Keystone logo
Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Introducere

Implicarea cu afaceri. Implicați-vă cu voi.

Vrem să dăm studenților noștri instrumentele și calificările pentru a se dezvolta și a reuși în timpuri schimbătoare și provocatoare.

Despre noi

Fondată în 1945, Henley Business School a fost prima școală de afaceri din Marea Britanie și este una dintre cele mai vechi și mai respectate școli din Europa.

Financial Times și The Economist ne clasăm în mod constant printre primele 50 de școli de afaceri din lume. De asemenea, suntem printre foarte puține școli de afaceri - primul 1% din lume - care sunt triple-acreditate pentru calitatea și capacitatea facultății și a rezultatelor noastre.

Henley Business School oferă programe riguroase, provocatoare și orientate spre carieră, care stabilesc standarde ridicate de învățare. Vi se prezintă concepte stimulante și gândire nouă, care se aplică imediat la locul de muncă. Mai mult, veți dobândi capacitatea de a aplica cunoștințe în situații din viața reală. Rezultatul va fi tangibil, semnificativ și de durată.

Henley Business School oferă mai mult de 30 de ani programe de educație de înaltă calitate Finlandei. Astăzi, portofoliul nostru din Finlanda include renumitul MBA Executive Henley, certificatul profesional Henley în Executive Coaching, precum și programe de educație executivă personalizate și deschise.

Ambitia noastra

Ne propunem să abilităm persoanele să devină mari profesioniști și lideri de afaceri de excepție, care gândesc cu claritate și acționează cu încredere și convingere. Forța noastră constă în demersul nostru. Vă permitem oamenilor să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și responsabilitățile lor, amestecând în același timp practicile și teoriile unei afaceri de succes.

Încercăm mereu să îmbunătățim tot ceea ce facem și să fim recunoscuți pentru:

 • Fiind o școală de afaceri cu adevărat internațională
 • Excelența experienței noastre de învățare
 • Cercetare și gândire la nivel mondial
 • Simțul nostru de comunitate și responsabilitate
 • Forța rețelelor noastre
 • Lărgimea și profunzimea relațiilor noastre cu industria

Vom fi o școală de afaceri atractivă, concentrată și distinctivă.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Deveniți liderul pe care aspirați să fiți

Echipăm studenții noștri cu o înțelegere mai profundă și mai largă a ceea ce este actual, relevant și corect în afaceri - și, făcând acest lucru, le permitem să devină lideri extrem de capabili și responsabili.

Combinând cele mai recente teorii, cunoștințe și practici cu o hotărâre pasională de a-i ajuta pe elevii noștri să fie cei mai buni. Suntem în legătură cu afacerile, dar cu atât mai mult cu cât suntem cu toții.

Fiecare dintre noi are motivații diferite și un set unic de abilități. La Henley, ne facem afacerea noastră pentru a vă ajuta să vă îndepliniți potențialul prin deblocarea persoanei reale și chiar mai capabile din interior. Vă vom angaja cu dvs. la toate nivelurile pentru a vă oferi încrederea, abilitățile și concentrarea pentru a vă aborda provocările și a vă atinge obiectivele.

Experiența Henley

„Experiența Henley îmbină dezvoltarea cunoștințelor, abilităților personale și comportamentului cu mediile de învățare și învățare de ultimă generație și moștenirea unei credințe puternice că rolul creării de bogăție în societate este de a-i îmbunătăți pe toți, mai degrabă decât doar pentru puțini. apar la toate nivelurile sunt oameni ale căror valori și atitudini spun la fel de multe despre ele, cât și despre capacitățile lor și care contribuie la construirea unui viitor mai bun în fiecare mers al vieții.

Profesor John Board, decan, Henley Business School

Școală de afaceri cu triplă acreditare

Suntem mândri că suntem 1 din doar 88 de școli de afaceri din lume care dețin un statut de acreditare triplă de la principalele organisme de acreditare din Marea Britanie, Europa și SUA: AMBA, EQUIS și AACSB.

Statutul nostru triplu-acreditat ne plasează în topul 1% din școlile de afaceri din lume și oferă reasigurare studenților, membrilor programului și organizațiilor cu care lucrăm, a calității și standardelor înalte ale cursurilor și facultăților noastre.

Fiecare dintre organismele de acreditare există pentru a ridica standardele educației de afaceri și parcurgem un proces riguros cu fiecare dintre acestea, care acoperă aspecte, inclusiv experiențe de învățare, facultate și cercetare.

AACSB

"AACSB oferă acreditări de specialitate recunoscute la nivel internațional pentru programe de afaceri și contabilitate la nivel de licență, masterat și doctorat. Standardele de acreditare AACSB provoacă educatorii postliceali să urmărească excelența și îmbunătățirea continuă pe parcursul programelor de afaceri.

Procesul de acreditare este o revizuire cuprinzătoare a misiunii școlii, a calificărilor facultăților și a programelor de învățământ, iar procesul include autoevaluări, evaluări de la egalitate, recenzii ale comitetelor și elaborarea unor planuri strategice aprofundate. Acreditarea asigură că studenții învață materialul cel mai relevant pentru domeniul lor de studiu, pregătindu-i să fie lideri eficienți la absolvire. "

equis

„Obiectivul fundamental al EQUIS, legat de misiunea EFMD, este ridicarea standardului educației de management la nivel mondial.

EQUIS evaluează instituțiile în ansamblu. Evaluează nu doar programe de licență, ci toate activitățile și subunitățile instituției, inclusiv cercetare, unități de învățare electronică, furnizare de educație executivă și informare comunitară. Instituțiile trebuie să fie dedicate în primul rând educației de management.

EQUIS caută un echilibru între calitatea academică înaltă și relevanța profesională oferită de o interacțiune strânsă cu lumea corporativă. Instituțiile acreditate de EQUIS trebuie să demonstreze nu numai o calitate generală înaltă în toate dimensiunile activităților lor, ci și un grad ridicat de internaționalizare. "

AMBA

"Acreditarea este în centrul angajamentului Asociației MBA-urilor de a dezvolta standarde în educația globală de management postuniversitar.

Criteriile noastre riguroase de evaluare asigură că numai programele de cel mai înalt calibru care demonstrează cele mai bune standarde în predare, curriculum și interacțiune cu elevii obțin acreditarea Asociației MBA-urilor.

Credem că programele acreditate ar trebui să fie de cel mai înalt standard și să reflecte tendințele în schimbare și inovația în educația de management postuniversitar. "

Locații

 • Helsinki

  Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

  Întrebări