Keystone logo
HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

Introducere

Qatar: Conducerea viitorului

Qatar este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din lume și, prin urmare, este o destinație de afaceri foarte atractivă.

Creșterea economică a Qatarului s- a bazat în principal pe industriile sale de petrol și gaze naturale. Cu toate acestea, conform viziunii naționale a Qatarului 2030, politica economică este axată pe dezvoltarea sectoarelor non-energetice. Scopul este de a transforma actuala economie bazată pe carbon într-o economie avansată, competitivă și bazată pe cunoaștere.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris s-a alăturat Fundației Qatar în iunie 2010, aducând programe de educație executivă și activități de cercetare de talie mondială în Doha și în regiune. Este primul partener european în orașul educațional.

În acest context, HEC Paris oferă un portofoliu complet de programe de management, inclusiv primul Executive MBA internațional din Qatar (clasat pe locul 1 în întreaga lume de Financial Times în 2019), un masterat specializat în Managementul Unităților de Afaceri Strategice , precum și managementul non-grad programe pentru directori, sub formă de programe scurte pentru executivi. Unul dintre cei mai importanți furnizori de programe de educație executivă din ultimii 8 ani, HEC Paris oferă, de asemenea, programe personalizate pentru companii individuale.

Programele și activitățile de cercetare ale HEC Paris in Qatar dezvoltă competitivitatea corporativă în cadrul economiei globale și sunt pe deplin aliniate cu Qatar National Vision 2030 pentru a sprijini transformarea Qatarului într-o economie avansată, competitivă și bazată pe cunoaștere.

Împărtășirea cunoștințelor noastre academice

HEC Paris operează un birou de cercetare în Qatar de câțiva ani. Promovează contribuția HEC Paris la economia bazată pe cunoaștere în Qatar și îmbogățește programele noastre de dezvoltare a leadershipului. Biroul de cercetare creează informații și soluții de ultimă generație în domeniile conducerii, managementului și învățării pentru adulți. Organizăm evenimente de leadership gândit și publicăm cărți, articole, studii de caz locale și alt conținut multimedia pentru a ne ajuta participanții la cursuri în călătoriile lor de învățare. Efectuăm cercetări riguroase și aplicate în Qatar împreună cu experții și organizațiile noastre locale. În același timp, colaborăm cu facultățile și partenerii de cercetare din întreaga lume pentru a crea împreună răspunsuri la provocările de astăzi și de mâine. Prin urmare, ne asigurăm că cercetarea noastră este în permanență aliniată la nevoile și cerințele Viziei Naționale a Qatarului, a Principiilor Pactului Global al Națiunilor Unite pentru Educația în Management Responsabil (PRME) și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD). Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați prof. Wolfgang Amann la [email protected].

Facilităţi

Locații de ultimă generație în Turnul Tornado, premiat cu 52 de etaje, situat în West Bay - inima afacerii din Doha.

Facilitățile oferă un loc confortabil și ușor accesibil pentru programele HEC Paris, oferind în același timp vederi spectaculoase ale orașului.

Parteneriat

Fondată în 1995 prin decretul Alteței Sale Șeicul Hamad Bin Khalifa Al Thani, Fundația Tatăl Emir, Qatar este o organizație privată, non-profit.

Misiunea Fundației Qatar este de a-i hrăni pe viitorii lideri din Qatar. Prin exemplu și prin schimbul de experiență, Fundația contribuie, de asemenea, la dezvoltarea umană la nivel național, regional și internațional. În toate activitățile sale, Fundația promovează o cultură de excelență în Qatar și își consolidează rolul de a sprijini o societate inovatoare și deschisă care aspiră să dezvolte capacități umane durabile, prosperitate socială și economică pentru o economie bazată pe cunoaștere.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Doha

    Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825 , , Doha

    Programe

    Întrebări