Keystone logo
Hult International Business School MBA global de un an cu Analytics
Hult International Business School

MBA global de un an cu Analytics

1 Years

Engleză

La zi

31 Jul 2024

Sep 2024

USD 87.900 / per year *

În campus

* pentru Londra | 87.900 USD pentru Boston și San Francisco | 299.000 AED pentru Dubai

Introducere

Maximizați-vă capacitatea de angajare – și autorizația de muncă din SUA – cu un MBA STEM foarte solicitat. Obțineți un MBA global de un an cu o specializare în Analytics fără costuri suplimentare.

De ce să studiezi un MBA STEM?

Gradele STEM sunt printre cele mai solicitate de angajatori din întreaga lume, iar oportunitățile în domeniul analizei cresc rapid. Nevoia presantă din industrii de angajați cu abilități în știință, tehnologie, inginerie și matematică, precum și cunoștințe de afaceri, îi face pe cei cu un MBA STEM unul dintre cei mai dezirabili absolvenți de pe piața globală a muncii. Când alegeți MBA global de un an cu Analytics la oricare dintre campusurile noastre din Boston, San Francisco, Londra și Dubai, veți absolvi un MBA global de un an de clasă mondială și o specializare STEM foarte solicitată în analitice.

Caracteristici cheie ale programului

  • Full-time / Un an
  • În campus
  • Campusul de origine: Boston, San Francisco, Londra, Dubai

Absolvent gata de făcut

Am identificat abilitățile pe care angajatorii le caută la nivel global și am integrat predarea acestor abilități profesionale și tehnice în programul dvs., astfel încât să fiți gata să acceptați următoarea provocare după absolvire.

Obțineți experiență globală

Alegeți un campus de acasă pentru programul dvs. de bază și călătoriți în câte altele doriți pentru cursuri opționale cu rotația globală a campusurilor și seminarii în oraș . Studiați în campusuri situate central, în unele dintre cele mai influente centre de afaceri din lume și câștigați experiență internațională la sol pe măsură ce construiți o rețea globală. Puteți studia programul de bază MBA în Boston, San Francisco, Londra sau Dubai.

Creșteți-vă eligibilitatea pentru a lucra în SUA

Acest program nu numai că vă crește capacitatea de angajare la nivel mondial, dar puteți fi, de asemenea, eligibil pentru până la trei ani de autorizație de muncă post-graduare (OPT) în SUA. Trebuie să studiați în SUA pentru întregul an de MBA și să continuați să lucrați într-un domeniu legat de analiză STEM. Absolvenții non-STEM sunt eligibili doar pentru maximum un an OPT în SUA, așa că obțineți un avantaj real dacă scopul dvs. este să lucrați în SUA. Cu până la trei ani de drepturi de muncă în țară, angajatorii se simt mai încrezători când angajează un internațional educat în STEM. Angajatorul știe că, dacă lucrurile merg bine, poate investi în tine și plănuiește să aibă experiența ta timp de trei ani sau chiar mai mult. Și aveți mai mult timp pentru a vă dezvolta abilitățile într-un rol internațional.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări