Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Introducere

Horizons University oferă diplome de nivel înalt de la licențe cu doctorate.
Horizons University este înregistrată în:

  • Ministerul francez al Educației Nr. 0756324S - UAI Nr. 0451674A
  • Departamentul regional de control al pregătirii profesionale din Paris (număr 11752996775)

Și este membru al:

  • ECBE - Acreditarea Consiliului European pentru Educația în Afaceri (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP- Consiliul de acreditare pentru școli și programe de afaceri
  • ASIC- Serviciu de acreditare pentru școli, colegii și universități internaționale
  • EADL- Asociația Europeană pentru Învățare la Distanță

Despre noi

Metodologia noastră unică vă va permite să vă dezvoltați abilitățile practice de care aveți nevoie, indiferent dacă veniți să studiați în campus sau urmați programul nostru de studii online!
Puteți obține diploma de care aveți nevoie în propriul ritm cu o facultate internațională înalt calificată . Cursuri în ritm propriu și conduse de instructori folosind metodologia „practică” și de ultimă oră - programele noastre vă vor oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele personale și profesionale.

Misiunea noastră este să oferim experiența educațională care se potrivește nevoilor studenților noștri din orice parte a lumii și să contribuim la împlinirea lor personală și profesională.
Oferim programe flexibile în timp , care țin cont de experiența persoanei și care sunt accesibile . Suntem specializați în educație la distanță, dar oferim și programe în campus.

Studiu de campus

Programele noastre din campus vă permit să interacționați cu profesorii și alți studenți în timpul perioadelor de rezidențiat și să vă finalizați munca online. Este o altă soluție flexibilă care cu siguranță vă va îmbunătăți viața profesională.

Studiu online

Programele noastre online vă permit să lucrați în ritmul dvs. în timp ce vă păstrați locul de muncă și activitățile. Puteți urma o educație de calitate fără a pleca de acasă. Această opțiune este, de asemenea, mai puțin costisitoare și disponibilă în orice țară din lume în care locuiți.

Locații

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Întrebări