Keystone logo
Goizueta Business School Executive MBA
Goizueta Business School

Executive MBA

Atlanta, Statele Unite ale Americii

16 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Amestecat

* Total școlarizare

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Emory oferă două programe Executive MBA: Weekend EMBA și Modular EMBA.

Weekend-ul nostru MBA pentru directori oferă abilități de gândire strategică și cursuri scurte de imersie și vă ajută să vă stabiliți expertiza printr-una sau mai multe domenii de focalizare. Oferind un program de afaceri prietenos, servicii de carieră dedicate și flexibilitatea de a alege concentrarea dvs., suntem proiectați pentru orice profesionist cu potențial ridicat, pregătit să-și urmeze cariera la nivelul următor.

Modulul nostru MBA modular pentru directori se concentrează pe dezvoltarea abilităților tale de gândire strategică și pe extinderea competenței tale ca lider. Veți consolida strălucirea afacerii dvs. și vă veți alătura domeniului de expertiză printr-un curriculum de management general furnizat prin intermediul cursurilor online și a experiențelor robuste, de o săptămână, care se desfășoară pe campus trimestrial.

Weekend Executive MBA vs Modularexecutive MBA

Caracteristica cheie

Cursuri de management general cu 8 electives pentru a adapta cadrele didactice la interesele dumneavoastră Cursuri de management general cu 2 electives concepute pentru a vă lărgi perspectiva și strălucirea afacerii Format Formatul în campus cu clase organizate în fiecare vineri


Exclusiv Emory

Una dintre cele mai cunoscute instituții de cercetare din lume, Universitatea Emory are o reputație pentru realizările științifice, studenții realizați și peste 70 de centre de cercetare de vârf. Numele nostru este recunoscut în întreaga lume și la colț, așa că gradul tău deschide ușile, indiferent de locația ta. Asociați numele Emory cu distincția incontestabilă a MBA-ului Goizueta pentru directori și aveți un impresionant formidabil pentru succes.

Formatul prietenos pentru afaceri, rezultate de fund

Începeți-vă experiența de week - end MBA pentru directori cu o curriculum de bază cuprinzător care descrie modul în care organizațiile operează în domenii și funcții. Apoi, personalizați-vă experiența academică selectând electives aliniate la interesele dvs. specifice. Veți aduce la viață teoriile prin învățarea pe mâini și vă veți absorbi în experiențe care maximizează capacitatea dvs. de a crea valoare organizațională.

Modularul MBA pentru Executivi se mândrește cu un format hibrid unic, flexibil și cuprinzător. Folosind o combinație de învățare online și o clasă de lucru în persoană, vă veți bucura de o bogată experiență academică adaptată pentru directori ocupați ca dumneavoastră. Îți vei îmbunătăți afacerea, vei îmbunătăți instinctele manageriale și îți vei spori abilitățile de leadership într-un mediu ideal de învățare. Împreună, aceste abilități vă permit să vă traduceți simultan procesul de învățare în informații pertinente pentru a îmbunătăți performanța afacerii.

Conducerea autentică

Prea adesea, abilitățile de conducere sunt legătura lipsă menținând profesioniștii buni din a fi minunați. De aceea, la Goizueta, formarea de conducere este infuzată în tot ceea ce facem. Prin evaluări personalizate și feedback semnificativ, veți atinge nu numai obiectivele de conducere, ci veți găsi și veți îmbunătăți stilul de conducere autentic. Aceasta înseamnă că vă gestionați pe dvs. înșivă, pe echipa dvs. și pe organizația dvs., toate fiind în același timp liderul care aspiră să devină.

Cariere

Colegii cu cifru octanic.

Cine te înconjoara cu probleme. Emba EMBA reunește un grup de talentați, de succes, la nivel mediu, la directori și profesioniști, astfel încât să învățați împreună împreună în mediul de învățare colaborativ.

Aceasta înseamnă că sunteți înconjurat de persoane cu experiență care se bucură de responsabilitate personală și rezultate remarcabile. Colegii de clasă au reușit să obțină succes în întreaga industrie, întreprinderi și funcții din întreaga lume, oferind o mentalitate expansivă care stimulează învățarea în persoană, fără a menționa dezvoltarea profesională și de conducere.

Experienta dumneavoastra este imbunatatita in continuare de catre facultate calificat calificat la desenarea cele mai bune si cele mai diverse perspective in camera. Printr-un dialog robust într-un mediu colaborativ și de susținere, veți găsi o casă excelentă pentru învățarea dvs. - și ideile dvs. unice - pentru a fi amplificate.

Vedeți lumea diferit. Clasa EMBA include studenți care au trăit și au lucrat în străinătate sau în prezent fac acest lucru. Cunoștințele culturale și de afaceri globale pe care aceștia le adaugă experienței colegilor lor nu pot fi exagerate.

Prin imersia Global Business Practices, studenții vor învăța despre cultura afacerilor în diferite părți ale lumii și modul în care companiile interacționează cu SUA pentru a judeca provocările și oportunitățile care stau în față.

În această lume interconectată, liderii de succes înțeleg afacerile internaționale. Studenții noștri înțeleg această realitate, nu doar prin învățarea de la diversele studii de machiaj și cursuri de studenți, ci și prin studii de caz și discuții în clasă. La Goizueta Business School , beneficiați de experiență internațională, din lumea reală, în interiorul și în afara sălii de clasă, prin module internaționale care explorează subiectele actuale în contextul setărilor internaționale, cum ar fi Brazilia, Argentina, China, Hong Kong, Japonia, Africa de Sud și Vietnam.

Indiferent de locul în care vă aflați sau de unde vreți să mergeți, acest accent global prezintă o experiență primitoare, diversă și internațională care vă arată cum să învățați, să trăiți și să conduceți într-o lume globală.

Coaching

Goizueta oferă acces pe tot parcursul anului la coaching-ul unu-la-unu. Echipa noastră este proiectată și personală pentru a sprijini nevoile individuale de carieră ale studenților MBA de lucru. Vă puteți aștepta ca antrenorul de carieră Goizueta să fie disponibil atunci când vă aflați, să vă ajutați să vă evaluați opțiunile de carieră, să vă călăuzească pe sursele de informare și de sprijin și să vă ajutați să rămâneți responsabil pentru planul dvs. de acțiune.

Ateliere de lucru

Pentru studenții care efectuează o căutare de carieră în timpul sau după terminarea MBA, Tranzițiile noastre avansate de carieră oferă dezvoltarea abilităților, ateliere de pregătire și evenimente de conectare, inclusiv:

 • Planificarea acțiunilor de carieră
 • Marcare personală
 • Reluați și reînnoiți LinkedIn
 • Negocierea negocierilor
 • Intervievarea eficientă
 • Pregătirea interviului de caz
 • Strategii de rețea

Evenimente de rețea

Ai acces la această rețea de elită din prima zi, făcând beneficiile imediat și o parte importantă a experienței și dincolo de ea. Absolvenții noștri sunt dispuși să meargă de sus și dincolo de a se ajuta reciproc să reușească.

 • Toate evenimentele MBA Networking
 • Târgul de carieră de primăvară din Goizueta
 • Conversații de carieră - Insights Alumni
 • Noaptea de rețea corporativă de vară
 • Conexiuni pentru recruiter executiv
 • Consultanță Alumni Networking Night
 • Conducători de leadership
 • 42% Creșterea medie a salariilor post-emba
 • 100% STUDENȚI CU CABINET DE CARIERE DEDICAT
 • 19.000 GOIZUETA ALUMNI

Carieră antrenori

Centrul nostru de management al carierei pentru profesioniștii din domeniul muncii oferă fiecărui student MEMBA un antrenor de carieră pentru a facilita sprijinul individual la carieră, așa cum este definit de nevoile elevului. Antrenorii noștri de carieră lucrează cu dvs. pe baza nevoilor și intereselor dvs. specifice.

Rețeaua Emory

O istorie a excelenței academice asociată cu o reputație de a obține absolvenți de înaltă performanță face ca Emory să aleagă o alegere înțeleaptă. Numărătoarea peste 130.000 de rețele Emory este influentă, puternică, dinamică și de mare amploare. Mai mult decât o diplomă.

Distribuiți o experiență. Emori Alumni formează o rețea la fel de diversă, pe cât este de succes, rivalizând orice competitor.

Admitere

Urcarea în vârf începe cu un pas.

Căutăm candidați cu experiență dovedită și dorința de a-și îndeplini potențialul. Ești în fața provocării?

Obligația EMBA

 • Profesioniști pregătiți să intre sau sunt deja în poziții de conducere
 • Încercați să îmbunătățiți abilitățile de conducere executive
 • Gata pentru o experiență academică riguroasă modelată pentru a vă potrivi programului
 • O diplomă de licență și un record puternic de licență academică
 • Înțelegeți valoarea unei camere pline de perspective diferite
 • Pregătit să aducă contribuții valoroase în sala de clasă

2019 MBA pentru termenele de aplicare a cadrelor didactice

106374_Skjermbilde2018-12-09kl.19.13.16.png

În urma Rundei a 4-a, cererile sunt acceptate pe baza unui scaun până când clasa este plină.

Aplicarea într-o rundă anterioară permite mai mult timp după admitere pentru a se pregăti pentru începerea orelor, dar nu există niciun avantaj sau dezavantaj între rundă în ceea ce privește admiterea. Solicitanții ar trebui să aleagă runda în care consideră că pot depune cea mai puternică aplicare posibilă.

Pozitionat pentru succes

Michael Gootman 15 EMBA continuă să-și valorifice fundalul în domeniul ingineriei și să se poziționeze pentru un succes mai mare în timp ce lucrează la productivitatea capitalului pentru McKinsey

Cultivarea antreprenorilor

Antoinette Gaston 18 EMBA a combinat abilitățile de afaceri pe care le-a învățat la Emory cu pregătirea profesională în știință pentru a-și lansa propria companie de îngrijire a pielii și de frumusețe.

Crearea de noi oportunități

Raghav Balasubramanian 19EMBA a experimentat avantajele programului Emory în EMBA în primul semestru, exercitând abilitățile pe care le învăța să găsească o nouă oportunitate de carieră.

Transformarea abilităților de conducere

Richard van Dam 18 EMBA a mobilizat programul de dezvoltare a conducerii lui Emory pentru a-și îmbunătăți încrederea și a schimba modul în care gestionează ceilalți și interacționează cu directorul său executiv.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Business Administration (M.B.A.)
  • Chicago, Statele Unite ale Americii
 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult
 • Babson Full-Time MBA
  • Wellesley, Statele Unite ale Americii