Keystone logo
Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Introducere

Fiind o instituție privată de conducere a învățământului superior din Kuweit, misiunea Universității din Golf pentru Știință și Tehnologie (GUST) este de a oferi și menține excelența didactică oferită pentru a alimenta cunoștințele, gândirea critică și inovația. Aceste calități sunt în primul rând dependente de construirea unui mediu de cercetare ale cărui capacități sunt consolidate prin programe de studii postuniversitare care implică activ studenții și proiecte de cercetare colaborativă. Biroul de studii postuniversitare și cercetare cuprinde patru birouri: studii postuniversitare, cercetare și dezvoltare, centre de cercetare și eficiența instituțională.

Programele postuniversitare ale GUST (conțin în prezent programul Master of Business Administration (MBA)) se bucură de acreditare internațională și, prin urmare, prezintă o promisiune studenților postuniversitari care sunt recunoscuți, conform standardelor internaționale, dotate cu abilități de management și leadership, capacități de gândire critică, standarde etice . care le pregătește să facă față provocărilor de pe piețele locale și internaționale.

Biroul de cercetare și dezvoltare subliniază îmbunătățirea rezultatelor cercetării GUST pentru a îndeplini interesele naționale și standardele internaționale și pentru a îmbunătăți clasamentul internațional al universității. Activitățile Biroului de cercetare și dezvoltare vizează propulsarea GUST într-un model de mediu de învățare bazat pe cercetare, un pas prin excelență pentru a asigura o dezvoltare durabilă.

RDO facilitează membrilor facultății să găsească resurse adecvate pentru a oferi finanțare pentru proiectele lor de cercetare și contribuțiile intelectuale. De asemenea, oferă consiliere profesorilor cu privire la pregătirea și depunerea propunerilor lor de proiect de cercetare. Pentru a maximiza șansele de a obține subvenții, Biroul de cercetare și dezvoltare se asigură că temele proiectului sunt aliniate cu prioritățile naționale. Biroul de cercetare și dezvoltare verifică conformitatea cu codurile etice, cum ar fi conduita cercetării, responsabilitatea bugetară și calitatea publicațiilor științifice.

Centrele de cercetare de la GUST oferă un legătură intelectuală care asigură spiritul de colaborare între facultate, precum și între universitate și comunitate. Centrele oferă activități științifice integrale care cuprind organizarea de seminarii, ateliere de lucru, prezentarea de proiecte comune de cercetare, găzduirea savanților care vizitează și sesiuni de formare.

Scopul Studiilor și cercetărilor postuniversitare este de a îmbogăți fundația și dimensiunile cercetării pentru a pune numele GUST ca un mediu de învățare bazat pe cercetare .

Locații

 • Mubarak Al-Abdullah

  Masjid Al Aqsa Street, , Mubarak Al-Abdullah

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări