Keystone logo
Hull University Business School Hull mba
Hull University Business School

Hull mba

Hull, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

AMBA acreditat AMBA oferă o perspectivă holistică pentru dezvoltarea de lideri strategici responsabili; echipat pentru a reuși într-o lume în schimbare rapidă, competitivă, cu o abordare pe care o numim "Gândire conectată".

MBA Hull vă va pregăti pentru a conduce în mod responsabil și pentru a modela strategia - un traseu prin realizarea unui progres semnificativ în carieră, echipându-vă pentru a reuși într-o lume rapidă și competitivă.

Abordarea noastră holistică distinctivă vă va îmbunătăți abilitățile în toate domeniile cheie comune oricărei organizații, împreună cu construirea unei perspective largi asupra procesului de luare a deciziilor și a diverselor provocări ale mediului de afaceri global.

Hull Prezentare MBA

Acreditat la nivel internațional, MBA Hull vă va ajuta să vă dezvoltați într-un profesionist de înaltă încredere, capabil să conducă în mod eficient și responsabil într-un mediu de afaceri global.

Veți dezvolta abilități de nivel înalt în toate domeniile funcționale și operaționale dintr-o organizație, ceea ce vă va face un membru extrem de valoros al oricărei echipe de conducere.

În același timp, veți înțelege cum presiunile externe, conexiunile complexe și natura afacerilor internaționale influențează procesul de luare a deciziilor, ajutându-vă să modelați strategia și să faceți alegeri care generează beneficii pe termen lung.

Programul încorporează cercetări de clasă mondială, desfășurate la școală și se bazează pe experiența dvs. de afaceri, oferind beneficii practice în ceea ce privește dezvoltarea personală și profesională.

Studenții MBA sunt încurajați să ia unul dintre modulele lor într-una din locațiile de peste mări unde se livrează MBA Hull - Hong Kong, Singapore, Bahrain și Oman - adăugând o perspectivă internațională valoroasă. Această opțiune de studiu internațional va include, de asemenea, o vizită organizatorică la locația de peste mări.

Structura programului de MBA

Elementele predate ale MBA Hull sunt organizate în jurul a cinci teme-cheie interconectate, asigurând că învățarea într-un domeniu poate fi asociată și aprofundată înțelegerea în toate celelalte.

Principalele domenii funcționale din mediul de afaceri sunt abordate pe teme legate de relațiile de management, gestionarea lanțului de valori și gestionarea cunoștințelor, oferindu-vă o imagine de ansamblu asupra modului în care funcționează organizațiile moderne.

Alături de această specializare, programul dezvoltă o perspectivă amplă asupra managementului organizațiilor complexe, a luării deciziilor manageriale și a competențelor personale și profesionale necesare pentru a funcționa eficient în contexte internaționale dinamice. Acest lucru se realizează prin intermediul unui material integrat pe teme de Gestionare într-un context global și gestionare strategică, explorând problemele care se desfășoară pe tot parcursul programului și pe teme funcționale.

Pentru a fi acordat MBA Hull studenții trebuie să completeze

  • zece module de bază, două din fiecare dintre cele cinci teme de bază
  • două module opționale
  • o diplomă de MBA

Cerințe de intrare

Profilul participantului

Universitatea Hull Business School salută persoane calificate în mod corespunzător pentru a aplica pentru a intra în programele sale de MBA. Cei care încearcă să studieze trebuie să aibă un nivel susținut de motivare și angajament față de program. Pentru a maximiza potențialul creșterii și dezvoltării intelectuale, participanții vor avea nevoie, de asemenea, de o minte interogantă și deschisă și vor fi dispuși să împărtășească propriile cunoștințe și perspective asupra problemelor care afectează fiecare afacere.

Eligibilitatea la admitere

Pentru a fi eligibil pentru admitere, solicitanții ar trebui să posede în mod normal

  • un minim de trei ani de experiență de post-postuniversitare corespunzătoare
  • o diplomă de licență bună (echivalentă cu o diplomă de diplomă de gradul I sau II) sau o calificare profesională echivalentă.

Candidații pentru care engleza este a doua limba lor vor fi, de asemenea, necesare pentru a demonstra limba engleză de competență echivalent cu IELTS 6.5 sau TOEFL 575 (sau 90 pentru testul pe internet). Solicitanții pot fi scutite de obligația de a finaliza IELTS sau TOEFL teste în cazul în care dispun de dovezi de competență în limba engleză echivalent - de exemplu, dacă au o diplomă într-o țară vorbitoare de limba engleză sau instituție în ultimii cinci ani sau în cazul în care au lucrat într-un mediu de lucru predominant vorbitoare de limba engleza pentru mai mult de cinci ani.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare