Keystone logo
GBSB Global Business School MBA în Malta
GBSB Global Business School

MBA în Malta

Birkirkara, Malta

15 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.750 / per year *

În campus

* pentru un an universitar

Introducere

Programul de MBA în campus la GBSB Global Business School din Malta este un curs transformator de 15 luni, adaptat pentru persoanele ambițioase care doresc să aibă un impact semnificativ în lumea afacerilor. Este perfect pentru profesioniștii care doresc să își îmbunătățească abilitățile de conducere, mentalitatea antreprenorială și abilitățile inovatoare de rezolvare a problemelor. Programul integrează practici durabile, afaceri etice și perspective tehnologice de ultimă oră pentru a pregăti studenții pentru complexitatea mediului de afaceri modern.

Malta, cu locația sa strategică în Marea Mediterană, istoria sa bogată și mediul de afaceri dinamic, oferă un cadru unic și stimulant pentru a urma un MBA. Studierea în Malta oferă studenților oportunitatea de a experimenta un mediu divers și multilingv, de a se implica într-o comunitate de afaceri înfloritoare și de a se bucura de patrimoniul cultural vibrant al insulei și de stilul de viață mediteranean. Economia în plină expansiune a insulei și rolul său de centru de afaceri cheie în Europa o fac un loc ideal pentru crearea de rețele și dezvoltarea profesională.

GBSB Global este clasat în mod constant printre cele mai bune școli de afaceri din Europa. Programul nostru de MBA a fost apreciat pentru programul său inovator, facultatea excepțională și legăturile puternice cu industria. Suntem recunoscuți de organizații de renume, cum ar fi QS World University Rankings și European Foundation for Management Development (EFMD).

Curriculum actualizat pentru 2024: Programul nostru de MBA a fost actualizat în profunzime pentru a reflecta cele mai recente tendințe din industrie și cerințele pieței. Noul curriculum include cursuri de ultimă generație, tehnologii de învățare îmbunătățite și oportunități de networking extinse.

Piese opționale: Studenții se pot specializa în diverse domenii prin intermediul opțiunilor facultative, printre care:

  • Inteligența artificială și viitorul
  • Sustenabilitate și guvernare
  • Experiența consumatorului în mediul digital

De ce să alegeți GBSB Global pentru MBA-ul dumneavoastră?

  1. Curriculum inovator: Curriculum-ul nostru este conceput pentru a stimula gândirea critică, creativitatea și abilitățile de conducere. Punem accent pe aplicațiile din lumea reală și studiile de caz pentru a asigura o învățare practică
  2. Perspectivă globală: Cu un corp divers de studenți și facultăți din peste 70 de țări, veți obține o perspectivă cu adevărat internațională asupra afacerilor
  3. Facultate de experți: Învățați de la profesioniști și academicieni cu experiență care aduc o mulțime de cunoștințe și perspective din industrie în sala de clasă
  4. Opțiuni flexibile de învățare: programul nostru de MBA oferă opțiuni flexibile de programare, permițându-vă să vă echilibrați studiile cu angajamentele personale și profesionale.
  5. Conexiuni puternice în industrie: Beneficiați de rețeaua noastră extinsă de parteneri din industrie și absolvenți, care vă oferă oportunități valoroase de networking și de carieră.

Alătură-te nouă la GBSB Global Business School și fă următorul pas în cariera ta cu programul nostru MBA de top. Aplicați acum și deveniți parte a comunității noastre dinamice și inovatoare.

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări