Keystone logo
Godbold Graduate School of Business Master of Business Administration (MBA)
Godbold Graduate School of Business

Master of Business Administration (MBA)

Boiling Springs, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Business Administration (MBA)


Pentru a concura în mediul de afaceri global de astăzi, companiile caută directori ale căror talente combină discipline tradiționale de afaceri cu competențe critice de bază. În timp ce GWU MBA vă dezvoltă competențele de bază, măsura ultimă a succesului nostru este capacitatea dumneavoastră de a vă atinge rezultatul dorit al carierei.


Obiectivul principal al acestui curriculum unic este de a schimba substanțial modul în care gândiți și lucrați. Acesta va oferi o perspectivă asupra comportamentului dvs. și a aceluia sau a constituenților dvs. - axându-vă pe îmbunătățirea continuă personală și profesională, adăugând valoare organizației dvs.


Cursul de MBA de studiu este structurat pentru a oferi studenților cu o cunoaștere de lucru de afaceri și abilități manageriale necesare pentru succes departamentale, divizionare, și de conducere organizaționale. Flexibilitatea de gradul MBA permite elevului să sublinieze într-o zonă de studiu. Curriculum-ul de 36 de ore de credit include 30 de ore de cursuri de bază necesare și șase ore de electives în diferite domenii.


De ce aveți nevoie de o diplomă de MBA?

 • Pentru a vă pregăti pentru o carieră în administrarea afacerilor cu pregătire avansată în domenii specifice, construită pe o înțelegere largă a afacerilor și a mediului înconjurător.
 • Pentru a vă oferi oportunitatea de a obține cunoștințe profesionale pentru a vă atinge obiectivele personale și de carieră.
 • Să învețe instrumentele și tehnicile practice utilizate pentru a analiza problemele de afaceri care implică factori economici, sociali, legali și etici care afectează afacerea.
 • Pentru a învăța abilități practice pentru a răspunde provocărilor pe care tehnologiile și inovațiile manageriale le prezintă într-o lume globală.
 • Dezvoltarea unei înțelegeri aprofundate a zonelor funcționale care funcționează în cadrul comunității de afaceri.
 • Dezvoltarea și sporirea abilității pentru activități de echipă în relația cu o forță de muncă diversă.
 • Pentru a crește salariul pe care îl primiți în activitatea dvs. curentă și pentru a mări potențialul de câștig în viitor. Învățământul postuniversitar, salarii de bază mai mari, cu titularii de masterat, primind în general o primă de la 10 la 20 de procente față de persoanele cu diplomă de licență.
 • Pentru a crea căi de avansare în cadrul structurii organizaționale actuale.
 • Pentru a vă face mai comercială pentru viitorii angajatori de alegerea dvs.


Universitatea Gardner-Webb se angajează să furnizeze un program de studiu care oferă în mod clar absolvenților săi MBA un avantaj atunci când concurează printre alții în mediul de afaceri dinamic de astăzi.


Cursul de studii universitare de 36 de semestre este structurat pentru a oferi studenților o cunoaștere activă a afacerilor și abilitățile manageriale necesare pentru o conducere departamentală, divizională și organizațională de succes. Elevii care încep în luna august și finalizează cu succes două cursuri în fiecare toamnă, primăvară și vară vor absolvi la sfârșitul celei de-a doua vară de studii, la doi ani după începerea programului. Cursurile sunt oferite în timpul orelor de seară.


MBA este recunoscut ca gradul de absolvent profesionale concepute pentru a spori eficacitatea în pozițiile de conducere superioare într-un cadru de afaceri. Multe persoane care au obiective de carieră în setări non-profit urmăresc, de asemenea, gradul de MBA. Studiul absolvent în afaceri nu numai că ajută indivizii să-și atingă obiectivele de dezvoltare a carierei și de creștere personală, dar contribuie, de asemenea, la aprecierea lor sporită a sistemului de piață pentru întreprinderi private.


Scop


Comportamentul conducerii eficace depinde de cunoștințele și abilitățile utilizate în luarea deciziilor. Un administrator de succes nu trebuie doar să știe despre propriul său domeniu profesional, dar trebuie să aibă și o înțelegere considerabilă a domeniilor profesionale ale altora. Elevii în programul de MBA sunt de așteptat să dezvolte o cunoaștere de lucru de contabilitate, finanțe, relații umane și de comportament, economie, marketing, producție, dreptul afacerilor și afaceri internaționale.


Natura aplicată a programului MBA oferă formare în management prin utilizarea de tehnici practice care pot fi ușor de utilizat de către elevi în pozițiile lor existente. Elevii învață să fie inovativi în abordările lor de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor. Programul oferă o oportunitate unică de a studia cu alții care au interese similare și de a învăța de la alții care au avut diferite experiențe de lucru.


Master of Business Administration program a fost dezvoltat pentru a îndeplini următoarele obiective:

 • Pregătiți indivizii pentru o carieră în administrarea afacerilor cu pregătire avansată în domenii specifice, construite pe o înțelegere largă a afacerilor și a mediului lor.
 • Oferiți tehnici practice pentru a analiza soluții alternative la problemele de afaceri care implică factori economici, sociali, legali, politici, globali și etici.
 • Dezvoltați abilități practice pentru a răspunde provocărilor schimbării tehnologiei și a inovațiilor manageriale.


Curriculum


Managerii de astăzi au nevoie de competențe în analiză, rezolvare de probleme, interacțiune și comunicare. Abordările de rezolvare a problemelor sunt subliniate pe tot parcursul programului prin utilizarea aplicațiilor practice ale conceptelor și teoriilor academice. Elevii învață să fie inovativi în abordările lor de rezolvare a problemelor prin sarcini care necesită lucrul în echipă, abilități de comunicare, și aplicații pe calculator. Master of Business Administration (MBA)

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare