Keystone logo
Gdansk Foundation for Management Development Executive MBA ACCA - format mixt
Gdansk Foundation for Management Development

Executive MBA ACCA - format mixt

Pomorska, Polonia

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

PLN 47.600 / per course

Amestecat

Introducere

Programul postuniversitar de Finanțe și Contabilitate ACCA este destinat să îmbunătățească cunoștințele și abilitățile contemporane de management al afacerilor, audit, managementul riscurilor, planificare strategică, drept și impozitare. Programul de studii constituie primul pas în obținerea prestigioasei calificări ACCA, care în prezent este esențială în cariera profesională în contabilitate și finanțe, atât în țară, cât și în străinătate.

Studiile postuniversitare ACCA + MBA permit ca modulele F5 – F9 să fie creditate atunci când se aplică pentru calificarea completă ACCA. Absolvenții pot alege două căi în aplicarea pentru această calificare. Prima presupune studii ulterioare la nivel „profesional” și oferă avantajul scutirii de examen F5-F9, în timp ce a doua cale implică aplicarea la ACCA pentru diploma avansată în contabilitate și calificare în afaceri. Acest lucru necesită însă promovarea examenului de modul de etică ACCA, urmată de experiență profesională de trei ani în finanțe și promovarea, de data aceasta la ACCA, a două dintre oricare dintre cele cinci examene de nivel F5-F9. Selectarea celei de-a doua căi nu împiedică cineva să susțină examenul de nivel „profesional” la o dată ulterioară.

Format amestecat. Cursurile se țin online pentru cea mai mare parte a semestrului. Cursurile la fața locului sunt ținute o dată pe semestru pentru a scrie examene și pentru a se integra în grup.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări