Keystone logo
Grenoble Ecole de Management MBA
Grenoble Ecole de Management

MBA

2 Years

Engleză

La zi, Part time

08 Aug 2024

04 Sep 2024

EUR 33.900 / per year *

În campus

* pentru programul complet

Introducere

MBA în management strategic și leadership prin schimbare

FT QS.png

GEM MBA este TOP clasat la nivel global de către Financial Times în clasamentul MBA cu normă întreagă din 2024, primind distincții remarcabile pentru progresia în carieră și mobilitatea internațională. MBA-ul este, de asemenea, clasat pe primul loc în Franța - pe locul 7 în QS Global MBA Rankings 2023 & pe locul 8 în FT Global MBA Rankings 2024.

Programul evidențiază

  • Rețeaua globală a factorilor de schimbare: Conectați-vă cu o cohortă internațională de profesioniști și profesori dedicați transformării, promovând o rețea globală de 47.000 de absolvenți, inclusiv 2.000 de absolvenți de MBA.
  • Învățare practică: Colaborați direct cu companii locale și internaționale cu cazuri de afaceri reale, aplicând cunoștințele teoretice la scenarii din lumea reală, construind un profil de consultant.
  • Sustenabilitatea la bază: Cursurile de MBA reflectă angajamentul nostru față de un viitor durabil, asigurându-vă că veți conduce o schimbare cu un impact profund și de durată.
  • Centrul de inovare: Immergeți-vă în ecosistemul tehnologic vibrant din Grenoble, un catalizator pentru inovație și transformare.
  • O experiență cu adevărat internațională: Studiați în al doilea cel mai anglofon oraș din Franța, într-o școală de afaceri internațională de top. Obțineți expunere la companii internaționale în timpul călătoriei de studiu la Berlin și a săptămânii de expediție corporativă.

De ce să alegeți MBA-ul full-time de la Grenoble?

  • Specializări pe măsură: Personalizați-vă călătoria în Finanțe, Lux, Antreprenoriat sau Analiză de afaceri, apărând pregătiți să conduceți schimbarea.
  • Imersiuni globale pentru agilitate interculturală: Perfecționați-vă abilitățile de conducere interculturale cu o facultate internațională diversă, un corp studențesc și excursii de studiu internaționale, în timp ce obțineți o expunere practică în industrie.
  • Intensitate maximă pentru o creștere rapidă: Immergeți-vă pe deplin într-o experiență de învățare intensivă, înconjurați de o comunitate în care sustenabilitatea este un mod de viață.
  • Progresați rapid în carieră prin implicarea în ateliere de dezvoltare personală și profesională, îmbunătățind atât abilitățile tehnice, cât și cele de management interpersonal.
  • Încheiați-vă programul de studii cu un proiect final de management adaptat la interesele dumneavoastră și la programul de studiu, în strânsă legătură cu aspirațiile dumneavoastră profesionale.

Sunteți gata să vă redefiniți povestea de leadership? Conectați-vă cu noi, participați la o sesiune de informare sau explorați modul în care MBA-ul Full-Time de la Grenoble vă poate modela călătoria de transformare. Pregătirea carierei dvs. ca lider de schimbare în managementul strategic începe acum.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Oportunități de carieră

Furnizarea programului

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări