Keystone logo
Gatton College of Business and Economics, University of Kentucky Un An De MBA
Gatton College of Business and Economics, University of Kentucky

Un An De MBA

Lexington, Statele Unite ale Americii

11 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 23.700

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

La Colegiul Gatton de Business şi Economie, schimbări au loc în colegiu şi noua noastră de 11 luni captivantă program de MBA este lider cale.

Această ofertă de ultimă oră este conceput pentru a spori de predare noastre de prim rang, cu experienţă a lumii reale. Parteneriat cu Facultatea de stimat şi de afaceri de succes, veţi pleca cu o diplomă de MBA pe care te-a pregătit pentru provocările de afaceri din lumea reală vă veţi confrunta.

Şi noi suntem serios despre oferindu-vă o experienta hands-on. Bază ale programului de 11 luni conţine trei hands-on module. Un complet 23 de săptămâni ale programului, aceste module va oferi posibilitatea de a lucra side-by-side cu firme corporative prin dezvoltarea de noi produse, managementul lanţului de aprovizionare şi de fuziuni si achizitii.

Cu gradul de Gatton de MBA, veţi fi lumea-gata.

Proiect Connect

Proiectul Connect este o parte vitală a educaţiei dumneavoastră. Timp de 26 săptămâni, va fi un membru integrantă a unei echipe student în strânsă colaborare cu mentorii executive pe trei proiecte de importanţă pentru societate executiveâ € ™ s. Aceste trei proiecte se concentreze pe activitatea de bază procesele de youâ € ™ ll a fi studyingâ € "New Product Development, Supply Chain Management, şi Fuziuni & Achizitii.

Participarea la proiect Connect se întâmplă simultan cu cursuri dvs., oferindu-vă o ocazie unică de a aplica ceea ce youâ € ™ re de învăţare pe proiecte de real-timp de importanţă practică. Echipele de student dedica 50 la 80 de ore pe persoană, pe proiect, care lucrează cu compania executiveâ € ™ s pentru a identifica problemele şi să dezvolte strategii. Fiecare proiect culminează cu rezultate, inclusiv o prezentare oficială a echipei de executiveâ € ™ s de management, care devine o parte semnificativă a portofoliului dumneavoastră profesionale.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos