Keystone logo
© Gdansk Foundation for Management Development
Gdansk Foundation for Management Development

Gdansk Foundation for Management Development

Gdansk Foundation for Management Development

Introducere

Cine suntem noi

Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) este o firmă de instruire și consultanță specializată în furnizarea de proiecte de formare, sprijin și dezvoltare pentru personalul managerial și angajații companiilor mari și mijlocii, autohtone și străine.

Suntem una dintre cele mai mari și mai experimentate instituții de formare din Polonia. Oferim o gamă completă de programe, inclusiv Executive MBA, training în companie, training deschis, studii postuniversitare, programe de coaching și proiecte de consultanță, care asigură clienților noștri o sinergie excepțională de originalitate și valoare practică.

Cum operăm

La GFKM folosim soluții practice și de ultimă generație. Cu toate acestea, nu folosim anumite metode doar de dragul de a le folosi. Ceea ce contează este atingerea rezultatelor optime pentru obiectivul stabilit. Instrumentele pe care le folosim la cursul Executive MBA, în timpul programelor de dezvoltare și consiliere sau sesiunilor de formare, sunt atent selectate pentru a permite participanților să profite la maximum de cursuri.

Următoarele sunt printre instrumentele pe care le folosim:

Învățare bazată pe activități

Sesiunile de instruire la GFKM sunt desfășurate cu ajutorul tehnicilor interactive intensive, inclusiv un număr mare de studii de caz, exerciții, exemple din viața reală, videoclipuri și simulări pe computer. Formatorii folosesc în mod regulat învățarea bazată pe activități (învățare bazată pe efectuarea de activități) în clasele lor.

Scopul ABL schimbă rolul tutorelui. Este mai important pentru ei să faciliteze învățarea decât să fie o autoritate respectată care posedă cunoștințe concrete. Dacă cineva este interesat de ceva, fie că este o problemă, sport sau altă activitate, o astfel de persoană va fi ajutată să afle mai multe despre asta. Subiectele de antrenament pot fi prezentate într-o formă atractivă, unde jocurile și experimentele deschid calea către cunoștințe suplimentare.

Învățarea bazată pe activități este destinată adulților care studiază cel mai adesea din motive practice pentru a îndeplini o anumită sarcină. Metoda constă în subordonarea cursului de formare unei singure activități selectate. Participanții dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru a finaliza sarcina specifică (mini-proiect) și pentru a lucra la ea în timpul formării lor. Metoda ABL este considerată în mod obișnuit ca fiind cea mai potrivită pentru sesiunile de formare în afaceri și pentru învățarea abilităților practice.

SDI – Inventarul dezvoltării puterii

SDI este un instrument care face posibilă obținerea de informații despre factorii motivaționali în două situații:

  • când totul merge bine și
  • când există conflict, contestație și o situație stresantă.

Este o informație cheie, deoarece ne permite să înțelegem de ce anumiți oameni au o influență asupra noastră și cum îi putem influența! Pe lângă aceasta, putem învăța cum să recunoaștem mecanismele reale care stau la baza relațiilor interumane, precum și cum să ne adaptăm limbajul pentru a transmite mesajul mai flexibil și mai eficient.

Consultanții de la GFMD au fost instruiți de o companie britanică pentru a oferi instruire eficientă cu utilizarea metodei SDI. În timpul atelierelor, studenții completează chestionare, care oferă perspective asupra comportamentului lor conform metodei SDI.

Insights Discovery®

Insights Discovery este un instrument care sprijină dezvoltarea organizației dvs. și a personalului acesteia. Este un chestionar care examinează stilurile de lucru din mediul dumneavoastră de lucru. Poate fi folosit în timpul:

  • recrutare
  • îmbunătățirea comunicării între angajați
  • negocieri cu clienții – funcționează bine și pentru strategiile comerciale
  • motivarea angajaților de către superiorul lor în timpul formării echipei

Locații

  • Pomorska

    Aleja Grunwaldzka,472, 80-309, Pomorska

Întrebări