Keystone logo
GBSB Global Business School Master în Administrarea Afacerilor în Madrid
GBSB Global Business School

Master în Administrarea Afacerilor în Madrid

Madrid, Spania

9 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15.050

În campus

Introducere

Răspuns COVID-19:

Nu amâna planurile de studiu. Începeți călătoria dvs. educațională înscriindu-vă în campusul nostru online și veniți la Barcelona sau Madrid în toamnă sau iarnă. Învățarea combinată este disponibilă pentru aporturile din iulie și octombrie.

De ce Master of Business Administration în Madrid

Recunoscuta ca o clasare Global MBA Tier One si # 11 Online MBA in revista CEO

 • Studiați administrarea afacerilor la o școală de afaceri unde „Digital” se află în centrul său. GBSB Global este singura instituție de învățământ superior din Spania acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală. Stabiliți-vă în afară de concurență.
 • Câștigați acreditare în plus față de diploma de master prin intermediul ACCA, renumită Asociație Internațională a Contabililor Autorizați Chartered
 • Obțineți o calificare diferențiată cu Microsoft Imagine Academy - GBSB Global pregătește studenții pentru a răspunde cererii pieței în domeniul tehnologiilor digitale

Descrierea programului

Master of Business Administration în Madrid este un program de transformare, care inspiră studenții să crească atât personal, cât și profesional. Este unul dintre cele mai inovatoare MBA din Spania, care își propune să schimbe conceptul de educație în afaceri și pregătește lideri de afaceri responsabili, inovativi și cu adevărat globali. Programul se axează pe practici durabile, etică în afaceri, spirit antreprenorial, abilități puternice de conducere și rezolvarea problemelor inovatoare, pregătindu-se profesioniști în afaceri care vor conduce lumea să schimbe și să transforme viitorul afacerilor. Acest Master of Business Administration în programul de la Madrid pregătește studenții să facă față provocărilor prezentate de economia globalizată și oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra peste granițe. MBA în studenții din Madrid dezvoltă o mai mare inteligență culturală și conștientizare, permițându-le să lucreze în mod eficient cu oameni care au valori și comportamente extrem de diferite. Programul MBA în Madrid de la GBSB Global Business School aplică cele mai recente metodologii de predare, studii de caz, analize situaționale, jocuri de simulare și cursuri hands-on care oferă cunoștințe practice care se aplică mediului dinamic și modern de afaceri. Programul Master of Business Administration din Madrid include cursuri de conducere și analitice de bază, cum ar fi managementul operațiunilor, contabilitatea financiară și managementul strategic, care oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru funcțiile de conducere de top. În același timp, acest MBA în programul de la Madrid oferă studenților posibilitatea de a obține o educație avansată, specializate într-una din diferite domenii în afaceri internaționale. Elevii pot studia pentru un program general de MBA fără o atenție specială sau pot selecta un grup major pentru a-și restrânge eforturile pe o arie de interes specific:

 • MBA în Managementul Marketingului
 • MBA în afaceri internaționale
 • MBA în Antreprenoriat
 • MBA în Managementul Operațiunilor
 • MBA în finanțe

Fapte reale

 • Durata programului - 9 luni
 • Limba programului - limba engleză
 • Intrări - octombrie, ianuarie, aprilie / anual
 • Program - zi, zi
 • Locație - Madrid, Spania

Programul evidențiază

 • Facultatea cu experiență în industrie
 • Vizitele companiei
 • Elevii din 70 de țări diferite
 • Exclusiv evenimente internaționale de afaceri
 • Cunoștințe practice aplicabile pe o scară globală
 • Oportunități de carieră cu companii multinaționale

De ce să câștigați acest grad

Profitați de Madrid - Rețele și construiți relații într-un oraș plin de oportunități de carieră, companii de renume internațional și evenimente la scară industrială.

Studiați și descoperiți lumea noilor oportunități profesionale în cel de-al treilea oraș din lume pentru a trăi în străinătate (Internațional Expat Insider 2016 Survey) și al treilea oraș din lume în clasamentul de prestigiu al Congresului Internațional și al Convenției Internaționale (ICCA, 2015)

Creșteți potențialul dvs. de inovare - faceți cursuri de gândire în proiectare sau creativitate și psihologie a dezvoltării de noi produse și pregătiți-vă să lucrați în companii inovatoare. Luați cursuri precum Design Thinking, promovând creativitatea și înțelegerea psihologiei dezvoltării produsului.

Departamentul de cercetare de la GBSB Global Business School este implicat constant în cercetarea în domeniul educației în afaceri, care promovează proiectarea celor mai inovatoare și practice programe de afaceri. GBSB Global implementează cele mai avansate metodologii de predare disponibile astăzi curriculum-ului MBA, cum ar fi Lego Series Plays și desenarea sarcinilor de producție.

Construiți o rețea cu adevărat globală, cu legături puternice profesionale între granițe și industrii - Profitați de diversele corpuri de elevi de la Global Business School Barcelona, reprezentând peste 65 de naționalități.

Rețelele joacă un rol foarte important în dezvoltarea carierei, atât în găsirea unui loc de muncă bun, cât și în dezvoltarea de relații benefice cu noi parteneri sau clienți. La GBSB, veți avea șansa de a vă conecta cu studenți, viitori lideri de afaceri din peste 65 de țări și cu profesori, actuali manageri și fondatori ai diferitelor companii din peste 18 țări din întreaga lume.

Măriți-vă salariul, obțineți o promoție și deschideți noi oportunități de carieră - satisfaceți-vă ambițiile profesionale, dezvoltați o carieră puternică și depășiți-vă țintele.

3 din 4 absolvenți de MBA au declarat că nu și-ar fi obținut locul de muncă actual fără diploma de MBA (GMAC, 2013). 90% dintre respondenți au declarat că programul MBA a fost recompensat profesional.

Perfecționează-ți leadershipul și abilitățile manageriale - Deveniți un manager profesionist, lider entuziast, satisfaceți-vă ambițiile și inspirați-i pe alții.

Există o corelație directă între nivelul de performanță și succesul unei afaceri, cu capacitățile de conducere ale managerilor săi. Aceasta înseamnă că cererea de manageri bine educați, cu abilități de leadership bune, va crește doar.

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor secolului 21 - Alăturați-vă profesioniștilor din domeniul afacerilor în căutarea unei agende bazate pe durabilitate și practici etice de afaceri.

Din ce în ce mai multe companii aleg astăzi cu grijă furnizorii și partenerii lor dintr-o serie de firme care respectă standardele internaționale de mediu și cerințele stabilite care respectă drepturile omului și desfășoară operații etice. O educație axată pe durabilitatea globală va pregăti studenții pentru tendința recentă axată pe practicile etice de afaceri în afaceri globale.

De ce GBSB Global ?

 • Singura școală de afaceri din Spania, cu o acreditare internațională de la ASIC
 • Prima și singura școală oficială Microsoft din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală, oferind studenților experiența de învățare de cea mai înaltă calitate din prima zi
 • Școala oficială Microsoft Showcase
 • Singura școală de afaceri din Barcelona și Madrid, cu statutul de centru de examinare bazate pe computerul ACCA
 • Membru al Consiliului de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), SUA
 • Înregistrat ca una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa de către MYBS (minte-ți propria școală de afaceri)
 • Recunoscuta ca LEADER IN EDUCATIE GLOBALA de revista Newsweek
 • Clasat pe locul 1 în Europa în Ghidul școlilor de sustenabilitate
 • MEMBRU OFICIAL al Consiliului Europei pentru Educație în Afaceri (ECBE)
 • Câștigător câștigător al Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale, SUA
 • Diversitatea globală Elevii din 70 de țări și facultate din 20 de țări
 • Concentrați-vă pe inovare De la metodele de predare, curriculum-ul cursului și atelierele de lucru la mediul educațional complet digital, suntem cu toții în legătură cu inovația și cu provocările
 • Oportunități de angajare și dezvoltare a carierei | Cunoștințe și abilități practice, consiliere în carieră și sesiuni de coaching individual

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări