Cereți angajatorului dvs. să acopere costul programului dvs. cu beneficii de educație la locul de muncă.

burse de studiu

Programele de impact social și reducerile de școlarizare nivelează câmpul pentru comunitățile subreprezentate.

Mărturii studențești

De ce să studiezi la General Assembly</p>

Inspirație

Modelați modul în care gândesc și învață oamenii, de la dezvoltatori juniori la angajați ai companiilor Fortune 500.

Comunitate

Colaborați cu colegi inteligenți și pasionați pentru a atinge obiectivele și a ne dezvolta afacerea.

Creştere

Dezvoltați abilitățile profesionale prin mentorat, dezvoltarea carierei și cursuri gratuite GA .

Beneficii

Echilibrează munca și viața cu concediu plătit generos, concediu parental și multe altele.

Locații

 • Toronto

  Adelaide Street West, 331, M5V 1R5, Toronto

 • London

  GA London, The Relay Building 1st Floor, 114 Whitechapel High Street London, E1 7PT, London

 • Manama

  Bahrain Institute of Banking and Finance Building 1306, 346 Rd 4625, Manama, Bahrain, 4625, Manama

  • New York

   GA NYC (Manhattan), Classrooms 10, East 21st Street New York , 10010, New York

  • Paris

   3 rue de Rossini , 75009, Paris

  • Sydney

   1 Market Street, Podium Building (entry via Kent Street, to the red-brick building, next to My Lua) Sydney, NSW, 2000, Sydney

  • Singapore

   79 Anson Rd, Level 20, 079906, Singapore

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări