Keystone logo
GBSB Global Business School MBA cu Customer Experience în Digital Environment Track în Barcelona
GBSB Global Business School

MBA cu Customer Experience în Digital Environment Track în Barcelona

Barcelona, Spania

15 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19.650 / per year *

În campus

* pentru un an universitar

Introducere

MBA-ul on-campus cu Customer Experience in Digital Environment Track de la GBSB Global Business School din Barcelona este un curs revoluționar de 15 luni conceput pentru persoanele ambițioase care își propun să aibă un impact semnificativ în lumea afacerilor. Este ideal pentru profesioniștii care doresc să își îmbunătățească abilitățile de conducere, expertiza în domeniul experienței clienților și abilitățile inovatoare de rezolvare a problemelor. Programul integrează practici de afaceri etice, strategii durabile și cunoștințe tehnologice avansate pentru a pregăti studenții pentru provocările peisajului de afaceri modern.

GBSB Global este clasat în mod constant printre cele mai bune școli de afaceri din Europa. Programul nostru de MBA a fost apreciat pentru programul său inovator, facultatea excepțională și legăturile puternice cu industria. Suntem recunoscuți de organizații de renume, cum ar fi QS World University Rankings și European Foundation for Management Development (EFMD).

Curriculum actualizat pentru 2024: Programul nostru de MBA a fost actualizat în profunzime pentru a reflecta cele mai recente tendințe din industrie și cerințele pieței. Noul curriculum include cursuri de ultimă generație, tehnologii de învățare îmbunătățite și oportunități de networking extinse.

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

De ce să studiezi la GBSB Global Business School

Despre Școală

Întrebări