Keystone logo
Hult International Business School Boston-NYC Finance MBA
Hult International Business School

Boston-NYC Finance MBA

Boston, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi

31 Jul 2024

Sep 2024

USD 87.900 / per year

În campus

Introducere

Pregătiți-vă să conduceți în domeniul financiar de elită în timp ce stăpâniți cunoștințele și abilitățile pe teren în capitalele financiare și de management ale SUA Boston și New York.

Învață finanțele internaționale făcând asta

Dezvoltați abilitățile financiare, de analiză a datelor și de comunicare pentru a fi eficient în roluri financiare în acest program condus de experți din industrie. Efectuați analize financiare, proiecții și evaluări și ajungeți să înțelegeți piețele și instituțiile financiare cheie. Veți explora schimbările tehnologice și ale modelului de afaceri din industria financiară în timp ce lucrați în echipe interculturale pentru a aborda provocările de afaceri din lumea reală care sunt integrate în întregul dvs. program.

Caracteristici cheie ale programului

  • Full-time / Un an
  • În campus
  • Studiază în Boston și New York
  • Se califică ca STEM MBA cu până la 3 ani OPT

Absolvent gata de făcut

Am identificat abilitățile pe care angajatorii le caută la nivel global și am integrat predarea acestor abilități profesionale și tehnice în programul dvs., astfel încât să fiți gata să acceptați următoarea provocare după absolvire.

Obțineți experiență globală

Alegeți Boston ca campus de acasă pentru programul de bază și călătoriți în mod regulat la New York pentru provocări de afaceri și opțiuni. Crește-ți setul de abilități și rețeaua ta cu City Seminars din Londra și San Francisco. Studiați în campusuri situate central în unele dintre cele mai influente centre de afaceri din lume.

Creșteți-vă eligibilitatea pentru a lucra în SUA

Acest program nu numai că vă crește capacitatea de angajare la nivel mondial, dar puteți fi, de asemenea, eligibil pentru până la trei ani de autorizație de muncă post-graduare (OPT) în SUA. Trebuie să studiați în SUA pentru întregul an de MBA și să continuați să lucrați într-un domeniu legat de finanțe STEM. Absolvenții non-STEM sunt eligibili doar pentru maximum un an OPT în SUA, așa că obțineți un avantaj real dacă scopul dvs. este să lucrați în SUA. Cu până la trei ani de drepturi de muncă în țară, angajatorii se simt mai încrezători când angajează un internațional educat în STEM. Angajatorul știe că, dacă lucrurile merg bine, poate investi în tine și plănuiește să aibă experiența ta timp de trei ani sau chiar mai mult. Și aveți mai mult timp pentru a vă dezvolta abilitățile într-un rol internațional.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări