Keystone logo
Golden Gate University Master of Business Administration (MBA)
Golden Gate University

Master of Business Administration (MBA)

5 Semesters

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 49.050 *

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

* Total de școlarizare estimat: 49.050 $ - 55.590 $

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Competențe din lumea reală pentru succes în afaceri reale

Programul MBA de la Golden Gate University îmbină abilitățile fundamentale ale disciplinelor de bază ale afacerilor cu abilități moi esențiale, cum ar fi comunicarea eficientă, prezentările executive și construirea de echipe. Veți aplica aceste concepte într-un cadru practic, de studiu de caz, care are loc în sălile de clasă care seamănă cu experiența de management real. Instructorii experți, care lucrează și în unele dintre cele mai de succes afaceri din zona Bay, vă vor oferi cunoștințele de care aveți nevoie pentru a deveni un lider de succes.

137352_pexels-photo-3184465.jpeg
fauxels / pexels

Prezentare generală

Programul Golden Gate University MBA de la Golden Gate University (GGU) vă va avansa abilitățile de conducere și cunoștințele de afaceri utilizând o abordare bazată pe activități bazate pe învățare. Membrii facultății sunt profesioniști în domeniu și vă vor pregăti să conduceți în mediul de afaceri complex de astăzi.

Programul MBA de la GGU îți construiește cunoștințele de afaceri, abilitățile de leadership și cunoștințele contextuale de-a lungul proiectării gradului practic. Oferă o perspectivă integrată a managementului și vă permite să adaptați programul cu una dintre mai multe concentrări pentru a vă atinge interesele și obiectivele profesionale. Concentrațiile includ analize de afaceri, antreprenoriat, management de proiect și chiar opțiunea de a vă proiecta propria dvs.

De la lansarea programului MBA în urmă cu mai bine de jumătate de secol, GGU a fost pionieră în programele de seară și online pentru profesioniști care lucrează pentru a-și atinge obiectivele de carieră. Puteți merge în ritmul propriu în a decide câte cursuri trebuie să faceți într-un trimestru dat și să studiați în întregime în persoană, complet online, sau o combinație a ambelor.

Elevii din program provin din zona San Francisco Bay, Statele Unite și mai mult de 50 de țări din întreaga lume. Cu locația noastră în inima comunității de afaceri înfloritoare din San Francisco, legături puternice cu liderii de afaceri din zona Bay Area și o comunitate distinsă de peste 70.000 de absolvenți, experiența educațională și rețelele disponibile pentru dvs. sunt de neegalat.

Curriculum

Programul fundației - 6 unități

Programul de fundare cu două feluri oferă bazele pentru programul avansat de bază și cursuri de concentrare. Unele, sau toate, din cerințele cursului de fundație, pot fi renunțate dacă au terminat anterior cursuri de licență comparabile la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional cu o notă de „C” sau mai bună. Studenții pot fi admiși la cursuri avansate de program înainte de finalizarea întregului program de fundație, dar trebuie să finalizeze programul de fundație până când au fost câștigate douăsprezece unități în programul avansat.

 • Fundamentele afacerilor
 • Analiza datelor pentru manageri

Program avansat - 45 de unități

 • Cursuri de bază - 33 de unități
 • Cursuri de îndemânare - 12 unități

Studenții sunt încurajați să completeze cursurile în următoarea ordine:

 • Management și Leadership
 • Conducerea personală
 • Comunicări și prezentări
 • Lucrul în echipă în organizații

Cursuri contextuale - 6 unități

 • Analiză strategică și proiectare
 • Contextul afacerilor

Cursuri funcționale - 12 unități

 • Corporate Finance
 • Tehnologia de informație
 • Managementul marketingului
 • Operațiuni și gestionarea lanțului de aprovizionare

Curs Capstone - 3 unități

 • Planificarea afacerii

concentraţii

Concentrația generală

Oricare ar fi obiectivul studentului în lumea afacerilor, concentrarea generală permite studentului să adapteze programul MBA la nevoile sale individuale.

Studenții pot alege orice cursuri de 3 unități din catalogul absolvenților GGU pentru a construi un curs de studiu personalizat. Cu o serie de alegeri dintre care să aleagă, studenții pot alege acele cursuri care oferă setul de cunoștințe și abilități de care vor avea nevoie în cariera lor. Studenții pot selecta cursuri din contabilitate, economie, finanțe, managementul tehnologiei informației, afaceri internaționale, management, marketing, operațiuni și managementul lanțului de aprovizionare, management de proiect, administrație publică, psihologie sau impozitare.

Concentrația de conducere adaptativă

Această concentrare bazată pe practică educă elevii într-o înțelegere a teoriilor contemporane de conducere și management, cu accent special pe aplicarea și dezvoltarea abilităților. Studenții care iau această concentrare vor fi bine pregătiți să gestioneze, să conducă și să obțină rezultate în mediul de afaceri complex, global de astăzi.

Concentrația Business Analytics

O concentrare țintă a absolvenților proiectată pentru studenții MBA să lucreze în domeniul analizei de afaceri.

Analiza de afaceri a explodat în ultimii ani, oferind numeroase oportunități pentru managerii care înțeleg operațiunile de afaceri și sunt capabili să evalueze cantități masive de date. Concentrația Business Analytics este proiectată pentru studenții MBA, care trebuie să poată aplica instrumente și tehnici de analiză a datelor atât la date structurate cât și la cele nestructurate, extrăgând informații pe care organizația le poate utiliza pentru luarea deciziilor strategice. Studenții care iau această concentrare vor fi introduși în instrumente și tehnologii de analiză specializate.

Concentrarea antreprenorială

Pentru persoane ambițioase care doresc să înceapă și să își dezvolte propria afacere și / sau să gestioneze inovația în cadrul unei întreprinderi mai mari.

Această concentrare oferă posibilitatea de a învăța cum să proiectați, finanțați și gestionați o nouă acțiune. Aptitudinile practice din lumea reală combinate cu cea mai actuală teorie oferă o bază solidă. Toți studenții din acest program vor construi un plan de afaceri pentru aventura lor și vor avea, de asemenea, flexibilitatea de a alege cursuri suplimentare care să le susțină interesele particulare.

Concentrarea financiară

O concentrare analitică absolvent concepută pentru a pregăti studenții MBA pentru o specialitate de finanțe.

Indiferent de obiectivul pe care îl au studenții în lumea afacerilor, de la managementul corporatist la consultanță și antreprenoriat, studiul finanțelor le oferă fundamentarea tehnicilor de luare a deciziilor care vor ajuta la asigurarea sănătății financiare a întreprinderii lor pe piața globală competitivă. Studenții învață bugetarea capitalului, structura capitalului, gestionarea investițiilor și gestionarea capitalului pe termen scurt. Metoda noastră unică; combinarea cunoștințelor teoretice de finanțe cu învățarea practică extinsă, folosind studii de caz din viața reală și laboratoarele noastre de computer de ultimă generație, oferă elevilor capacitatea de a fi un manager eficient și competent în orice organizație.

Concentrația managementului resurselor umane

Pe piața mondială competitivă, este necesară o gestionare eficientă a resurselor umane. Studenții învață să înțeleagă problemele de resurse umane aduse de tehnologie și mediul de afaceri internațional și cum să își aplice cunoștințele ca profesioniști în resurse umane în organizații. Studenții vor alege dintre cursuri pentru a învăța cum să angajeze, să formeze, să dezvolte, să păstreze, să compenseze și să gestioneze etic o forță de muncă.

Concentrarea managementului tehnologiei informației

O concentrare concentrată absolvent concepută pentru a pregăti studenții MBA să lucreze cu sau în domeniul IT.

Concentrarea în tehnologia informației introduce elevii în capacitățile posibile de către IT, precum și provocările asociate cu a fi manager IT. Studenții învață despre selectarea și planificarea inițiativelor IT, aplicarea analizei de date la problemele de afaceri și abordarea problemelor de securitate și confidențialitate în mediul de afaceri. După finalizare, studenții vor înțelege, de asemenea, modul de aliniere a IT la nevoile afacerii și modul în care IT permite valoarea afacerii.

Concentrare de marketing

O concentrare fundamentală a absolvenților proiectată pentru a pregăti studenții MBA pentru succesul în domeniul marketingului în schimbare rapidă.

Adesea considerată disciplina centrală a afacerilor, provocările și practicile de marketing evoluează odată cu schimbările din mediul de afaceri contemporan. Această concentrare pregătește studenții pentru a gestiona funcția de marketing în cadrul organizațiilor de afaceri din sectorul privat sau public. Tehnicile generale de management și marketing, cum ar fi cercetarea de piață și planificarea pieței, sunt acoperite cu tendințele și tehnicile actuale din domeniu precum marketing digital, social media și tendințele în creștere de marketing mobil.

Concentrarea managementului de proiect

O concentrare structurată de absolvenți, destinată studenților de MBA, pentru cariere în managementul de proiect

Golden Gate University este membru PMI®.

Concentrarea în Managementul proiectului oferă studenților fundamentarea în abilități multiple, inclusiv bugetare, rezolvarea conflictelor, comunicare, obiectivul proiectului, dezvoltarea și utilizarea resurselor, leadership și team building. Studenții dobândesc cunoștințe de la facultăți care sunt certificate de PMI®. Conținutul cursurilor este integrat cu Institutul de Management de Proiect, Un Ghid pentru Corpul de Cunoaștere a Proiectului (PMBOK®, Ghid) - Ediția a cincea, Project Management Institute, Inc. 2013. Pe măsură ce studenții progresează pe parcursul cursurilor, ei se pregătesc pentru examenul de certificare Project Management Professional (PMP®). Concentrația de prim-ministru oferă o oportunitate pentru cei care doresc să se bazeze pe munca lor de gradul de MBA prin obținerea abilităților de management de proiect. Certificatul este destinat celor care pot lucra și intenționează să aplice abilități de management de proiect în eforturile lor profesionale prezente și viitoare.

PMP® este marcă înregistrată a Project Management Institute, Inc.

Concentrarea administrației publice

O concentrare progresivă a absolvenților menită să pregătească studenții MBA pentru a naviga birocrația din sectorul public.

Externalizarea serviciilor din sectorul public către organizații de afaceri și non-profit a sporit nevoia managerilor din sectorul privat care înțeleg cum funcționează birocrația guvernamentală. Această concentrare oferă studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în managementul public, aplicând ceea ce au învățat pentru a aborda sectorul public cu gândirea unui manager al sectorului privat. Studenții vor învăța să gestioneze finanțele într-o companie non-profit, practicile de muncă în sectorul public și să conducă o afacere în mijlocul întregii birocrații legale care pot veni împreună cu administrația publică.

Concentrații declarate

Studenții pot declara până la două concentrări într-un program dat. Studenții care doresc să declare mai mult de două concentrări vor trebui să apeleze la decan pentru aprobare. Diplomele studenților vor enumera concentrațiile pe care le-au finalizat cu succes la momentul acordării diplomelor. Studenții nu pot declara concentrații suplimentare după ce le-au fost conferite diplomele.

137353_pexels-photo-3184405.jpeg
fauxels / pexels

Cerințele de admitere

GMAT / GRE

GMAT / GRE NU este necesar pentru solicitanții cu mai mult de 5 ani de experiență profesională (și licență de la o instituție americană acreditată regional sau echivalentul unei instituții străine recunoscute). Vezi mai jos pentru renunțări suplimentare.

Solicitanții cu o experiență profesională mai mică de 5 ani vor fi evaluați prin medii de nivel de licență în combinație cu un scor GMAT sau GRE.

Alte derogări pentru GMAT / GRE:

 • Diplomă de master sau diplomă superioară de la o instituție americană acreditată la nivel regional.
 • O diplomă de licență cu un GPA de 3,2 sau mai mult.
 • O licență de contabil autorizat (CPA).
 • Patru sau mai mulți ani de serviciu militar.
 • O licență profesională sau o desemnare obținută prin trecerea unui examen american recunoscut la nivel național (de exemplu, CMA, CIA) ȘI o aprobare acordată prin petiție pe decanul Școlii de afaceri Edward S. Ageno.

Rezultatele învățării

Absolvenții programului MBA ar trebui să poată:

 • Demonstrați o perspectivă globală de management "holistică".
 • Demonstrați abilitățile manageriale și de conducere, cum ar fi munca în echipă, gândirea critică și rezolvarea problemelor, comunicările și prezentările, conștiința de sine.
 • Master și aplică procese analitice de management general și instrumente pentru luarea deciziilor.
 • Integrarea obiectivelor strategice de afaceri în cadrul dinamicii industriei competitive.
 • Integrarea obiectivelor strategice de afaceri în contextul socio-politico-economic-ecologic-global.
 • Înțelegeți impactul zonelor funcționale asupra problemelor de interacțiune dintre departamente și departamente.
 • Demonstrați o planificare integrată la nivel de afaceri.

Costuri și taxe

Total de școlarizare estimat: 49.050 $ - 55.590 $

Burse internaționale

Golden Gate University întâmpină studenți din întreaga lume și oferă o bursă pentru toți studenții internaționali calificați care se înscriu la un program de masterat în Școala noastră de afaceri, Școala de contabilitate sau Școala de impozite Braden. Studenții admiși care nu au participat anterior la Golden Gate University și care îndeplinesc criteriile de admitere vor fi automat luați în considerare pentru o bursă internațională de studii sau subvenții prin procesul de admitere. Pentru anul universitar 2020-2021, se vor acorda un număr limitat de burse în fiecare dintre următoarele categorii:

Bursierii președintelui internațional - 15.000 de dolari

Studenții admiși care au obținut o diplomă de licență cu o medie de minim 3,5 puncte cumulate (CGPA) și care demonstrează competență în limba engleză, așa cum rezultă din TOEFL minim, un scor de 90, scorul Duolingo de 120, PTE de 65 sau IELTS compus de 7,5 cu nu se va lua în considerare nici un sub-punctaj mai mic de 6,5. Studenții care au obținut un master după ce au obținut o diplomă de licență vor fi luați în considerare folosind media punctului cumulativ și competența în limba engleză, așa cum s-a menționat mai sus. Un bursier al președintelui internațional este eligibil să primească până la 15.000 de dolari pentru a-și completa gradul, 5.000 de dolari pe termen, timp de până la 3 termeni consecutivi.

Bursierii internaționali - 12.000 de dolari

Studenți admiși care au obținut o diplomă de licență cu o medie de 3,3 puncte cumulată (CGPA) minimă și care demonstrează competență în limba engleză, așa cum rezultă dintr-un scor TOEFL minim de 85, scor Duolingo de 115, PTE de 62 sau IELTS compus de 7,0 fără sub se va lua în considerare scorul mai mic de 6,0. Studenții care au obținut un master după ce au obținut o diplomă de licență vor fi luați în considerare folosind media punctului cumulativ și competența în limba engleză, așa cum s-a menționat mai sus. Un decan internațional este eligibil să primească până la 12.000 de dolari pentru a-și completa gradul, 4.000 de dolari pe termen, timp de până la 3 termeni consecutivi.

Bun venit - 3.000 USD

Se vor lua în considerare studenții care au obținut o diplomă de licență cu o medie de minim 3,0 puncte cumulate (CGPA) și care demonstrează competență în limba engleză, așa cum rezultă dintr-un scor TOEFL minim de 79, scor Duolingo de 100, PTE de 57 sau compus IELTS de 6,5. . Studenții care au obținut un master după ce au obținut o diplomă de licență vor fi luați în considerare folosind media punctului cumulativ și competența în limba engleză, așa cum s-a menționat mai sus. Subvenția noastră de bun venit este un premiu de 3.000 de dolari, aplicat pentru prima dată de înscriere.

Pentru a fi luate în considerare pentru oricare dintre bursele enumerate mai sus:

 • Studenții trebuie să aibă cererile complete și gata de revizuire până pe 15 iunie pentru toamna 2020 și 1 octombrie pentru admiterea primăvara 2021.
 • Studenții trebuie să fie studenți internaționali care au intrat în Statele Unite folosind un V V sau studiind în țara lor de origine. Studenții care studiază pe o viză J nu sunt eligibili pentru aceste burse sau subvenții.
 • Beneficiarii burselor președintelui și decanului trebuie să fie înscriși în mod continuu în 9 sau mai multe unități și să mențină un progres academic satisfăcător, așa cum rezultă din obținerea și menținerea unui punct cumulativ mediu de 3,0 sau mai mare în fiecare termen de înscriere. Aceste burse sunt reînnoibile pentru maximum trei mandate consecutive (3).
 • Studenții pot primi doar o bursă sau o subvenție. Concret, președinții și decanul, beneficiarii burselor nu sunt eligibili pentru Grantul de Bun venit sau pentru Grantul de Recomandare Alumni.

Un depozit de școlarizare în valoare de 1.000 USD este necesar pentru toți studenții admiși înainte de eliberarea documentelor de eligibilitate pentru viză (cunoscut în mod obișnuit ca formularul I-20). Depozitul este creditat la scolarizarea primului termen și nu este rambursabil. Depozitele de școlarizare trebuie plătite până la următoarele date sau studenții vor renunța la burse:

 • Cererea prioritară de burse toamna 2020 a fost 15 iunie 2020, dar GGU acceptă în continuare cereri.
 • Spring 2021 admitere - depozit de școlarizare trebuie să fie plătită de 31 octombrie.

Amânarea înscrierii dvs. vă poate afecta eligibilitatea bursei. Vă rugăm să vorbiți cu consilierul dvs. de înscriere pentru detalii suplimentare.

___

Pentru mai multe informații, consultați broșura noastră aici .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare