Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Introducere

Fresenius University of Applied Sciences

Din campusul său principal din Idstein, lângă Wiesbaden, Fresenius University of Applied Sciences poate privi înapoi la peste 167 de ani de tradiție în predarea științelor. În 1848, Carl Remigius Fresenius a fondat Laboratorul de Chimie Fresenius, care s-a dedicat încă de la început lucrărilor practice de laborator, precum și educației. Certificarea ca universitate de științe aplicate, sponsorizată privat, aprobată de stat, a urmat în 1971.

Astăzi, universitatea oferă diplome de licență și master cu normă întreagă și part-time, precum și formare profesională și educație continuă la sediul său din Idstein și campusurile sale din Köln, Hamburg, München, Dusseldorf, Frankfurt, Berlin și New York. Cursurile sunt alocate diferitelor facultăți: Chimie și Biologie, Sănătate și Social, Economie și Media și Design.

Cu toate acestea, această măsură de comunicare pur orientată spre piață nu are absolut nicio influență asupra cadrului juridic al Fresenius University of Applied Sciences . Școlile nu sunt un substitut pentru facultăți, dar permit departamentului de marketing al universității nu numai să prezinte cursurile de studii, care au crescut puternic ca număr în ultimii ani, pe piață într-un mod mai transparent și mai concentrat, ci și să îndeplinească mai bine cerințele. nevoile studenților potențiali și existenți. În acest sens, toate comitetele universității prevăzute de lege și organizarea acestora în diferitele facultăți își vor păstra în continuare relevanța și valabilitatea.

Caracteristici Campus

Fresenius University of Applied Sciences este reprezentată în toată Germania - astfel încât să vă puteți bucura de flexibilitate deplină atunci când vă alegeți locul de studiu. În timpul studiilor, vă puteți muta și într-o altă locație a noastră, vă puteți extinde cercul de prieteni și cunoștințe și puteți cunoaște orașe noi.

Datorită schimbării flexibile a locației, nu veți pierde timp sau credite atunci când vă mutați într-o altă locație Hochschule Fresenius . TU poți continua să studiezi confortabil și fără consecințe în ciuda mutării.

  Viața în campus și facilități

  • StudyPlus: Pe StudyPlus, pe baza profilului dvs. personal, veți primi recomandări individuale pentru evenimente și oferte de educație ulterioară în domeniile: carieră, educație continuă, internaționalitate, limbi străine, experiență practică și rețea, cu care vă puteți îmbogăți în mod optim studiile și dezvoltați aptitudinile tale personale.
  • Program de mentorat: Ca parte a programului nostru de mentorat de un an, care este oferit în toate locațiile, absolvenții noștri acționează ca mentori pentru a sprijini în prezent studenții cu întrebări despre studiile lor și orientarea în carieră.
  • Prelegeri invitate: Posibilitatea de prelegeri invitate academice și sarcini de predare semestriale la universitate.

  La Hochschule Fresenius , scopul este de a face viața studențească la universitate interesantă într-o varietate de moduri și, astfel, să le garanteze studenților amintiri de neuitat din studiile lor. Pe lângă evenimente, organizăm și tutoriale și sprijinim inițiativele studenților.

  Locații

  • Idstein

   Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2

  • Berlin

   Jägerstraße 32, 10117 Berlin, , Berlin

   • Munich

    Infanteriestraße 11A, 80797 München, , Munich

    • Wiesbaden

     Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden, , Wiesbaden

     • Hamburg

      Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg, , Hamburg

      • Düsseldorf

       Platz der Ideen 2 40476 Düsseldorf, , Düsseldorf

       • Heidelberg

        Sickingenstraße 63-65 69126 Heidelberg, , Heidelberg

        • Idstein

         Limburger Straße, 2, 65510, Idstein

         Întrebări