Keystone logo
Glasgow Caledonian University, London (GCU London) MBA Global Masters în Administrarea Afacerilor
Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

MBA Global Masters în Administrarea Afacerilor

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.000 / per year *

În campus

* 10 000 GBP

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Livrat în campusul din Londra al Universității Caledonian din Glasgow, acest program de MBA a fost conceput în jurul angajamentului nostru față de binele comun și Principiile ONU pentru educația de management responsabil (PRME). Acest program distinctiv de MBA este conceput pentru persoane întreprinzătoare și cu minte socială, cu aspirații de a deveni un manager profesionist cu instinct de a crea afaceri durabile într-o manieră responsabilă din punct de vedere social.

This practical and applied programme provides insight into the everyday challenges confronting managers within a range of business and third sector organisations across the globe. We emphasise the role, contribution and integration of the key business functions to enhance your ability to design and deliver effective organisation-wide strategies.

Acest program dinamic și solicitant necesită participarea dvs. energică. La fel ca și tine, colegii tăi vor fi ambițioși, foarte motivați și hotărâți să reușească. Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit în program și în rețeaua noastră globală de absolvenți de lideri responsabili social.

GCU London attracts outstanding graduates, from all over the world, and offers an unrivalled student experience and international employability.

GCU este mândru că are un campus de ultimă generație în inima orașului Glasgow. Odată cu înființarea Glasgow Caledonian New York College, suntem prima instituție străină de învățământ superior care acordă diplome în New York.

Veți avea, ca parte a acestui program, posibilitatea de a întreprinde o perioadă de studiu de două săptămâni în oricare dintre aceste locații interesante.

Student Experience

GCU London are sediul într-unul dintre cele mai vibrante și cosmopolite orașe din lume.

Are tot ce este mai bun din fiecare cultură, fiecare interes și hobby și fiecare formă de artă la ușa ta. Cel mai bun dintre toate, GCU London are sediul într-una dintre cele mai interesante și mai în curs de dezvoltare zone din Londra; Spitalfields, casa legendarei Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets și multe altele.

The campus offers a unique range of MBA and MSc courses, high-quality teaching and links with international businesses.

GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Facilităţi

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA Administrarea Afacerilor
  • Wrexham, Regatul Unit
 • Master of Business Administration (MBA)
  • Kingston upon Thames, Regatul Unit
 • Programe de MBA (IBSS / OTHM L7-UK)
  • Cairo, Egipt
  • Skanderborg, Danemarca
  • + 2 Mai mult