Keystone logo

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

A logo

Introducere

Bine ați venit la HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) este o instituție internațională, activă și modernă situată în sudul Finlandei. Istoria noastră lungă, care datează din 1840, ne-a permis să devenim o universitate competitivă, modernă, cu o calitate de predare recunoscută la nivel internațional. HAMK are șapte campusuri situate în și în jurul orașului pitoresc de pe malul lacului Hämeenlinna din sudul Finlandei, care are legături bune de transport către restul țării. Toate campusurile noastre sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie pentru a ne asigura că studenții noștri își ating întregul potențial și se bucură de timpul lor la HAMK . Oferim 9 programe de licență și două programe de master în limba engleză, cu accent pe stimularea abilităților cuprinzătoare pentru angajare, inovare și antreprenoriat. Îți poți modela programul de studii pentru a se potrivi aspirațiilor tale viitoare cu subiecte interdisciplinare.

O universitate internațională

Salutăm studenți din întreaga lume. Avem peste 600 de studenți internaționali din peste 60 de țări pentru a îmbogăți mediul internațional al HAMK . Oferim un mediu global în care studenții întâlnesc perspective culturale diferite și obțin contacte internaționale care sunt apreciate de angajatorii din întreaga lume.

Studii cu HAMK

HAMK oferă 11 programe de studii în domeniile ingineriei, afacerilor, IT, designului, agriculturii și silviculturii. Cu o gamă largă de oportunități de a se specializa în domeniile alese, studenții pot profita cu adevărat la maximum de propriile forțe și aspirații viitoare. Toate studiile de la HAMK combină teoria, practica și conexiunile cu viața profesională. La sfârșitul studiilor, absolvenții au dobândit nu doar cunoștințe, ci și abilități și înțelegere a vieții profesionale în industria lor și au obținut câteva contacte importante pentru angajarea viitoare. În timpul studiilor, studenții finalizează un proiect pentru companii și ajung să-și exerseze abilitățile așa cum ar face atunci când sunt angajați. Aceste studii orientate spre practică, pentru care universitățile de științe aplicate sunt cunoscute, sunt în beneficiul studenților și al industriilor. HAMK are, de asemenea, 4 unități de cercetare, care colaborează îndeaproape cu studenții noștri internaționali în diverse proiecte și sarcini.

Sistemul de calitate HAMK

Sistemele de calitate ale instituțiilor de învățământ superior finlandeze sunt auditate sistematic de Centrul finlandez de evaluare a educației. Pe baza evaluării echipei de audit, HAMK a fost prima instituție de învățământ superior din Finlanda care a primit nivelul „excelent” pentru educația din zona de evaluare.

Asigurați-vă că ne urmăriți pe Snapchat, precum și pe Instagram, Facebook și TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Universitatea de Științe Aplicate Häme

TikTok: hamk_uas

Locații

  • Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

  • Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

  • Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

  • Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

  • Saarelantie 1, 16970, Evo

Întrebări