Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA)
Heriot-Watt University Dubai

Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA)

Academic City, Emiratele Arabe Unite

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 100.000 / per year *

În campus

* Toate taxele de școlarizare, inclusiv TVA

Introducere

Prezentare generală

Edinburgh Business School își oferă programul de MBA în Dubai de peste 10 ani. Licențiat pe deplin de către Autoritatea pentru Cunoaștere și Dezvoltare Umană (KHDA), MBA poate fi finalizat cu normă întreagă, de peste un an sau cu jumătate de normă, timp de doi ani, la campusul Universității Heriot-Watt din Dubai Academic City.

În calitate de student MBA, veți beneficia de asistență completă în campus și online și să vă alăturați corpului nostru internațional de studenți din campusul universitar din Dubai.

De ce să studiem MBA Edinburgh Business School la Campusul Universității Heriot-Watt din Dubai?

Nu numai că veți fi învățați de o facultate britanică și locală cu înaltă calificare, cu experiență și respectată, dar veți împărtăși, de asemenea, o clasă cu persoane asemănătoare și vă vom alătura rețelei noastre în creștere de profesioniști în domeniul afacerilor globale. În plus, veți avea ocazia de a participa la un schimb internațional, unde veți participa la cursurile din campusul nostru din frumoasa capitală din Scoția, Edinburgh.

Programul MBA este riguros din punct de vedere intelectual și este asigurat de calitate - ca o școală absolventă a lui Heriot-Watt, lucrăm în cadrul aranjamentelor ample ale Universității pentru asigurarea calității

Despre Edinburgh Business School

Creștere profesională

Edinburgh Business School, o școală absolventă a Universității Heriot-Watt, a ajutat profesioniștii care lucrează să devină lideri de afaceri de peste 25 de ani. Programele noastre populare de MBA, Masterat, DBA și doctorat au accelerat cariera a peste 21.000 de absolvenți.

75 de studenți au raportat că, în timpul studiilor sau în 6 luni de la absolvire, 65% au avut o creștere a salariului; 25% au început propria afacere; și, 52% au câștigat promovarea la locul de muncă (Carrington Crisp, mai 2017).

Suntem globali, suntem locali

Cu o facultate internațională de profesioniști foarte respectați și cu experiență, mii de studenți la fel de minți și absolvenți de succes ai EBS, o prezență locală în cinci continente ale lumii și trei campusuri din Edinburgh, Dubai și Malaezia; noi suntem cu adevărat o familie globală de profesioniști în afaceri.

Opțiunile de studiu

Oferim studenților noștri alegeri, pot alege când, unde și cum își completează diploma; online, în campus sau cu un partener de învățare sau colaborare de încredere.
Completarea unui program postuniversitar on-line permite flexibilitatea și personalizarea în ceea ce privește realizarea de studii în jurul obiectivelor carierei, schimbarea circumstanțelor și a angajamentelor personale și profesionale.

Dacă este preferată o clasă, programul MBA este livrat la fiecare campus al Universității din Edinburgh, Dubai și Malaysia. Lucrăm, de asemenea, cu un număr de parteneri de încredere și parteneri de colaborare, care sunt la fel de dedicați ofertei noastre MBA și programe de masterat selectate în diferite locații de pe tot globul; o listă completă a partenerilor noștri de învățare și colaborare poate fi găsită aici.

Conținutul cursului

Pe parcursul studiilor de MBA, veți obține acces nelimitat la toate materialele de studiu necesare, inclusiv texte de curs cuprinzătoare și site-uri de curs interactive. Pentru a finaliza programul, trebuie să treci șapte cursuri de bază și două electives.

Cursurile de bază MBA, fie că sunt completate cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă, sunt:

 • Contabilitate
 • Economie
 • Finanţa
 • Marketing
 • Comportament organizațional
 • Management de proiect
 • Planificare strategica

Program full-time MBA

Programul de full-time MBA începe în luna septembrie a fiecărui an și este împărțit în patru termeni academici; aici este un exemplu despre modul în care poate arăta anul dvs.:

Exemplu:

 • Anul 1
  Septembrie - Decembrie: Marketing, Contabilitate.
 • an2
  Ianuarie - Martie (Cohorta Edinburgh merge la Dubai): Organizational Behavior, Economics. O electivă, inclusiv antreprenoriat și creativitate.
 • Anul 3
  Martie - Iunie: Finanțe, Management de proiect.
 • Anul 4
  Iunie - August (Cohorta Dubai merge la Edinburgh): Planificare strategică. Un electiv, inclusiv antreprenoriat.

Programul este relevant pentru dvs. dacă începeți o afacere nouă sau căutați să vă dezvoltați spiritul antreprenorial în cadrul organizației dvs. Veți auzi de la liderii industriei internaționale, aveți un program al vizitelor companiei și vă veți dezvolta rețeaua profesională internațională. Ca parte a programului, veți avea de asemenea posibilitatea de a participa la un schimb de studii și de a petrece ceva timp în campus în Edinburgh.

Part-time program de MBA

Puteți începe călătoria dvs. MBA cu jumătate de normă în ianuarie sau septembrie. Programul are o durată de doi ani, iar fiecare an este împărțit în patru termeni academici.

O mare parte din timpul dvs. va necesita un studiu independent (aproximativ 200 de ore pe curs). Veți participa și la:

 • Două seminarii de 2 zile (vineri și sâmbătă), conduse de un membru al facultății din Edinburgh Business School din Marea Britanie sau Dubai, care include simulări, studii de caz și implică discuții în clasă.
 • O sesiune de revizuire de două zile (vineri și sâmbătă) pentru a vă pregăti pentru examen; aceste seminarii permit o combinație dinamică de studenți cu experiențe, medii și culturi diverse pentru a împărtăși și a schimba cunoștințe într-un mediu bogat de învățare.

Limba engleză

În cazul în care limba engleză nu a fost mijlocul de instruire la școala secundară, solicitanții trebuie să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.5 (cu toate elementele transmise la 6.0 sau mai sus). Solicitanții care au absolvit învățământul secundar și terțiar vor trebui să furnizeze dovezi documentare. Va fi necesar un minim de un an de studiu cu normă întreagă în limba engleză.

Termen limita

Campusul nostru din Dubai operează un proces continuu de admitere pe tot parcursul anului: de îndată ce un aport a fost închis începem să acceptăm cererile pentru următoarea. De asemenea, este posibil să vă amânați data de început până la un an.

Majoritatea studenților aplică cu 6-10 luni înainte de aportul ales. Putem accepta cereri cu până la 3 săptămâni înainte de începerea fiecărui aport, însă trebuie să rețineți că o cerere cu întârziere va însemna aproape sigur o întârziere în furnizarea de servicii administrative esențiale, cum ar fi cartea de matriculare a studentului (fără de care nu veți fi capabil să acceseze biblioteca sau serviciile online).

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări