Keystone logo
Henley Business School Asia Henley Executive MBA flexibil în Asia
Henley Business School Asia

Henley Executive MBA flexibil în Asia

0 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Henley flexibil Executive MBA în Asia

Executive MBA Henley flexibile este un program part-time 2 ani proiectat pentru manageri cu experiență și directori ocupat care doresc să dezvolte competențele de gestionare a internaționale. Cu un amestec de studiu individual și de grup, de învățare online și față-în-față ateliere de lucru, acesta este ideal pentru directori cu program agitat de călătorie, posibilitati de relocare și angajamentele de familie din întreaga regiune, deoarece există o mare flexibilitate pentru cum, când și în cazul în care programul de Membrii atinge lor de MBA de calificare. Există o comunitate la nivel mondial de aproape 3000 de participanți în vigoare privind acest program, precum și peste 56.000 de absolventi din 150 de țări.

FLEXIBILITATE

Programul se potrivește în jurul valorii de familia ta, viața socială, carieră și alte angajamente, permițându-vă să lucreze full-time pe măsură ce avansezi prin intermediul programului. Acesta este livrat printr-un amestec de învățare on-line, un atelier de pornire rezidențial în Marea Britanie, față-în-față ateliere de weekend din Hong Kong a avut loc trei-patru ori pe an, precum și de grup ale activităților echipei de învățare, fie online sau offline. Sunteți apoi încurajați să utilizeze gama larga de resurse academice și surse disponibile în portalul Henley de învățare on-line de informare, pentru a profita de sprijin oferit de o rețea de tutori Henley bazate pe și pentru a echilibra alt grup și studiul individual cu alte angajamente de viață. Montarea în programul dvs. de ocupat, toate ateliere de weekend vor fi finalizate în termen de 24 luni, cu o perioadă de flexibil pentru a finaliza provocarea de management.

Abordare practică

Programul Henley este tot despre aplicarea în practică. Ceea ce diferențiază programul nostru de la alții este capacitatea noastră de a ajuta directori vedea partea holistică de afaceri în timp ce examina propriile companii și soluționarea provocărilor din viața reală. Învățarea din programul este axat pe aplicarea directă la locul de muncă, asigurarea unui grad ridicat de relevanță și practic pentru membrii programului și angajatori deopotrivă. Toate sarcinile sunt bazate pe rezolvarea provocărilor practice legate de afaceri în cadrul organizației dumneavoastră. Ai putea aplica noi cunoștințe și de a pune ceea ce ai învățat în practică la locul de muncă pe o bază de zi cu zi de la primul workshop.

Experiența internațională

Ne dă un program de adevărat internațional de MBA intr-unul din marile orașe la nivel mondial ale lumii. Membrii de program, toate la mijlocul de conducere de nivel superior, au o sansa de a lucra cu alti directori cu experiență din mai multe industrii și medii culturale diferite. Aproximativ 60% din membrii programului Henley din Hong Kong nu sunt locale la Hong Kong, dar sunt din tari precum Canada, Germania, Danemarca, Africa de Sud, Filipine și, desigur, din Marea Britanie. Așa cum ne-am concentra asupra excepțional de interacțiune de înaltă calitate și de la egal la egal de învățare de grup, vă va învăța, de asemenea, diferite practici de afaceri de la una dintre cele mai cultural diverse grupuri din Asia. Cu prezenta globala Henley in 17 tari, există, de asemenea, oportunități unice de a participa la ateliere în locații internaționale, inclusiv Marea Britanie, Finlanda, Germania, Irlanda, Malta, Scandinavia și Africa de Sud. Facultatea noastră este internațională, atât de pașaport și de experiență. Toate au experiență vastă comercial, și mulți continuă cu consultanta de afaceri privat, pentru a le menține la marginea de taiere. Acest echipează membrii programului cu o mai bună înțelegere a diferitelor medii de lucru și culturi, extinderea domeniului de aplicare a studiilor de pregătindu-i pentru afaceri la nivel global prin intermediul schimbului internațional.

Dezvoltare personala

La Henley, dezvoltare personală este țesută în tesatura a programului și este evaluată la fiecare etapă ca un ghid pentru cariera ta si viata ca muta de-a lungul călătoriei dumneavoastră de MBA. Vom lua o abordare cu totul persoană, ceea ce înseamnă că vom începe prin a recunoaște complexitatea de a echilibra munca, acasa, de studiu și de carieră, precum și planificarea pentru provocarea de a se angaja cu lumea care va veni cu un rol de conducere. Reflecție, dialog și de stabilire a obiectivelor sunt în centrul de dezvoltare personală și sunt completate de ateliere de lucru interactive în fiecare etapă a programului.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare