Keystone logo
Humboldt State University (HSU) a California State University Campus Master în Administrarea Afacerilor
Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Master în Administrarea Afacerilor

Arcata, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Întreprinderile au nevoie de oameni care sunt gânditori și comunicatori. Programul nostru oferă o abordare educațională, subliniind abilități de afaceri importante. Absolvenții în administrarea afacerilor Humboldt ne raportează: „Vă mulțumim că ne-ați oferit atâtea sarcini de scriere și vorbire. Acest lucru mă ajută cu adevărat în cariera mea. ”

Obiectivele noastre sunt de a educa studenții pentru învățarea pe tot parcursul vieții și pentru leadership în ceea ce privește aspecte importante precum durabilitatea, afacerile internaționale, antreprenoriatul și responsabilitatea socială. Pentru a realiza acest lucru, oferim un curriculum de bază și îl integrăm în cursurile noastre de concentrare și cursurile noastre fundamentale, managementul strategic și mediul social al afacerilor.

Programul nostru de afaceri se distinge prin faptul că este infuzat cu durabilitate, bazat pe antreprenoriat și legat de învățarea experiențială („practică”). Oferim o serie de oportunități practice de învățare studenților, inclusiv un program de stagiu competitiv care oferă premii financiare pentru stagiu Smullin, precum și credit academic.

Avantajul nostru competitiv este acela al unei universități angajate să predea cursuri mici, în special în cursuri avansate. Acest lucru ne permite să oferim studenților oportunități frecvente de scriere, vorbire și prezentare. Folosim o abordare de caz în unele clase, astfel încât elevii să scrie și să-și prezinte învățarea într-un cadru realist.

Elevii aplică abilități de calcul pe tot parcursul curriculumului nostru folosind laboratoare moderne de calcul pentru a oferi experiență practică.

Suntem un departament mic de profesori dedicați, care sunt disponibili să lucreze individual cu elevii. Creăm un mediu de învățare care ajută la motivarea elevilor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor - Online
  • Lynchburg, Statele Unite ale Americii
 • MBA în Afaceri Digitale și Inovare
  • Barcelona, Spania
 • MBA@Syracuse Online
  • Syracuse, Statele Unite ale Americii
  • Online USA