Keystone logo
Grenoble Ecole de Management

Grenoble Ecole de Management

Grenoble Ecole de Management

Introducere

Grenoble Ecole de Management (GEM) a câștigat recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional. Mai mult decât o școală, GEM reprezintă un laborator deschis prin care 8.000 de studenți și 500 de angajați învață și lucrează în fiecare zi pentru a rezolva probleme complexe și a depăși provocările majore pentru afaceri și societate.

Înființată în Grenoble, un oraș al științei și tehnologiei, școala noastră și-a dezvoltat foarte mult expertiza în managementul tehnologiei și inovației - o expertiză care este acum fundamentul excelenței și renumelui internațional al mărcii noastre.

Prin dezvoltarea propriului model educațional, GEM a devenit un centru de experimentare, studiu și creație. Școala oferă 50 de programe educaționale în limba franceză și engleză care acoperă toate nivelurile de studiu, de la licență la absolvent, doctorat și educație continuă. Studenții pot participa la programele oferite în Grenoble, Paris, Berlin, Singapore, Moscova, Georgia sau Casablanca.

Ca instituție de învățământ superior (CESE) afiliată Camerei de Comerț și Industrie Grenoble, GEM este membru fondator al Campusului de Inovare GIANT din Grenoble. Școala este acreditată de AACSB, EQUIS și AMBA și membră a „Conférence des Grandes Ecoles” franceză. Programele sale sunt clasificate în mod regulat de marile ziare și reviste economice internaționale.

Misiunea noastră

Prin expertiza noastră în managementul tehnologiei și inovării, prin legătura noastră strânsă cu teritoriul și ecosistemul nostru și prin capacitatea noastră de a anticipa și însoți tranzițiile, folosim educația și cercetarea pentru a oferi răspunsuri la marile provocări ale secolului 21 și, prin urmare, contribuim la un lume care este mai dreaptă, mai pașnică și mai responsabilă

La GEM, unim tehnologia, inovația și societatea pentru a pregăti lideri și manageri să acționeze într-o lume în schimbare rapidă. Printr-un efort de colaborare, promovăm abilitățile și cunoștințele care să corespundă provocărilor secolului 21.

Caracteristici Campus

Internaţional

Pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor internaționale și pentru a pregăti manageri în situații multiculturale, Grenoble Ecole de Management a implementat o strategie de anvergură pentru a-și dezvolta locațiile internaționale:

 • 2 campusuri în Franța: Grenoble și Paris
 • 7 campusuri internaționale: Germania, China, Statele Unite ale Americii, Georgia, Maroc, Rusia și Singapore
 • 5 birouri internaționale

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Grenoble

   Grenoble Ecole de Management 12, rue Pierre Sémard BP 127 , 38003, Grenoble

   • Grenoble

    Grenoble Ecole de Management 12, rue Pierre Sémard BP 127, 38003, Grenoble

    • Los Angeles

     Los Angeles, Statele Unite ale Americii

     • Paris

      96 rue Didot, 75014, Paris

      • Grenoble

       Grenoble, Franţa

       Întrebări