Keystone logo
Georgetown University - McDonough School of Business

Georgetown University - McDonough School of Business

Georgetown University - McDonough School of Business

Introducere

Oferim o experiență de absolvent de clasă mondială, bazată pe caracterul nostru distinctiv:

  • Acces la expertiză în școlile renumite ale Universității Georgetown pentru a oferi experiențe de învățare interdisciplinare și integrate.
  • O locație în capitala globală Washington, DC, cu acces la lideri de gândire și influenți din mediul de afaceri, guvern, politici, agenții neguvernamentale, ambasade și multe altele.
  • Tradiția iezuită a Universității din Georgetown, care ne cheamă să fim lideri care promovează o cultură colaborativă și care folosesc empatia și grija față de ceilalți în timp ce lucrează pentru a rezolva cele mai complexe provocări ale lumii și a servi binelui comun.

Georgetown McDonough Vision a lui Dean Almeida

Pe măsură ce lumea afacerilor continuă transformarea rapidă, decanul Paul Almeida ne invită să ne imaginăm o lume în care absolvenții McDonough sunt gata să facă diferența și să servească binele comun. Pentru a realiza acest lucru, el își prezintă viziunea și strategia pentru a se asigura că studenții absolvă cu instrumentele, tehnicile și mentalitățile necesare pentru a conduce viitorul.

De asemenea, privim afacerile printr-o lentilă globală, împletind cazuri globale, interacțiuni ale absolvenților și proiecte de consultanță în toate programele noastre. Știm că studenții învață la fel de multe unii de la alții precum învață în clasă, așa că construim în mod intenționat comunități diverse care se bazează pe naționalități și etnii multiple, înălțăm femeile, sprijinim comunitatea LGBTQ+ și îmbrățișăm veteranii, oferind expunere la mai multe perspective și experiențe. .

Printr-o cultură colaborativă, comunitatea Hoya se îmbrățișează și se ridică reciproc. Fie prin inițiative programatice de bunăstare, cluburi și organizații studențești sau eforturi ale absolvenților de a servi ca vorbitori invitați sau mentori, Georgetown este dedicat succesului pe tot parcursul vieții al studenților și absolvenților noștri.

Inițiative strategice

Îmbunătățirea capacităților în domeniile viitorului

La Georgetown McDonough, lucrăm astăzi pentru a pregăti studenții noștri pentru succesul în domenii emergente și la intersecția dintre afaceri și alte industrii care îi vor ajuta pe absolvenții noștri să rezolve cele mai complexe probleme ale lumii. Am identificat patru domenii cheie, inclusiv afaceri și politici; afacerea de sustenabilitate; inteligența artificială, tehnologia și viitorul muncii; și antreprenoriat și inovare.

Construirea unei comunități de apartenență

McDonough are un Comitet permanent pentru diversitate, echitate și incluziune, format din studenți, profesori și personal care acționează în spatele angajamentului școlii noastre de a promova o comunitate în diversitate.

Crearea de angajamente pe tot parcursul vieții pentru absolvenți

Ziua în care studenții noștri își obțin diploma nu este sfârșitul educației lor, este doar un pas în călătorie. Acesta este motivul pentru care ne angajăm în oportunități de învățare pe tot parcursul vieții, unde absolvenții se pot întoarce în Hilltop pentru a audita cursurile opționale care urmează tendințele emergente în afaceri.

Absolvenții noștri sunt, de asemenea, experți în domeniile lor și sunt în fruntea schimbărilor din lumea afacerilor. Acest lucru oferă o oportunitate extraordinară de a îmbunătăți experiența curriculară a studenților noștri, invitându-i să fie colegi și invitați în sălile noastre de clasă. Prin programul Partners in Leadership, Learning, and Research (PILARS), absolvenții și părinții au ocazia de a se angaja cu studenții noștri și de a împărtăși experiențele și expertiza lor.

Fapte cheie

1789

S-a fondat Universitatea Georgetown

1957

McDonough School of Business și programul de licență a fost fondat

1981

Programul MBA cu normă întreagă a fost fondat

Clasamente

al 12-lea

Cea mai bună școală de afaceri din SUA

Timpuri financiare

19

MBA cu normă întreagă în SUA

Timpuri financiare

22

MBA cu normă întreagă în SUA

US News & World Report

Locații

  • District of Columbia

    Rafik B. Hariri Building 37th and O Streets, 20057, District of Columbia

    Programe

    Întrebări