Keystone logo
German University of Technology in Oman Master of Business Administration
German University of Technology in Oman

Master of Business Administration

Muscat, Oman

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

OMR 15.030 *

În campus

* Taxele de școlarizare variază în funcție de punctele de credit ale fiecărui modul. Taxa aplicabilă OMR 167 este evaluată pentru fiecare CP ECTS. O taxă nerambursabilă OMR 100 este necesară înainte de procesarea cererii.

Introducere

Despre program

MBA dublu grad pentru liderii emergenți este oferit în comun de GUtech și Academia Executivă a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU).

MBA GUtech-WU este un program internațional de două grade care reunește statutul internațional remarcabil al Academiei Executive de la Viena University University of Economics and Business (WU) și GUtech, cu înțelegerea deplină a peisajului economic Omani.

WU Executive Academy face parte din Viena University of Economics and Business, cea mai mare universitate de acest fel din Europa, cu peste 23.000 de studenți din 110 țări. Universitatea este acreditată de AACSB și EQUIS, cele mai prestigioase acreditări din întreaga lume pentru școlile de afaceri. În plus, programele de MBA ale Academiei Executive WU sunt acreditate de AMBA, Asociația MBA-urilor.

Acest MBA este conceput pentru profesioniștii care doresc să înfrunte provocările actuale într-un mediu de afaceri complex și în continuă schimbare. Oferă profesioniștilor talentați metodele și cunoștințele necesare pentru a deveni lideri de mâine, de exemplu din leadership, organizație, strategie și finanțe. Programul durează 18 luni. Cursurile vor fi oferite în blocuri de patru zile pe lună, de joi până duminică.

Programul va fi oferit în campusul GUtech de către o echipă de facultate cu înaltă calificare din WU Executive Academy și GUtech. Studenții de succes vor primi două diplome de MBA, unul de la GUtech și unul de la WU Viena.

Oportunități de carieră și studii

Recreții de top sunt în căutarea activă a absolvenților de înaltă calibrare, care combină o cunoaștere detaliată a unei anumite industrii cu o experiență puternică în afaceri. Gradul dublu GUtech-WU vă va pregăti să progresați sau să vă schimbați calea de carieră.

Structura

Programul MBA GUtech-WU este structurat pentru a transmite cunoștințe printr-o abordare diversă și interesantă de învățare mixtă modulară, incluzând studii de caz, simulări de afaceri, prezentări și muncă de clasă interactivă.

Fiecare modul va fi predat de personal de înaltă experiență din ambele universități din campusul GUtech pe parcursul a patru zile (joi - duminică). Cele patru zile sunt susținute de o fază per modul și post-modul. MBA este completat de o teză de master care este supravegheat de către facultăți de GUtech sau WU.

Întregul program MBA GUtech-WU se întinde pe o perioadă de aproximativ 18 luni cu un volum de muncă de 90 de puncte de credit (European Credit Transfer System, ECTS). Studenții pot opta să studieze unele module la Viena la WU.

Studenții se pot specializa într-unul din aceste domenii:

  • antreprenoriat
  • Managementul turismului internațional
  • Logistică, operații și gestionarea lanțului de aprovizionare

Cerințe de intrare

Cerințe academice

O diplomă de licență recunoscută.

Cerințe de limbă

Dovada competenței în limba engleză (de exemplu, testul bazat pe internet TOEFL 79, IELTS 6.0 sau echivalent).

Cerințe generale

Trei ani de experiență relevantă de muncă.

Solicitanții vor fi selectați pe baza experiențelor academice, a abilităților și a experienței lor de muncă și a unui interviu.

Cursul de curs

Modulele MBA GUtech-WU MBA de mai jos vor fi furnizate de către membrii facultății de la WU și GUtech.

Numărul modulului Numele modulului ECTS Modul predat de facultate din
1 Gestionarea oamenilor

Taxe

Taxă de aplicare

O taxă nerambursabilă OMR 100 este necesară înainte de procesarea cererii.

Taxe de școlarizare

Totalul punctelor de credit necesare pentru completarea și obținerea MBA GUtech-WU este de 90 de puncte de credit ECTS (ECTS CP). Taxele sunt calculate pe baza OMR 167 pe ECTS CP.

Șanse de bursă

Primele douăzeci și cinci (25) de studenți sunt disponibile burse care se ridică la 30% din taxele totale. Nu există o cerere separată pentru aceste burse.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări