Keystone logo
HHL Leipzig Graduate School of Management Executive MBA la nivel mondial (EMBA)
HHL Leipzig Graduate School of Management

Executive MBA la nivel mondial (EMBA)

21 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 45.000 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Global Executive MBA

PROGRAM DE START

Toamna (începutul lui octombrie)

Cerințe de intrare

Gradul întâi în orice disciplină
experiență de muncă de cel puțin 5 ani de studii postuniversitare
Foarte bune abilitati de limba engleza
HHL / EADA test online (sau GMAT / GRE)

Termene de aplicare

31 august - termen regulat
31 ianuarie - rata de inscriere timpurie cu 15% reducere
31 - Rata de înscriere timpurie cu 10% reducere
30 iulie - pentru cererile de burse

Program Lungime

21 luni
8 săptămâni rezidențiale în termen de 3 ani calendaristici
(40 de zile din birou)

Studenții

15-20 de elevi pe clasă, vârsta medie: 35
80% studenți internaționali

Perspectivă internațională

2 sau 3 săptămâni rezidențiale de la școlile de afaceri de renume de pe piețele emergente (Brazilia, China, India)
Peste 300 de universități partenere

Clasat

Financial Times Executive MBA clasament 2014:
No. 6 pentru progresul în carieră la nivel mondial Financial Times European, școli de Business clasament 2014:
Top 3 MBA în asociere Germania Fondator pentru germană Știința Punere în Radar 2013: cea mai bună universitate antreprenorială din Germania

Limba de predare

100% engleză

Acreditare

AACSB, ACQUIN, AMBA

5

Structura programului

Programul-insotire executive coaching si leadership training inovatoare

Global Executive MBA de EADA și HHL pregătește pentru a lucra într-un mediu de afaceri globalizată și extrem de competitivă și vă va ghida la un nivel de cunoștințe, care este indispensabilă pentru a continua cu succes procesul de dezvoltare a managementului.

Veți dobândi abilități de management pentru a accelera dezvoltarea profesionala si personala, ceea ce conduce la un avantaj competitiv atat pentru tine cat si compania in care lucrati.

Programul va fi complet în limba engleză și se va concentra asupra caracteristicilor și asemănările dintre practicile de afaceri în țările din Europa de Vest (în special Germania și Spania). În plus, participanții vor obține o perspectivă asupra economiei și culturii chineze, piețele braziliene și indiene la universitățile noastre partenere Global Executive.

Noua structură a programului de 21 de luni este potrivit pentru nevoile profesionale și personale ale directori internaționale. Pentru a obține "MBA" grad dublu de participanți HHL și EADA trebuie să treacă cu succes toate Module de bază, 2 din 3 au oferit Module elective și finală Master tezei de doctorat.

Programul nostru - un randament ridicat investiției

EADA și HHL s-au dezvoltat propria lor abordare practică, activă și participativă, cu un accent pe "învățarea prin practică". Metodologia de reflectă cererea companiilor pentru profesioniști cu aptitudini, cum ar fi capacitatea de a reflecta, capacitatea de a acționa în fața schimbării, versatilitatea de a lucra în echipe multifuncționale și adaptabilitatea pentru a face față provocărilor unui mediu global. Scopul nostru este de a oferi un randament ridicat al investiției. OFERIM:

 • grad dublu de MBA de la două instituții de conducere de conducere
 • Educație de afaceri la cel mai înalt nivel cu cunoștințe de stat-of-the-art și o abordare foarte practică
 • cursuri specializate concepute pentru a compara diferite țări din întreaga lume, cu un accent special pe țările BRIC (Brazilia, China, India)
 • formare interculturală și interpersonale cu echipe diverse
 • Susținerea executive coach dedicat și de formare de conducere în timpul programului
 • Contact cu experți în afaceri de renume oferind o perspectiva asupra celor mai bune practici în companiile din întreaga lume
 • Schimb de experiență de afaceri cu colegii și experți din diverse industrii și țări

Module de bază

Programul MBA Global Executive combină state-of-the-art cunoștințe și abilități de management, cu o orientare internațională. EADA și HHL au propria lor abordare practică, activă și participativă, cu un accent pe "învățarea prin practică". Modulele de bază sunt predate la HHL (Germania) și Barcelona (Spania).

 • Elemente fundamentale în afaceri și economie
 • Marketing, logistică și inovare
 • Abilități de conducere
 • Contabilitate și Finanțe
 • Strategie

Module elective

Programul de Executive MBA Global se pregătește să lucreze într-un mediu extrem de competitiv, de afaceri globalizată. Cunoașterea diferitelor culturi și viitoare piață sunt esențiale. Prin urmare, curriculum-ul include 3 importante piețe emergente: Brazilia, China și India. Participanții vor selecta 2 din cele 3 module electivă. De asemenea, este posibil să participe la toate cele 3 module.

Master tezei de doctorat

Teza este o parte importanta a Executive MBA Global. Teza de doctorat este o oportunitate pentru participanți de a aplica cunoștințele pe care le-au dobândit în MBA pentru a rezolva probleme de afaceri reale.

Există două tipuri de teze pe care participanții pot selecta:

Project Consulting de afaceri

Proiectul de consultanță de afaceri vă oferă posibilitatea de a cerceta problemele organizatorice reale, cu un ochi la formarea unor recomandări concrete.

Proiectul antreprenorial

Proiectul antreprenorial se adresează participanților care doresc să-și înființeze propria afacere. Proiectul este un plan de afaceri de modul de a aduce un nou produs pe piață.

Coaching executiv și Leadership Training

Într-un mediu de afaceri extrem de competitiv și volatile, lider adevărat face diferența dintre succes și eșec.

Prin urmare, ne vom concentra pe cursuri de conducere și vă vor fi instruiți în competențe cheie de comunicare. In timpul programului complet oferim participanților sesiuni de coaching Executive, generând noi perspective în ceea ce privește obiectivele. Cititi aici despre unele experiențe "Coaching-ul personal:".

Mai mult decât atât, participanții noștri se vor utiliza NeuroTrainingLab unic la EADA, o inovație tehnologică și pedagogică promovează competențe sociale.

Program

Programul se desfășoară în 21 de luni, cu 8 săptămâni rezidențiale în 5 locații diferite. Toate cursurile de bază sunt predate la HHL și EADA în timp ce modulele electivă sunt să aibă loc în top clasate scoli de afaceri din Brazilia, China și India.

Profilul de clasă

Un corp student cu adevărat divers

Ceea ce face ca programul nostru cu adevărat unic este rețeaua de participanți la fiecare clasă, cu foarte medii eterogene și foarte internaționale, În același timp, schimbul de obiective similare de-a lungul calea spre succes. colegii dumneavoastră au medii diferite în ceea ce privește cultura și educația și să aducă viață și experiență de muncă în clasă pentru a face programul de un loc de întâlnire internațional și multicultural.

Elevii din clasa noastră actuală sunt un grup remarcabil, divers și foarte motivați de studenți, reprezentând 11 naționalități diferite (Bulgaria, Brazilia, Columbia, Republica Cehă, Germania, Italia, Peru, Spania, Africa de Sud, Statele Unite ale Americii, Vietnam). Membrii acestui grup divers au o medie de 12 ani de experiență de muncă în domenii precum IT, medicina și finanțe. Vârsta medie a participanților este de 37.

Membrii acestui grup divers au o medie de 10 ani de experiență în domenii cum ar fi E-Commerce, IT, Tehnologie Green, Marketing, Farmacie, logistica, turism, Vânzare cu amănuntul, Consulting, Media și bancare.

Statistica de clasă

 • Vârsta medie a: 37
 • Interval de vârstă: 31 - 52
 • clase de mărime: 20
 • Procent de femei: 20%
 • Experiența de lucru medie: 12 ani
 • Ponderea studenților internaționali: până la 80%
 • Numărul mediu de țări reprezentate: 11
9

Internațional

În afara cutiei - să câștige experiență internațională

competență internațională este esențială pentru un lider de afaceri. Parteneriatele globale sunt, prin urmare, unul dintre activele noastre cheie. In cadrul programului va studia în cinci țări diferite (Brazilia, China, Germania, India și Spania) la universitățile partenere reputated. Veți dobândi experiențe internaționale extinse și să învețe de la colegii tăi studenți precum și de la facultatea internațională.

Executive Global Partners

EADA Business School - Barcelona, ​​Spania

EADA este o școală de afaceri internaționale situat în Barcelona. Acesta oferă programe de masterat, MBA si Executive Education. Programul de MBA EADA este cotat printre cele mai bune 100 de programe de MBA din lume de către The Economist si Financial Times. In plus, EADA a fost în mod constant clasat printre primele patru scoli de afaceri din Spania. În 2012 Business School Financial Times European clasament EADA a ajuns la locul 27. Programul de MBA al EADA a fost excepțional de mare rang pentru progres în carieră (Financial Times locul 7 la nivel mondial) și 20 în valoare pentru bani. EADA este acreditat de către AMBA și equis.

Business School São Paulo - Brazilia

BSP a fost fondată în anul 1996. În 2011, BSP a fost ales ca fiind unul dintre cele mai bune școli din America Latină, conform Americii Economia. Școala a fost ales ca prima scoala de afaceri din Brazilia și al treilea în America Latină, în conformitate cu QS TOP MBA clasament în 2010.

Lingnan (University) College, Sun Yat-sen Universitatea - Guangzhou (Canton), China

Provenit în 1888, Lingnan (Universitatea) Colegiul este o scoala de afaceri poziționat ca un institut de afaceri și furnizor de educație economie și cercetare de lider în sudul Chinei. Programele de MBA Lingnan și EMBA sunt acreditate de AMBA și Lingnan (Universitatea) Colegiul este acreditat equis. Revista Forbes a plasat programul de MBA al treilea colegiu în "Cel mai valoros Full-time MBA Programe în China", și în 2009, programul de MBA Lingnan pe locul 4 pentru MBA cel mai influent în China.

Institutul Indian de Management - Calcuta, India

Viziunea Institutului Indian de Management (IIM), este să apară ca un centru internațional de excelență în toate aspectele de o educație de management înrădăcinată în etosul Indian și valorile sociale. Pe parcursul ultimelor patru decenii, IIM Calcuta a devenit una dintre cele mai bune scoli de afaceri din Asia. Astăzi, ea atrage cele mai bune talente din India - un creuzet de mediul academic, industrie și cercetare. Școala este acreditat de AACSB, AMBA și equis.

Facultatea noastră renumită

facultatea lui HHL și EADA furnizează combinația perfectă de metodologii practice și teoretice. Cursurile sunt predate de lectori cu experiență și renume, cu un palmares remarcabil de expertiză la subiecții lor.

Universități partenere HHL

competență internațională este esențială pentru un lider de afaceri. Parteneriatele globale sunt, prin urmare, unul dintre activele cheie HHL lui. Noi slujim numărul nostru selectiv al studenților, cu peste 130 de universități partenere din întreaga lume.

Cariere

Se concentreze pe student

In afara de Executive Coaching Serviciul de carieră al EADA și HHL oferă un serviciu de carieră extrem de individuale. Știi ce vrei - o carieră plină de satisfacții și provocatoare cu potențial de promovare.

Noi știm cum să vă ajute pentru a atinge acest obiectiv prin aducerea contacte de afaceri importante și oportunități de avansare în carieră direct la tine.

Strategia carierei individuale

 • Sesiuni de consiliere individuala
 • Analiza carierei Potential
 • Planul de carieră de scriere

Pregătirea aplicație

 • CV-ul si scrisoarea de intentie scris
 • Preparare interviu
 • formare studiu de caz

Căutare de locuri de muncă

 • Platforma de recrutare HHL Online
 • Résumé de carte
 • Accesul la HHL Rețea și Parteneri Corporate

Aplicare

Alăturați-vă următoarea noastră clasă EMBA!

Admiterea la programul nostru Global Executive MBA este extrem de competitivă. Noi în mod conștient selectați un corp student divers, unul care reflectă o varietate de medii, culturi și naționalități, și acoperă o gamă largă de interese personale și ambiții profesionale.

Înscriere are loc o dată pe an, cu studii care încep de la începutul lunii octombrie. Ne desfasuram un proces de admitere la rulare. Admitere Comitetul evaluează și răspunde la o cerere de termen de o lună de la primirea acesteia. Runda următoare implică apoi un interviu cu unul dintre directori de program.

Criteriile de admitere

 • Un prim grad completat în orice disciplină de la o universitate recunoscută
 • Experiența de muncă postuniversitară de cel puțin 5 ani. In medie, elevii din nostru Global Executive MBA au 12 ani de experiență în muncă.

Documente de aplicare

Vă rugăm să furnizați următoarele documente de aplicație prin încărcarea lor pe platforma noastră aplicație online. Solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente de aplicare:

 • Curriculum vitae
 • Scrisoare de intentie
 • Transcrierea finală și certificatul de studii
 • Dovada unui minim de 5 ani de experiență relevantă de lucru practice
 • Dovada de aptitudini foarte bune de limba engleza
 • 2 scrisori de recomandare
 • EADA / HHL Admiterea on-line de testare (în mod alternativ GMAT / GRE)
 • Firma scrisoare suport
 • Copie a pașaportului
 • pașaport fotografie

Termene de aplicare

 • 31 ianuarie: rata de cuprindere timpurie cu 15% reducere
 • 31: Rata de înscriere timpurie cu 10% reducere
 • 30 iulie: toți solicitanții care solicită o bursă
 • 31 august: toți solicitanții care aplică pentru programul Global Executive MBA

Taxe și finanțare

O investiție profitabilă

Taxele de școlarizare curente pentru complet Global Executive MBA sunt 45.000 de euro - inclusiv:

 • Materiale academice (cărți, note, foldere și licențe individuale pentru materiale academice de la Harvard)
 • De transport pentru vizite de companie în toate modulele de bază și electivă
 • Bine ai venit și închidere mese tuturor modulelor
 • cazare pensiune completă la Centrul de Formare Rezidential EADA lui
 • Cazare cu demipensiune în săptămânile modulare de la HHL (The Westin Leipzig Hotel)
 • cazare cu demipensiune în timpul Electivă Module (International Brazilia, China, India)

Candidații care se aplică pentru program până la 31 ianuarie / mai 31 va beneficia de o reducere a taxei de 15% / 10%. Early Bird Discount este oferit celor care au încărcat toate documentele obligatorii și-a depus cererea lor de către aceste termene și au trecut cu succes interviul, precum și de intrare de testare HHL până la sfârșitul lunii februarie / iunie. Pentru a se califica pentru Early Bird Discount plata taxei de angajament trebuie să fie primite până la sfârșitul lunii martie / iulie. Așteptăm cu nerăbdare să primească documentele de aplicare. Suntem dornici de a vă oferi un serviciu excelent și pentru a sprijini candidații restante și foarte motivați. Alăturați-vă noastre viitoare Global Executive MBA de clasă!

Termeni de plată

După ce au fost admise, vom cere un depozit de 10% (4.500 de euro), în decurs de 4 săptămâni, pentru a asigura locul dumneavoastră în program. Costurile de Restul trebuie să fie plătite în trei tranșe.

Opțiuni de finanțare

Odată ce sunt admise la HHL puteți aplica pentru un student de împrumut și diverse fonduri de educație.

Informații pentru contribuabilii din Germania

Taxele de școlarizare pentru Programul Global Executive MBA precum și costurile legate de studiu (incl. călătorie și cazare) sunt deductibile fiscal drept cheltuieli profesionale anticipate. Pentru informații detaliate, vă rugăm să contactați consilierul fiscal legal.

Rețeaua de absolvenți

Alăturați-vă rețelei noastre globale

În calitate de participant al programului Global Executive MBA, va deveni un membru pe tot parcursul vieții al asociațiilor de absolventi si vor avea acces la o rețea puternică de afaceri internaționale bazate pe lunga tradiție a celor două școli de business cooperante.

absolventii nostri lucreaza in intreaga lume, reprezentand zeci de tari si o varietate de industrii cu valoare ridicată. Noi oferim mai mult decât un grad. experiențele personale cu colegii de clasă și profesori vor dura o viață întreagă.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • International MBA (Dual Degree)
  • Bremen, Germania
 • MBA internațional Focus Management internațional și durabil (dublă diplomă)
  • Bremen, Germania
 • MBA internațional Focus Logistică și management al lanțului de aprovizionare (dublă diplomă)
  • Bremen, Germania