Keystone logo
Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Introducere

Crearea viitor prin inovare pentru mai mult de 160 de ani

Universitatea Furtwangen (HFU) este mândru de istoria sa de peste 160 ani de predare de înaltă calitate, de cercetare aplicată și orientare internațională puternică. Suntem pe locul foarte de atât studenților, cât și angajatorii în clasamente universitare din Germania și reputația noastră excelentă atrage studenți din toată Germania, precum și de la mai mult de 80 de țări din întreaga lume.

Cu trei campusuri, zece facultăți și 41 de cursuri de gradul inovatoare și practice, atât la nivel de licență și masterat, HFU oferă o gamă largă de oportunități de academice. Studentii nostri beneficiaza de excelente conditii de studiu cu grupuri de studiu mici și contactul personal cu profesori. De asemenea, oferim servicii și facilități de sprijin deosebite, inclusiv laboratoare ultra-modern, o infrastructură IT high-tech și unul dintre cele mai bune biblioteci din Germania. Toate acestea duc la o mare experienta de invatare cu primă clasă perspectivele de locuri de muncă.

De ce ar trebui să alegeți noi?

Cursuri moderne, gradul inovatoare Predare de calitate superioară și de cercetare Formare în tehnologia de vârf cu un element de practică puternic Concentrați-vă asupra abilităților de muncă relevant Accent internațional de cursuri de gradul Sprijinire a studenților optim și supraveghere Oportunități excelente de locuri de muncă

HFU Business School este un centru de bine stabilit pentru excelență, renumit pentru spiritul de pionierat și o atmosferă dinamică. Peste 1000 de oameni de afaceri au absolvit cu noi încă de la înființarea noastră în 1995. Noi oferim grade de afaceri complet acreditate, foarte clasat-adaptate la nevoile de pe piața internațională de locuri de muncă. La HFU Business School, veți obține o calificare profesională de top, permițându-vă să joace un rol de succes în economia globală a secolului 21. Și că este o promisiune!

Înconjurat de frumusețea naturală a regiunii Pădurea Neagră din sudul Germaniei, HFU Business School oferă cadrul perfect pentru studii.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Villingen-Schwenningen

  Robert-Gerwig-Platz 1, 78120, Villingen-Schwenningen

  • Baden-Baden

   Jakob-Kienzle-Str.17, 78054, Baden-Baden

   Întrebări