Keystone logo
GBSB Global Business School MBA cu AI Track în Barcelona
GBSB Global Business School

MBA cu AI Track în Barcelona

Barcelona, Spania

15 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19.650 / per year *

În campus

* pentru un an universitar

Introducere

Programul de MBA în campus la GBSB Global Business School din Barcelona este un curs revoluționar de 15 luni conceput pentru persoanele ambițioase care doresc să aibă un impact semnificativ în lumea afacerilor. Este ideal pentru profesioniștii care doresc să își îmbunătățească abilitățile de conducere, mentalitatea antreprenorială și abilitățile inovatoare de rezolvare a problemelor. Programul integrează practici durabile, afaceri etice și cunoștințe tehnologice avansate pentru a pregăti studenții pentru provocările peisajului de afaceri modern.

GBSB Global este clasat în mod constant printre cele mai bune școli de afaceri din Europa. Programul nostru de MBA a fost apreciat pentru programul său inovator, facultatea excepțională și legăturile puternice cu industria. Suntem recunoscuți de organizații de renume, cum ar fi QS World University Rankings și European Foundation for Management Development (EFMD).

Curriculum actualizat pentru 2024: Programul nostru de MBA a fost actualizat în profunzime pentru a reflecta cele mai recente tendințe din industrie și cerințele pieței. Noul curriculum include cursuri de ultimă generație, tehnologii de învățare îmbunătățite și oportunități de networking extinse.

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

De ce să studiezi la GBSB Global Business School

Despre Școală

Întrebări