Keystone logo
Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Humboldt State University - A California State University campus

Introducere

Elevii Humboldt de stat se bucură de o experiență extraordinară colegiu, ținând clase mici predate de profesori care le cunosc pe nume. Ei trăiesc și să învețe într-unul dintre cele mai frumoase din lume locuri-in apropiere de vechi Redwood păduri, munți și plaje. Ne sunt situate 275 de mile nord de San Francisco, în orașul Arcata, care este recunoscut ca unul dintre cele mai bune orașe colegiu Occidentului.

Humboldt State este o instituție publică și o parte din cele 23 de campus sistemul Universitatea de Stat din California. Cu full-time de școlarizare de licență de doar 7194 $ anual, suntem unul dintre cele mai bune valori de învățământ superior din țară.

Trebuie doar peste 8700 de studenți și 570 de membri ai facultăților. Oferim o gamă largă de opțiuni academice, cu 48 de specializări și 12 programe postuniversitare în 3 Colegii. Facultatea de membri sunt printre profesorii de top si cercetatori in domeniile lor. Programe în resurse naturale și științe sunt la nivel national cunoscute, în timp ce artele vizuale și de fapt sunt, de asemenea, zone populare de studiu. De-a lungul curriculum-ului, elevii găsi un angajament de lungă durată pentru responsabilitatea socială și de mediu.

Am fost fondat ca colegiu de profesor în 1913. De-a lungul secolului trecut, ne-am crescut de la o instituție concentrat exclusiv pe formarea cadrelor didactice la o universitate pe deplin acreditat, cu facilități extinse de cercetare. Au fost o multime de schimbari de nume de-a lungul anilor: Am fost numit Humboldt State Școala Normală, Colegiul Humboldt State profesorului, Humboldt State College, CSU Humboldt și, din 1974, Universitatea de Stat Humboldt.

Studentii nostri au o mulțime de oportunități pentru hands-on de învățare cu profesori angajate in cercetare si in folosul comunitatii. Marea Coral, de exemplu, este un vas oceangoing utilizat în principal pentru cercetare universitare. Elevii pot studia cu expert în primul rând din lume in copaci sequoia și cu experți în sistemele energetice durabile. În marginea de taiere nostru de foc Lab, elevii studiază proprietățile incendiilor forestiere, precum și în inginerii studențești Schatz Energy Research Center lucrează pe probleme din lumea reală ca aducerea de iluminat durabile în curs de dezvoltare. Elevii crea propriile producții de teatru, studia mecanicii de mers pe jos în Performance Lab umane, lucrează cu copii mici în dezvoltarea copilului Lab și mai mult. Posibilități abunda de experiență în cercetare în lumea reală la dispoziția studenti-ceva câteva alte universități se poate lauda.

Afara sălii de clasă, elevii noștri se bucură de o viata in campus bogat. Ele sunt implicate în mai mult de 180 de cluburi din campus și să aibă acces la o instalație de agrement de stat-of-the-art. În fiecare an, la nivel national CenterArts aduce recunoscut executanți și boxe pentru a campus, și avem 12 de echipe sportive NCAA Divizia II.

Misiune, viziune și valori

Misiune

Universitatea de Stat din Humboldt este un campus cuprinzător, rezidential de Universitatea de Stat din California. Noi bun venit studenți din California și din lume la campusul nostru. Noi le oferim acces la educație la prețuri accesibile, de înaltă calitate, care este receptiv la nevoile unei lumi în schimbare rapidă. Noi le servi, oferind o gamă largă de programe și activități care promovează înțelegerea problemelor sociale, economice și de mediu. Ne ajuta persoanele fizice se pregătească pentru a fi membri responsabili de diverse societăți.

Viziune

Universitatea de Stat Humboldt va fi campusul de alegere pentru persoanele care caută mai presus de orice altceva pentru a îmbunătăți condiția umană și mediul nostru.

Vom fi centrul premier pentru studiul interdisciplinar al mediului și a resurselor sale naturale. Vom fi un centru regional pentru artele. Vom fi renumit pentru responsabilitate socială și de mediu și de acțiune. Noi credem ca cheia viitorului nostru comun va fi cetățean care acționează în conștiință bună și se angajează în acțiune în cunoștință de cauză. Vom angaja să creșterea diversității noastre de oameni și perspective. Vom fi parteneri exemplare cu comunitățile noastre, inclusiv națiunile tribale. Vom fi administratori de învățare pentru a face o diferenta pozitiva.

Valorile

Universitatea de Stat Humboldt valorile următoarele principii academice care reprezintă atributele unui universitar integrat academic, și să ofere un cadru pentru realizarea viziunii noastre colective și misiunea.

Noi credem responsabilitatea noastră principală este de a oferi cea mai bună educație posibilă lumea de astăzi. Noi credem că de predare excelenta este de o importanță capitală ca este de învățare excelență. Noi credem într-un mediu de cercetare în cazul în care învățarea are loc liber atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Ca o comunitate de învățare, curriculare campus și mediul de co-curriculare încurajează discursul intelectual, creativitatea estetică și aprecierea, precum și oportunități semnificative pentru implicare și de servicii. Am pregăti studenții să-și asume angajamentele de anchetă critică, responsabilitatea socială și angajamentul civic necesar pentru a face față provocărilor secolului 21. Noi credem în creșterea intelectuală, prin burse, activități creative și de cercetare. Ne pregătim persoanelor fizice de a avea succes în programe avansate de gradul academice și profesionale; pentru a fi în poziții de conducere; și să fie membri proactive și productivi ai societății. Noi credem în demnitatea tuturor persoanelor, în tratament corect și echitabil, precum și în egalitatea de șanse. Apreciem bogăția și interacțiunea diferențelor. Apreciem incluziunea diversității, și respectăm paradigme alternative de gândire. Noi credem în dialog colegial și dezbateri care duce la participativă de luare a deciziilor în cadrul comunității noastre de cursanți elev, personal, administrator, și facultate. Noi credem ca Universitatea trebuie să asiste în dezvoltarea abilităților persoanelor de a lua inițiativa și de a colabora în materie rezultă în acțiune responsabilă. Noi credem indivizii trebuie să fie ecologic, economic și social responsabil în căutarea pentru comunitățile viabile și durabile. Noi credem locatia noastra este un avantaj ecologic și bogat spiritual pe care le îmbrățișează ca o parte integrantă a comunității noastre de învățare. Curriculum-ul nostru este relevant, de colaborare și receptiv la locația noastră geografică. Noi credem că avem o oportunitate deosebită de a învăța de la nativ culturi americane, ecosistem unic și comunitățile speciale din regiunea noastră, și de a aplica aceste cunoștințe. Noi credem ca Universitatea este o parte integrantă a comunităților noastre locale și regionale. Noi credem ca Universitatea este un depozit pentru arhivare cunoștințe acumulate, cu acces inclusiv pentru comunitățile noastre academice și mai largi.

Locații

  • Arcata

    1 Harpst Street, Arcata, CA 95521

Întrebări