Keystone logo
© Penn State Great Valley
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Introducere

Gannon este o universitate catolică, eparhială, dedicată excelenței în predare, bursă și servicii. Facultatea și personalul nostru pregătesc studenții pentru a fi cetățeni globali prin programe bazate pe arte și științe liberale și specializări profesionale. Inspirați de tradiția intelectuală catolică, oferim o experiență de învățare cuprinzătoare, centrată pe valori, care pune accentul pe credință, conducere, incluzivitate și responsabilitate socială.

Locația excelentă a lui Gannon

Ne aflăm în al patrulea oraș ca mărime din Pennsylvania și unul dintre cele mai aglomerate porturi din Marile Lacuri. Campusul urban al orașului Gannon, în mijlocul orașului Erie, se află la două ore de mers cu mașina de Cleveland, Buffalo și Pittsburgh. Locația și facilitățile noastre unice creează o atmosferă specială propice învățării, burselor, cercetării, serviciilor și creșterii personale.

Experiența Gannon

Întreabă-i pe elevi când s-au distrat cel mai mult la Gannon și vei primi o varietate de răspunsuri: a-ți face noi prieteni în grupul lor FYT, a petrece timpul în The Commuter Corner, a purta conversații profunde la domiciliul lor sau a participa la evenimente la The Knight Club. Toată lumea are un răspuns diferit. Asta pentru că Gannon oferă o mare varietate de activități și organizații pentru a răspunde tuturor intereselor.

Recunoaștem că fiecare student este un individ unic cu interese, puncte forte și vise diferite. Scopul nostru este de a ajuta studenții să creeze un sentiment de apartenență în campus, oferindu-le o varietate de oportunități de a-și găsi potrivirea.

Mediul nostru primitor și prietenos este locul perfect pentru a participa la evenimente din campus, pentru a vă alătura uneia dintre cele peste 100 de organizații și pentru a încerca ceva nou.

Consiliul nostru de programare a activităților organizat de studenți organizează evenimente distractive, inclusiv difuzoare, concerte și excursii. Centrul nostru de recreere și wellness oferă cursuri de fitness de grup, intramurale și cluburi sportive. Puteți afla mai multe despre dvs. și despre locul dvs. în lume prin intermediul biroului nostru al Ministerului Campusului și al Centrului pentru preocupări sociale. Există, de asemenea, nenumărate modalități de a călători prin studiu în străinătate, excursii conduse de facultate, excursii de servicii alternative și pașii noștri și programul nostru de călătorie. Și Biroul nostru de Dezvoltare a Leadershipului și Campus Engagement oferă programe de dezvoltare care îi ajută pe studenți să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și potențialul lor de conducere pentru a îmbunătăți lumea din jurul lor.

Indiferent cu ce alegeți să vă angajați, există un loc pentru dvs. în familia Gannon.

Caracteristici Campus

Campusul lui Gannon Erie, Pennsylvania este esențial pentru multe companii și organizații care oferă studenților oportunități de învățare practică. Acest campus urban din inima centrului orașului se află la câțiva pași de restaurante, cumpărături, divertisment și plajele din Lacul Erie din apropiere și se află la doar două ore de mers cu mașina de Cleveland, Buffalo și Pittsburgh.

Cu aproximativ 20.000 de studenți pe o rază de 20 de mile, Erie, Pennsylvania este un oraș universitar. Chiar lângă campusul din centrul orașului Gannon, veți găsi oportunități de stagiu și locuri de muncă în cooperare cu agenții guvernamentale, companii locale și spitale. Când se termină ziua de școală, te vei distra și tu din plin. Explorați muzee, galerii, teatre și restaurante chiar în inima orașului, la toți pași de Gannon și șapte mile de plajele Lacului Erie din apropiere.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Erie

   Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

   Întrebări