Keystone logo
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering

Introducere

Facultatea de Inginerie Bioștiințe din cadrul Universității Ghent este un lider european în cercetare în domeniul științelor biologice aplicate și al științelor vieții sau al bioingineriei.

Educăm generații de oameni de știință în cercetare de vârf și muncă de mare impact cu guverne și comunități, industrie și ONG-uri, pentru a sprijini inovația și sustenabilitatea în științele vieții, gestionând și protejând în același timp ecosistemele naturale și create de om.

Excelență în educația bazată pe cercetare

Facultate lider în Europa în programe de educație internaționale legate de științele vieții, științe biologice, fizice și chimice, cu peste 40 de ani de experiență în cooperare internațională.

10 motive bune pentru a studia la facultatea noastră

 1. O varietate de programe de studiu și cursuri de înaltă calitate predate în limba engleză
 2. Excelența în educația bazată pe cercetare este garantată de echipele noastre științifice de renume mondial, așa cum este exemplificat de clasamentele internaționale recunoscute
  Universitatea Ghent a fost clasată în top 50 al QS World University Ranking pentru disciplina Agricultură și Silvicultură și în top 100 pentru disciplinele Științe biologice și Științe ale mediului.
 3. Oportunități de finanțare adecvate și taxe de școlarizare remarcabil de moderate
 4. Sprijin extins în carieră și inițiative ale absolvenților
  Asistăm absolvenții noștri în tranziția către viața lor profesională printr-o serie de inițiative de sprijinire a carierei. În plus, absolvenții noștri devin parte din comunitatea noastră UGent și se bucură de serviciile noastre pentru absolvenți.
 5. Un mediu de studiu și de viață primitor, orientat spre internațional
  Universitatea Ghent este foarte activă în ERASMUS Mundus și în alte scheme de educație internațională, atrăgând astfel în mod activ studenți internaționali. Universitatea numără 12% studenți internaționali (și 39% doctoranzi internaționali!).
  Orașul Gent este un oraș studentesc de dimensiuni medii, cu o istorie bogată, o viață culturală vibrantă și un impuls economic dinamic și modern.
 6. Un campus universitar plăcut și situat central
  Facultatea de Inginerie Bioștiințe este situată într-un campus spațios, la câțiva pași de centrul istoric al orașului.
 7. Locuințe adecvate și accesibile pentru studenți
  Biroul de locuințe universitare închiriază camere, garsoniere și apartamente. Se adresează studenților, personalului și vizitatorilor internaționali. De asemenea, asistăm în găsirea unei camere pe piața privată închiriată.
 8. O gamă largă de restaurante studențești
  Universitatea Ghent are o gamă largă de restaurante studențești, toate situate în vecinătatea facultăților. Servirea și mâncarea sunt de înaltă calitate, prețurile sunt cele mai mici din oraș. De asemenea, puteți găsi o mulțime de posibilități de mâncare și băuturi în oraș.
 9. O mulțime de facilități sportive universitare
  Universitatea Ghent se mândrește cu un centru sportiv complet echipat, cu trei săli mari și două mici pentru activități interioare, o piscină de 25 de metri, o piscină de instruire, două saune și multe altele! O atenție deosebită este acordată sportului pentru elevii cu dizabilități. Universitatea oferă, de asemenea, servicii individuale de sprijin și consiliere pentru studenții care sunt implicați activ în sporturi de primă clasă.
  Unele dintre sporturile care pot fi practicate sunt aerobic, aikido, baschet, bujutsu, cross-fit, fitness fitness, badminton, alergare, scufundări, BBB, handbal, hochei, jazz-dance, jogging în grup, judo, karate, caiac, korfball, minifotbal, rugby, navigație, înot, tenis de masă, tenis, volei, polo pe apă, yoga, Zumba etc.
 10. O mulțime de oportunități de cultură și petrecere a timpului liber la universitate și în orașul Gent
  Gentul are o viață culturală și socială vibrantă de care studenții se pot bucura sau la care se pot participa activ. Mai mult, Gent este situat convenabil în centrul Europei, la mai puțin de 2 ore de călătorie de atracțiile culturale din Paris, Londra și Amsterdam.

Clasamente

Locații

 • Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000, Ghent

Întrebări