Keystone logo
GLC University

GLC University

GLC University

Introducere

Despre noi

De la înființarea noastră în anul 2000, am oferit o educație de înaltă calitate, atât acreditată și recunoscută la nivel global, cât și accesibilă prin intermediul structurilor de taxe atractive.

Programele noastre de diplome cu valoare adăugată oferă persoanelor ocazia foarte reală de a-și atinge obiectivele și obiectivele de carieră.

Ce facem

Oferim cursuri regulate, cinci zile pe săptămână, fie ca sesiuni de dimineață sau de seară.

Mai mult, odată cu avansarea tehnologiei, suntem capabili să satisfacem profesioniștii care lucrează timp îndelungat, oferind materiale de curs prin intermediul platformelor de învățare online, alături de consultările programate.

Lucrăm cu universitățile partenere din Marea Britanie și Malaezia. Oferirea cursurilor și pregătirea și asistarea studenților noștri înregistrați pentru obținerea de diplome ratate de la universitățile partenere.

Marea Britanie rămâne renumită pentru calificările din învățământul superior, iar accentul nostru este să le livrăm prin facilitățile noastre de ultimă oră din Dubai, permițând profesioniștilor profesioniști să obțină gradul mult mai râvnit de MBA în numai 10 luni.

Mai mult decât atât, aceste programe îi ajută pe studenții noștri să câștige puncte valoroase adăugând valoare acreditărilor lor la cererile lor cu departamentele de imigrație din diferite țări.Dylan Gillis / Unsplash

Instituții partenere GLC

athe

Suntem un centru de învățare acreditat pentru ATHE din Marea Britanie pentru programele de nivel 3, nivel 4, nivel 5 și nivel 7. Calificarea de la ATHE este reglementată de OFQUAL.

Universitatea din Gloucestershire

Acordată cu TEF Silver în 2017, Universitatea oferă o predare de înaltă calitate, asigurând că învățarea și rezultatele sunt coerente pentru studenții săi. În plus, acestea depășesc în mod constant "cerințele naționale riguroase de calitate" pentru învățământul superior din Regatul Unit.

Universidad Azteca

Universidad Azteca este o universitate privată din Chalco, Mexic, recunoscută de Validitatea oficială a studiilor, acordată de Secretarul Federal al Educației (RVOE) și acreditată de Ministerul Federal al Educației al Republicii.

Ce este Ofqual?

Biroul pentru calificări și examene (Ofqual) este autoritatea de reglementare a calificărilor, examinărilor și evaluărilor din Anglia și autoritatea de reglementare a calificărilor profesionale din Irlanda de Nord. Acesta are responsabilitatea de a se asigura că toate calificările și evaluările respectă standarde de înaltă calitate prin monitorizarea organizațiilor de evaluare, evaluări și examinări și luarea măsurilor necesare pentru a se asigura că aceste calificări răspund nevoilor elevilor, instituțiilor de învățământ superior și ale angajatorilor. Ofqual este responsabil față de Parlament și Adunarea Irlandei de Nord.

Ce este ATHE?

Premiile pentru formare și învățământul superior oferă o mare varietate de calificări, cum ar fi managementul administrativ și afacerile, pentru a numi câteva. Cursanții ATHE pot reduce timpul și banii pe care îi cheltuiesc pentru a obține o diplomă cu mai mult de jumătate. Acest lucru se datorează faptului că ATHE are aranjamente speciale cu o serie de universități care permit studenților să sări peste un an de studiu al gradului pentru fiecare nivel pe care îl obțin cu ATHE.

ATHE este reglementată de Ofqual (organism de reglementare în Anglia) și aprobată de către Autoritatea de Dezvoltare a Cunoștințelor Umane (KHDA). Acest lucru permite studenților la o serie de universități din Marea Britanie și orice universitate din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Cine se ocupă de GLC?

Ne ocupăm de tinerii absolvenți de liceu care ar dori să studieze în campus ca studenți cu normă întreagă, absolvenți de școală sau abandonați școala și adulți care lucrează

Locații

Locații
  • 2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy, , Dubai

Întrebări