Keystone logo
Gannon University Master în Administrarea Afacerilor în Business Analytics
Gannon University

Master în Administrarea Afacerilor în Business Analytics

Erie, Statele Unite ale Americii

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.190 / per credit

În campus

Introducere

Gannon University este o universitate de predare orientată spre student. Această filozofie ne ghidează abordarea către proiectarea, predarea și consilierea curriculumului. Recunoaștem și înțelegem schimbările dramatice în curs de desfășurare în lumea afacerilor.

Acest program MBA în Business Analytics este conceput pentru a oferi studenților o experiență de învățare mai contemporană prin infuzarea aplicării atât a tehnologiei, cât și a analizei datelor în programa de afaceri. Curriculum-ul include cursuri care sunt concepute pentru a acoperi domeniile funcționale ale afacerii și sunt infuzate cu aplicarea tehnologiilor. Elevii vor aplica metodologiile adecvate pentru analiza datelor mari în contextul unei perspective specifice de afaceri în cursuri precum prognozarea afacerii, modelarea financiară și planificarea strategică bazată pe date. Programul MBA în Business Analytics utilizează instrumentele moderne de afaceri de astăzi pentru a analiza datele și a lua decizii bazate pe date în oricare dintre domeniile funcționale ale afacerii în care aleg să își concentreze cariera.

Absolvenții MBA în Business Analytics vor fi pregătiți pentru ocuparea forței de muncă într-un spectru larg de discipline, inclusiv marketing, managementul lanțului de aprovizionare, resurse umane și finanțe. În concordanță cu spiritul antreprenorial al lui Gannon, MBA în Business Analytics va include, de asemenea, cursuri concepute pentru a dezvolta mentalitatea antreprenorială a unui student, pentru a identifica și evalua oportunitățile de afaceri și chiar pentru a finanța o potențială afacere.

Gannon University fost fondat în 1970 și experiența noastră ca primă și cea mai mare școală absolventă de afaceri din regiune ne-a învățat câteva lecții importante. Pur și simplu deținerea unui master, indiferent de tipul de diplomă sau de statutul aparent al instituției care acordă diploma, nu este o garanție a succesului. Pentru a reuși în afaceri, indivizii au nevoie de abilități aplicabile, o înțelegere a lumii afacerilor și o apreciere pentru muncă. Rețeaua noastră de peste 1.400 de absolvenți MBA este o dovadă mândră a capacității lui Gannon de a face succesul pentru studenții săi absolvenți. Gannon MBA Alumni include președinți / CEO, vicepreședinți, CFO, trezorieri și parteneri de conducere. În plus, peste 60 de persoane au obținut diplome avansate, inclusiv doctorate de la unele dintre cele mai prestigioase instituții academice din America de Nord (Universitatea Indiana, Universitatea din Michigan și Școala Wharton a Universității din Pennsylvania, Universitatea Stanford pentru a numi câteva). Peste 45 de MBA Gannon predau în prezent în colegii și universități.

Programul de diplomă desemnat STEM

Masterul Gannon în administrarea afacerilor în analiza afacerilor este un program STEM. Acest lucru face posibil ca absolvenții internaționali din Statele Unite să solicite încă 24 de luni de formare practică opțională (OPT) la absolvire. Pentru a fi eligibili, studenții trebuie să aibă o diplomă STEM de la o școală acreditată din SUA și trebuie să-și asigure angajarea la un angajator care să includă minimum 20 de ore de muncă pe săptămână și formare formală în domeniul STEM.

Această desemnare reflectă angajamentul programului față de cursurile tradiționale de MBA, cu accent pe toată curricula pe utilizarea tehnologiei de astăzi pentru luarea deciziilor bazate pe date.

Școala de afaceri Dahlkemper a introdus în mod unic metode cantitative în cursurile tradiționale de MBA axate pe domeniile funcționale ale afacerii. Studenții încep programul cu un curs în mediul tehnologic al afacerilor și apoi progresează către utilizarea unor tehnologii mai sofisticate în cursuri precum Marketing și analize strategice globale, management financiar și modelare și comunicare organizațională și vizualizare a datelor. Programul oferă studenților o oportunitate de a aprofunda fondurile afacerilor într-un mediu aplicat și unul în care afacerea și tehnologia merg mână în mână.

Natura ambiguă și complexă a mediului de afaceri de astăzi necesită lideri cu abilități de ultimă generație care pot utiliza tehnologia modernă pentru a lua decizii strategice rapide și precise bazate pe date. Într-o gamă largă de industrii, absolvenții noștri sunt pregătiți să adauge valoare imediată oricărei organizații.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări